icon

Hriešny tanec. Ste faninkou tohto filmu?

oxan
15. sep 2009

baby tak ja som hotova zomrel patrick swayze.......smutna....je tu vela faniniek tohoto filmu ja ho mozem vkuse vkuse pozerat a stale.....

Strana
z9
hanka274
23. sep 2009

a film Hriesny tanec nema chybu! Ani jednu, uzasna hudba a pri tej jeho pesnicke She's Like The Wind mi chodi mraz po tele aka je super...
aaaaaa idem si ju pustit na youtube a keby ste mali niekto teraz chut...

https://www.youtube.com/watch?v=AVi4PUx8bXk
nadhera
23. sep 2009

hanka,aj u nas si bezne pustime cd s pesnickami hriesneho tanca. fakt to nema chybu. vlastne len jednu...skoda ho.

hanka274
23. sep 2009

no motala som sa na youtube a este chvilku a pustia sa mi slzy...je ho skoda, fakt... 😢

sasulec
23. sep 2009

ja uz si veselo pustam skladby z hriesneho,mi svagrik stiahol.. 😉

petikd
25. sep 2009

Severanka čo to je ten link?Lebo mi to nechce spustit ☹

seve_ranka
25. sep 2009

peti, neviem to sem inak hodit. ale na mail ti to poslat mozem, ak chces

petikd
26. sep 2009

Severanka oki,idem ti hodiť mail do IP 😉

seve_ranka
26. sep 2009

peti, mas to tam 😉

petikd
26. sep 2009

Och dakujem 😉 Jooj som slzila ☹

seve_ranka
26. sep 2009

aj ja 😔 nemas za co 😵

ada085
26. sep 2009

severanka, aj ja chcem...

seve_ranka
27. sep 2009

ada, poslem, nie je problem 😉

petikd
2. okt 2009

No pozerám,že tu nikoho 🙂 Dnes som natrafila na tie Patrickove memoáre.No sú po anglicky tak kým by som ich prečítala a,ani neviem či by som si správne preložila.Ale tajne dúfam,že budú vydané aj v slovenčine.No a titulná strana je nádherná,tak prihadzujem aj link,ak by tu náhodou niekto prišiel 😉

http://www.martinus.sk/?uItem=73567

ada085
2. okt 2009

Ozaj nadherna titulna strana. no trvalo mi kym som si precitala iba o knihe 😅 takze tiez dufam, ze to prelozia. Inak pozrela som si film The one last dance, kde hral so svojou zenou-ak by ste to nahodou zhanali, kaslite na to. Je to totalna blbost. Ale inak boli obaja so zenou zlati 😉 Seklo im to aj vo filme.

Strana
z9