Hrala to Jankovská, keď išla na súd?
Čo si myslíte ? Hrala to Jankovska ked isla na sud? Podľa mňa to bolo zahrane pred kamerami, že je v zlom psychickom stave..
Jasné že hrala, ak nie bol by z toho advokát prekvapený a hneď by ju posadil, keď aj na schody. Takto vedel, že nespadne tak sa len tváril že ju drží.
Nehrala. Kazdy by sa z toho zrutil. Bola ako pani vesmiru, pozrite ako dopadla. Plus sa jej kazdy obratil chrbtom. Z toho byvsa zrutila kazda zena. A teda neobhajujem ju.
Podľa mňa je to v jej prípade úplne jedno. Zrútila sa psychicky? Tak nato mala myslieť skôr. Každý na tomto svete musí prevziať zodpovednosť za svoje činy. Či to už hrala, alebo nie, vôbec by som nato nebrala ohľad.
@queen_mary presne som si dnes spomenula na tu jej poslednu tlacovku ako tak prskala, a aka troska z nej zostala
Dufam ze dokazu ze hrala, nie ze to uhra na psychiatra.
Este aj svokor obzalovany spolu s nou, to hra na psyc.diagnozu. tiez jej to moc neverim.
Nemyslela si ked prsksla na tlacovkach, ze takto dopadne a teraz to nevie prezit. Bola za hvezdu a teraz by mala sediet, nevie si to ani predstavit, ze tam skysne?
Veľmi slabá herečka.... Snáď jej nenaletia.... 🙄
Podľa mňa to hrala
Hrala to jasné
ci sa len tak triasla ,ked dostavala uplatok ?! ...a znicila poctiveho podnikatela ...dobehlo ju ,co ju len malo....falos z nej od zaciatku....
@alenamihal presne tak 👍
Suka spinava, dufam, ze zhnije v base.
urcite to nou zamavalo, ved bola zvyknuta nosit norkove kozusteky, kupovat luxusne byty pod hradom... ale toto bolo divadielko, zase len prisla ako taka cvicena opicka ukazat, aka je chuderka. akoze ani len make up si uz nevie dat, tak je na dom zle. trochu mi to pripomenulo amber heard, inak.
Toto by mali dať na piedestál ako "napomenutie" čo vedia urobiť peniaze
hrala? Veď na základe jej zdravotného stavu ju stíhajú na slobode. Nie, žiaľ nehrala. A v base by mali zhniť hlavne vrahovia
Dievčatá, ja si myslím že to nehrala....
Mne jej normálne prišlo dnes ľúto keď som ju tak videla, viem čo všetko spáchala. ..a mala by byť spravodlivo súdená....ale viem aj čo je byť na Tom psychický zle...
Samozrejme, že to hrala ale bez ohľadu na to, či áno alebo nie, zneužila svoju funkciu nechutným spôsobom, dala zo svojej pozície obviniť nevinného človeka, robila tlaky na sudkyne, aby rozhodovali v prospech jej kumpánov, atď, čo si za to zaslúži iné ako pár rokov natvrdo??? Veď to je nonsens takýto hnusný a podlý človek.
Neznášam nespravodlivosť a zvlášť od osoby v takej funkcii. Taký trest aj tak nedostane, aký by si zaslúžila.
@vanda323 bolo ti jej luto a jej psychicky stav???? Vies kolko ludi ona psychicky polozila? Kolko manzelstiev a rodin rozbila pod tlakom?? Kolko ludi prislo o majetok, meno, psychiku?? Mozno sa niekto pokysil aj o samovrazdu. Vies kolko zla a nespravodlivosti zapricinila? Vies kolko obeti ma na svedomi? Kym ta suka nosila kozuchy a kabelky, tak bola arogantna. Teraz je psychicky chora? Tak nech to da na Milana. Bola vo vlade a mala byt vzor pre justiciu. Minimalne moralny. A pritom to je moralna zumpa.
@stanulienkat To áno , vo všetkom máš pravdu veď som napísala že by mala byť spravodlivo potrestaná ...
Len ja som taká slabšia povaha ja keď niečo také vidím hneď si spomeniem na seba ako človek trpí vieš keď ma psychické ťažkosti preto mi jej prišlo luto
@sasa1310 to máš pravdu,že netreba k nej chovať nenávisť. Ale nedá sa diviť ľuďom ktorí nad tým čo robila cítia zlosť. A spochybňovať jej činy by som si netrúfol. Všetci sa rozčuľujeme, ako si najmocnejší robia čo chcú a keď sa horko ťažko na jedného príde, naivní ľud sa ho zastáva. Ona sa môže obhajovať ale ja jej neverím ani nos medzi očami. Aj Hitler aj Stalin budú mat stále svojich verných. Vinu to z nich nezmyje.
@vanda323 si zlatá. To či to hrala alebo nie neviem nevidel som to. Pred tým určite psychicky trpela o tom nepochybujem. Videl som ju vychudnutú to nie ako chladnokrvný Kočner. Ma právo sa obhajovať a obhajovať aj svoje činy. Ma právo aj na poľahčujúce okolnosti ak take sa nájdu. Netreba sa jej mstiť ale riadne to vyšetriť prečo to robila čo boli pohnútky a hold trest nejaký bude. Hokejist Ščurka rozštvrtil chladnokrvne rozhodcu zakopal v lese a aj keď mu všetko dokázali dostal len 6 rokov. Nesedel ani v base s vrahmi pretože dostal menej ako 6 rokov. Kamoš z hlúposti a zúfalstva vykradol byt a dostal 7 rokov. Rom opitý zrazil ženu s kočíkom a zabil jej jedine bábätko a neviem či dostal vôbec podmienku. Tak ak Jankovska dostane tiež iba podmienku, nebudem sa čudovať.
@slovakboy nevšimla som si, že by sa niekto zastával. Ľud by mal cítiť nenávisť až po odsúdení a nie hneď po obvinení. A to vo všetkých prípadoch, nielen čo sa týka Jankovskej. Ja sa riadim u všetkých prezumpciou neviny a nie médiami. Až po odsúdení je daný človek aj u mňa vinný a hodný svojho trestu. Či je to Kočner, Jankovská, Rigo, Černák, Boržanský, Mlynarovič a pod.
@stanulienkat amen 🙏

Podľa mňa tiež