icon

Hrdinovia medzi nami

larafabrizzi
7. apr 2020

Ahojte, prežívame všetci ťažké chvíle, ktoré sú akousi skúškou súdržnosti a spolupatričnosti ľudí, nielen tu, na Slovensku, ale aj na celom svete. Každý sa stretnete určite s ľuďmi srdečnými, ale aj nervózny mi, ktorí zvyšujú napätie, ignorujú nariadenia, vidia len seba, ale mňa by zaujímalo, či ste sa stretli alebo máte vo svojom okolí človeka, či ľudí, ktorí možno aj nehľadiac na vlastné problémy, či strach, nezištne pomáhajú iným alebo sa zachovali hrdinsky, napriek tomu, že napríklad riskujú aj vlastný život alebo zdravie.Prípadne, viete o niekom, koho táto situácia donútila uberať sa v podnikaní úplne iným smerom, aby boli užitoční, či pomohli v krízových časoch Slovensku. Určite nás to všetkých veľmi povzbudí a dodá nám silu a presvedčí nás o Tom, že je medzi nami stále veľa krásnych a obetavých ľudí, s veľkým ♥️

brita7777
7. apr 2020

mne sa velmi paci pribeh knaza Karola Lovaša, je na Slovensku znamy, on pomaha teraz v nemocnici ako sanitar, kedze knazi teraz nemaju omse, obdivuhodny clovek 🙂
to su ti skutocni hrdinovia, nielen kazat, ale aj cinit.
Nie som veriaca, resp. nie som privrzenkyna ziadneho nabozenstva, ale taketo veci sa ma nesmierne dotykaju !!