Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
kde mozem najst tajny bonus? nejako som ho nezaregistrovala... idem sa este pozriet na stranku.inak mate vsetci vsetko spravne? ja by som bola stratena ale s vami mam vsetko spravne 😊
@laurika654321 už nikde, to bolo iba cez víkend
Tam kde som to zafarbila bola kolonka Tajný bonus
Čiže (ešte je ráno) 😊... Knižný predmet by mala byť zrejmé nejaká vec v knihe dôležitá, či?
Dnes ľahké, síce som nevedela trafiť správny tvar slova, ale už z prvej vety nápovedy som vedela o čo ide 😄 filmy zbožňujem a knižnú sériu zrovna čítam 😊
Ahojte, no ja som absolútne netušila ani podľa Vašich nápovedí, akurát tá séria mi napadla, ale "predmet" ani náhodou, keďže som to nikdy nečítala ani nepozerala a ani sa nechystám (pre mňa napríklad boli najľahšie 1., 3. a 5. otázky, mala som ich hneď po polnoci), ale ak náhodou ešte niekto nevie, tak toto vlákno mi pomohlo 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/knizne-tipy-a-odporucania/hrdinska-patka-martinus-podme-spolu-hadat-nazvy-knih-2/?page=2
Tak dnes mam skolu ale ale vobec netusim co to je nikdy som nebola fanuskom H P .ani jeden film som nevidela tak ze dnes to nedam

@lilien1914 ďakujem 😊 jasne že teraz už viem o čo ide ale dovtedy som tu hmlu mala ja v hlave 🤣