Hrá niekto hru Hrdinská päťka na Martinuse?
Keby stale dakto nevedel tak sa volal g… h……
Dnes si stojím na kábli 😅 Dívam sa na tie indície tam, dívam sa na indície tu a nič.
Ma to 5 časti
Napisal ho J… K…..
knižky obsahujú veľa jednoduchých čiernobielych kresieb a boli natočené aj filmy
@acrobaleno A vo filme jeho kamarát stále vravel mamka skákava
@acrobaleno pozri si rebríček na hlavnej stránke Martinusu, pod názvom dnes letí (knihy), je v prvej päťke
@hokej007 Ďakujem pekne.
Nikdy som o tej knihe nepočula. 😂
Najskôr som myslela, že to bude Denník Anny Frankovej, ale tá posledná časť prvej indície mi k tomu veľmi nesedela.
dnes lahkeeee som sa z terza pozrela stačilo mi vidiet obrazok :D moje deti tu knihu miluju :D
@acrobaleno :D moje deti maju vsetky knihy prave vysla nova budeme objednavat na meniny synovi
viete alebo vam aspon raz ja dam pomocnu ruku?
"Ďalej šíri slávu severu príbehmi zločinov a okov" - stačí iba pohľadať severského autora detektívok... ak neviete spamäti...
Dnes by som doplnila, meno autora je pseudonym manzelskej dvojice, ktora pise tieto diela. Pseudonym ma priezvisko podla nemeckeho astronoma a dlhou briadkou a fuzami 🍀
Väčšinou píše viac časti dokopy takže serie
Krstné meno pseudonymu odkazuje na autora trilógie Milénium a priezvisko na nemeckého astronóma ktorý žil medzi 15. až 16. storočím je to fyzik, optik a matematik, objaviteľ troch základných zákonov pohybu nebeských telies.
Kniha sa odohrávala v Štokholme
Uplne lahka vec, kto da dokopy sever a krimi za chvilu ma autora
len nezabudnite krstné meno skrátiť
Mám, díky za pomoc. Ja poznám iba jedného a ten to nebol. Bola som ako...fuck.😂
spojte si sever, vesmir a krimi a isto vas to napadne
Mam od noch vsetky knihy,takze dnes to bolo lahke😁
"Kráľom sa nazýva..." - doslova, len teda nie po slovensky 🙂

@witosovak tak toto už je indicia ako keby rovno nazov knihy napísali 😁