Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
Inak len tak pre zaujímavosť..máme tu nejaké vítazky toho Tajného bonusu? 😁
kde mozem najst tajny bonus? nejako som ho nezaregistrovala... idem sa este pozriet na stranku.inak mate vsetci vsetko spravne? ja by som bola stratena ale s vami mam vsetko spravne 😊
stale neviem najst tie bonusy... kde ich najdem?
@laurika654321 už nikde, to bolo iba cez víkend
Tam kde som to zafarbila bola kolonka Tajný bonus
Dnes naozaj veľmi jednoduché, veľmi známa 7 dielna knižná séria
Dnes vynimocne lahke, nedavno cela seria v tv 😉
viem o čo ide, len dnes neviem trafiť to správne klúčové slovo...😴
Presne, hneď mi niečo napadlo, len to neviem asi správne napísať
Čiže (ešte je ráno) 😊... Knižný predmet by mala byť zrejmé nejaká vec v knihe dôležitá, či?
Zase ja.... Už mám, zle som to slovo písala.... možno to niekomu pomôže 😊
ja stále neviem trafiť to správne slovo,alebo tvar.....🙏
Už som mala aj kávu a nič... ☹
už to mám,zle som to písala 🙊
Toto bolo najľahšie zo všetkých 😂
Dnes ľahké, síce som nevedela trafiť správny tvar slova, ale už z prvej vety nápovedy som vedela o čo ide 😄 filmy zbožňujem a knižnú sériu zrovna čítam 😊
Ahojte, no ja som absolútne netušila ani podľa Vašich nápovedí, akurát tá séria mi napadla, ale "predmet" ani náhodou, keďže som to nikdy nečítala ani nepozerala a ani sa nechystám (pre mňa napríklad boli najľahšie 1., 3. a 5. otázky, mala som ich hneď po polnoci), ale ak náhodou ešte niekto nevie, tak toto vlákno mi pomohlo 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-knihach/hrdinska-patka-martinus-podme-spolu-hadat-nazvy-knih-2/?page=2
Prosím o pomoc, viem o čo sa jedná, ale neviem utratiť správny tvar.
skus si to nájsť tu http://www.kukucinka.eu/jednotlive stranky/proj...
Tak dnes mam skolu ale ale vobec netusim co to je nikdy som nebola fanuskom H P .ani jeden film som nevidela tak ze dnes to nedam
Prosim pomoc
Keď som nestihla ten bonus teraz čo?

@lilien1914 ďakujem 😊 jasne že teraz už viem o čo ide ale dovtedy som tu hmlu mala ja v hlave 🤣