icon

Hriešny tanec. Ste faninkou tohto filmu?

oxan
15. sep 2009

baby tak ja som hotova zomrel patrick swayze.......smutna....je tu vela faniniek tohoto filmu ja ho mozem vkuse vkuse pozerat a stale.....

lubka89
15. sep 2009

tak to je strasne🙂

lubka89
15. sep 2009

prepacte chcela som☹

titkovamiriam
15. sep 2009

je to mrcha choroba mne zobrala obe babicky mali 57 a 75 ☹ ,mama krstnej tiez na nu zomrela .... a proste spustu ludi v nasej rodine a znamimi ☹

titkovamiriam
15. sep 2009

tak som si na tej jojke pobekala 😢 😢 😢

mikalove
15. sep 2009

ani mi nehovor 😢

sasulec
15. sep 2009

prave som kuk tie krimi,ja bol taky zlatyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sumienka2525
15. sep 2009

Hmmm, no smutneee. Bol to velmi dobry herec. ☹

sasulec
15. sep 2009

promi myslela..
ani som nevedela,ze hral v mashovi a to sme kukavali este ako decka,a v tych dhych vlasoch,v tej deke indianskej to bolo len na moment,tam bol zlaty..no skratka,on vedel zahrat asi vsetko s tym jeho ksichtikom..

sasulec
15. sep 2009

no u nas zatial v rodine rakovina nebola tak dufam,ze ani nebude 😒 ☹

titkovamiriam
15. sep 2009
sasulec
15. sep 2009

titi ☹ ☹ ☹ ja so narodena 26.8 ☹ ☹ ☹

titkovamiriam
15. sep 2009

neboj 😀

inak aj v tej univerzalnej upratovacke umrel-teda zavrazdili ho 😠 ,tiez je to dobra komedia-hral tam zvodcu 😀 😀

sasulec
15. sep 2009

no ale toto uz fakt nepoznam 😒

titkovamiriam
15. sep 2009

nepoznas mistr Bean tam hraje farara a najmu si upratovacku,netusia ze je to matka jeho zeny a ona ,,uprace vsetko,, co sa rodine nehodi aj stekajuceho psa aj patrika-ved maju velke jazero v zahrade-fakt podarene 😀 😀

titkovamiriam
15. sep 2009

ja prcham na navsetvu,mozno sa este stavim caute 😀

sasulec
15. sep 2009

no to musim najst dost zaujmave,tak zatial.. 😉

biela
15. sep 2009

mala som 11 rokov keď som ten film videla 1x, odvtedy asi 100x. strašne krásny film a patrick bol nádherný, šarmantný, charizmatický. bola som strašne zaľúbená.

honey023
15. sep 2009

V nedeľu o 20:15 odvysiela JOJka Hriešny tanec. Chodili dnes večer hore titulky.

dea
16. sep 2009

Ahojte..........tak aj ja som "fanynkou" filmu hriesny tanec...........videla som ho uz velakrat, ani spocitat sa to neda 😅 😅 mala som obdobie ( v puberte) ked som hriesny tanec pozerala kazdy vecer pred spanim 😅 😝 brasko sa zo mna smial, ze to je moj "vecernicek" 😀 😀 😀 milujem ten film..........

vcera mi rano 04.00 manzel poslal smsku ze Patrick Schwayze zomrel, on to pocul v radiu, tak mi dal hned vediet ☹ jeho "boj" som sledovala a strasne som mu drzala palce ☹ l vynikajuci herec ☹

petikd
16. sep 2009

Ahojte 🙂Juuj no ja si hriešny tanec pozriem už dnes.Ducha som včera nepozerala,nemohla som 😢

https://www.youtube.com/watch?v=f1rVBe1NCh8

toto videjko je tiež pekné,taká spomienka

petikd
16. sep 2009

Jooj teraz pozerám,že to pustí už koniec,taks i to treba presunúť na začiatok 😉

hasleerka
16. sep 2009

ja som ho tiež mala moc rada a hriešny tanec môžem pozerať donekonečna, ale len jednotku, tú dvojku už moc nie, málo tam bol ... včera večer dávala markíza ducha

seve_ranka
16. sep 2009

takto som plakala hadam len ked odisiel Dubcek 😔
oboch som ich milovala pre to, aki boli uzasni ludia. A este Kryla. Ich oci boli naozaj zrkadlom do duse (fraza, nefraza).

nadhera
16. sep 2009

tiez milujem hriesny tanec ale len jednotku - haslerka sme na tom rovnako - dvojke neviem prist na chut - z jednotky mam cd, pesnicky skoro naspamat viem. skoda ho,velka ☹ skoda.

melania85
16. sep 2009

"BABY už bude musieť sedieť sama v kúte" ☹ ☹ ☹

bambi09
16. sep 2009

teda ja som sa to až včera večer dozvedela,boli sme preč z domu a telku sme skoro nepozerali ☹ ☹ ☹
môj Patriček,idol môj,už to má za sebou,ale bojoval ☹ ☹ ☹ prečo dobrí ľudia odchádzajú v najlepších rokoch?? ☹ ☹ ☹ choroba jedna hnusnááááááá ☹ ☹ ☹

sasulec
16. sep 2009

no ako dievcence,pozerali ste vcera ,,Ducha,,ja len koniec,tak teraz uz vie,ci je to naozaj tak ako si to zahral 😒

lussy23
16. sep 2009

Sasulec- už to chápete? Naozaj ma ospravelnte.
A kedy to vlastne umrel?

lucaska
16. sep 2009

aj mna to pekne zobralo, som sa to vcera doobede dozvedela v aute, normalne som predychavala...........ja som Hriesny tanec s nim milovala, je to moj naj naj naj film , vzdy mi zdvihne naladu, ked mi je najhorsie.... skoda ze ho ta choroba premohla.......................... 😢 😢 😢 😢 😢