icon

Hrozia mi problémy za účasť na Kriedovej revolúcii?

15. nov 2025

Dnes som sa zapojila. Odkazy neobsahovali vyhrážky ani vulgarizmy, bolo ich pár. A zrazu mi suseda hovorí, že sa nemám diviť, keď mi na dvere zaklopu policajti. Neviem, čo si o tom myslieť, či niečo čakať... Príde mi to ako sprostosť - veď sa zapojili stovky študentov, ale vŕta mi to hlavou. S pani sa veľmi nepoznám, neviem aký má politický názor... Snažila som sa jej vysvetliť, že nikomu neubližujem, ale ona iba opakovala, ale ona len opakovala, že sa nemám čudovať...

doriiis
16. nov 2025
@mizoko

@doriiis ja to prijímam a je mi to jedno 😁 len nechápem to tvoje vyplakavanie.

@mizoko ... To nie je vyplakavanie. To bol úsmevný postreh o tom, ako to tu funguje

anonym_584f45
16. nov 2025
@mizoko

@anonym_584f45 ty tu sortujes ľudí. Ty píšeš že sú hlúpi,nie viestta. Ty tých ľudí nalepkujes

@mizoko napisala ze mlciaca vacsina to vzdala, toto je nalepkovanie, nesli na protest lebo to uz vzdali. Takto pekne si to povie lebo nedokaze pochopit ze neexistuju len ti co protestuju a ti co to vzdali.
Neprotestujem a nic som nevzdala. Zijem si normalny spokojny zivot. A kto je nespokojny nech protestuje. Ale nech nerobi z tych co neprotestuju nejakych zufalcov co to vzdali len preto, ze malo ludi chodi na protesty.

beronsche
16. nov 2025
@anonym_584f45

@viestta takze mlciaca vacsina to vzdala hej? Ake jednoduche zaradit ludi ktori necitia potrebu protestovat. To ze sa im zije dobre si ani nepripustila? Ved naco, aj tak su hlupi ze?

@anonym_584f45 ako sa môže dobre žiť v krajine,kde krachuje všetko? Kde sa vláda nezákonné obohacuje, kým životná úroveň klesá?
Ano, dá sa, ak profitujes zo situácie.

beronsche
16. nov 2025
@doriiis

@anonym_584f45 ... Pozor. Tu, keď napíšeš, že sa máš dobre v tejto krajine, tak si automaticky ficovolic, zlodej, ojebabravac a klamar. Lebo nikto sa tu nemôže mať dobre. 🤷🏻‍♀️

@doriiis síce sa snažila o iróniu, ale vlastne si napísala to, čo je slovenská realita.
Normálnemu človeku, ktorý sa neobohacuje predsa musí vadiť, čo sa v tejto krajine deje..

anonym_6d9936
16. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 hlavne, že 80% boľševikov boli židia, preto zabíjali katolíckych a ortodoxných farárov, stále sa to deje na Ukrajine, v Afrike, v Izraeli zabíjajú okrem Palestínčanov aj kresťanov, vypaľujú ich kostoly.
Bibi financuje a riadi Hamas, IDF striela rakety na svoje obyvateľstvo z Gazy aj festival mladých bola Bibiho akcia aby mohol ďalej páchať genocídu na ženách a deťoch.

anonym_584f45
16. nov 2025
@beronsche

@anonym_584f45 ako sa môže dobre žiť v krajine,kde krachuje všetko? Kde sa vláda nezákonné obohacuje, kým životná úroveň klesá?
Ano, dá sa, ak profitujes zo situácie.

@beronsche a dalsia co nedokaze pochopit ze ludia normalne pokojne ziju. Lebo ved vsetko je zle, nic nefunguje, vsade drahota, vsetko rozkradnute... bla bla ja ked vidim opoziciu s tymi ich recami tak nechapem kde to ziju. Idem po ulici a kupodivu ludia nepadaju ako muchy ani od hladu, ani od chorob ci nedostatku kultury ci z tvrdej cenzury. Normalne ziju. Len opozicia tu potrebuje vytvorit obraz totalneho rozvratu aby sa dostala k moci.

beronsche
16. nov 2025

A ešte dodám, že áno, mne sa žije dobre, ale rozhodne mi nie je jedno, kde táto krajina smeruje, čo sa tu deje a čo tu kvôli tomu nevyhnutne zanechame svojim deťom.
Je hlúpe sa tváriť, že "mne je dobré, mňa sa to netýka..."

mizoko
16. nov 2025
@anonym_584f45

@mizoko napisala ze mlciaca vacsina to vzdala, toto je nalepkovanie, nesli na protest lebo to uz vzdali. Takto pekne si to povie lebo nedokaze pochopit ze neexistuju len ti co protestuju a ti co to vzdali.
Neprotestujem a nic som nevzdala. Zijem si normalny spokojny zivot. A kto je nespokojny nech protestuje. Ale nech nerobi z tych co neprotestuju nejakych zufalcov co to vzdali len preto, ze malo ludi chodi na protesty.

@anonym_584f45 ale nepovedala že sú hlúpi, to si napísala ty

mizoko
16. nov 2025
@anonym_584f45

@beronsche a dalsia co nedokaze pochopit ze ludia normalne pokojne ziju. Lebo ved vsetko je zle, nic nefunguje, vsade drahota, vsetko rozkradnute... bla bla ja ked vidim opoziciu s tymi ich recami tak nechapem kde to ziju. Idem po ulici a kupodivu ludia nepadaju ako muchy ani od hladu, ani od chorob ci nedostatku kultury ci z tvrdej cenzury. Normalne ziju. Len opozicia tu potrebuje vytvorit obraz totalneho rozvratu aby sa dostala k moci.

@anonym_584f45 ja mám na to iný názor. Pracovala som v oblasti kultúry a videla som teda z prvej ruky čo sa tam deje. A nepotrebujem aby mi to ktokoľvek hovoril. Ale keď nemáš vlastný úsudok tak potom počúvaš kto ti čo povie. Ja mám vlastné skúsenosti a rozum. A vidím,ako to na SK ide všetko do pecka.

viestta
16. nov 2025
@anonym_584f45

@anonym_584f45 teba naozaj netrapi ako sa premier rozprava so studentami? Nevadi ti, ze ich vyhana z tejto krajiny? Teba netrapi ako sa prehajdakavaju dane, ktore platime? Tebe nevadi, ze zakony sa upravuju podla toho ako sa im hodi? Tebe nevadi, ze na kolenach je kultura? Tebe nevadi ako sa rubu lesy? tebe nevadi, v akom stave je skolstvo, zdravotnicstvo, zeleznice, cesty... Podla teba je v poriadku nevymozitelnist prava? Ty si spokojna s tym, ze zatvaraju fabriky jednu za druhou, pretoze odvodove a danove zatazenie znizuje konkurecioschopnost?

beronsche
16. nov 2025
@anonym_584f45

@anonym_584f45 jasné, opozícia to potrebuje..
A len vytvárajú zdanie rozvratu..
Ja neviem, ako môžu byť ľudia taki zaslepení..

Ty máš naozaj pocit, že na Slovensku funguje a zlepšuje sa školstvo, veda, kultúra, zdravotníctvo, infraštruktúra?
Máš pocit, že je u nás v poriadku vymožiteľnosť práva?

Alebo takto, napíš mi prosím aspoň jednu vec, ktorá je na Slovensku plne fungujúca a na vysokej úrovni. Jednu. Jedinu.
Pozor, myslim na úrovni vyspelých krajín, je mi jasné, že infraštruktúru či zdravotníctvo máme lepšie ako trebárs v Jemene či Burundi.

beronsche
16. nov 2025
@viestta

@anonym_584f45 teba naozaj netrapi ako sa premier rozprava so studentami? Nevadi ti, ze ich vyhana z tejto krajiny? Teba netrapi ako sa prehajdakavaju dane, ktore platime? Tebe nevadi, ze zakony sa upravuju podla toho ako sa im hodi? Tebe nevadi, ze na kolenach je kultura? Tebe nevadi ako sa rubu lesy? tebe nevadi, v akom stave je skolstvo, zdravotnicstvo, zeleznice, cesty... Podla teba je v poriadku nevymozitelnist prava? Ty si spokojna s tym, ze zatvaraju fabriky jednu za druhou, pretoze odvodove a danove zatazenie znizuje konkurecioschopnost?

@viestta nevadí. Ona sa má dobre, nechápeš??
Nuž, ani ja nechápem taký postoj.
To snáď musí byť človek priamo napojený na "našich ľudí", inak neviem..

viestta
16. nov 2025
@beronsche

@viestta nevadí. Ona sa má dobre, nechápeš??
Nuž, ani ja nechápem taký postoj.
To snáď musí byť človek priamo napojený na "našich ľudí", inak neviem..

@beronsche ja si pockam na odpoved, nebudem vynasat predcasne zavery

jarmila2010
16. nov 2025
@anonym_3c051a

@jarmila2010 milá Jarka, vieš, prečo sa v týchto témach vyjadrujú iné názory anonymne? Musíme si priznať, že na modrom koniku je mimoriadne odhodlaná a zuriva PS úderka. A možno ženy sa chcú niekedy len slušne spýtať, koľko cukru a octu majú pridať do zemiakového prívarku bez toho, aby ich hneď niekto neposielal do Ruska a nazýval ich dezolatom. Lebo tu je toto pomenovanie stále veľmi moderné. Tak asi preto Jaruš.

@anonym_3c051a ...sa hanbis za svoj nazor?! ...a ty prva v tejto diskusii pises urazlivy a trapny komentar...

mizoko
16. nov 2025
@anonym_3c051a

@jarmila2010 milá Jarka, vieš, prečo sa v týchto témach vyjadrujú iné názory anonymne? Musíme si priznať, že na modrom koniku je mimoriadne odhodlaná a zuriva PS úderka. A možno ženy sa chcú niekedy len slušne spýtať, koľko cukru a octu majú pridať do zemiakového prívarku bez toho, aby ich hneď niekto neposielal do Ruska a nazýval ich dezolatom. Lebo tu je toto pomenovanie stále veľmi moderné. Tak asi preto Jaruš.

@anonym_3c051a 🤣🤣🤣 jasne,a tá PS úderka je teraz s tebou v miestnosti? Ja som si skôr všimla že je tu kopa provládnych trollov a náboženských fanatikov ☺️

anonym_7ea45e
Odpoveď bola odstránená
dora281
Autor odpoveď zmazal
beronsche
16. nov 2025
@anonym_7ea45e
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7ea45e a teraz maj odvahu a vynadaj jej pod vlastným nickom.
ved podľa teba o nič nejde a aj tak ta nik nespozná...

la_dolce_vita
16. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 inak ta europska prokuratorka, to je fakt silna kava, mne bolo az zle z toho a nasa garnitura sa z toho vysmieva a urobia zlocinca z nej..

columbovazena
16. nov 2025
@beronsche

@anonym_7ea45e a teraz maj odvahu a vynadaj jej pod vlastným nickom.
ved podľa teba o nič nejde a aj tak ta nik nespozná...

@beronsche Tu som, si spokojná? Čo si tým vyriešila? Milujem takéto pripecene nezmysly, odklananie od témy. Inak MK mi zmazal príspevok, nemám dojem, že by som použila vulgarizmy

anonym_32ad06
16. nov 2025

Bláznis dievča ? Ak to neboli vulgarizmy a iné veci ohovárania tak ti nemôžu nič. A keby aj policajti došli tak nič.vysvetlis im..len prosím ťa tie kriedove revolúcie...prosím už všetkým vám hrabe toto je fakt detinské niečo.
Kriedova revolúcia..taký názov som ešte ani nepočula. Tiež nesympatizujem s krokmi vlady a pod ale nenapadlo by mi písať na ulice napísy kriedou

dora281
16. nov 2025
@la_dolce_vita

@dora281 inak ta europska prokuratorka, to je fakt silna kava, mne bolo az zle z toho a nasa garnitura sa z toho vysmieva a urobia zlocinca z nej..

@la_dolce_vita Laura Kövesi to najskôr roztočila so zlodejinami vládnych politikov v Rumunsku. A Rumunská verchuška ju usilovne odpratala do Bruselu, aby mala od nej pokoj a mohla kradnúť ďalej. Východniar by povedal : I tak še dá...

simca06022011
16. nov 2025

Urcite nie a bude aj prsat fajne tak to aj zmyje...
Mimochodom.. myslis ze policia nema co robit len ku kazdemu utekat?

sss777
16. nov 2025

@anonym_autor
Ďakujem, že si nebola ticho a vyjadrila svoju nespokojnosť. Možno nie len za seba, ale za všetkých, ktorí nemôžu. Ktorí čakajú 3 mesiace na CT alebo MR, ktorí robia zbierky na chemoterapiu, ktorú im štát nezaplatí, ale 20 kilometrov od Bratislavy je samozrejmosťou. Lebo priemerne empatický človek asi vidí nielen seba a nikdy nevieme, kedy sa zo stavu "mne sa tu žije dobre" prehupneme do stavu "prispejete mi na biologickú liečbu, nech s deťmi prežijem ešte jedny Vianoce".
Takúto príjemnú dámu som stretla na jednom z prvých protestov. Staršieho syna viedol manžel za ruku, mladšieho som mala ešte v detskom nosiči. Tiež sa nejaká staršia pani pristavila a kričala, či som normálna, že tam DOKONCA nesiem decko. (Decko spokojne spalo pritúlené k mame).
Počas protestu začalo trochu pršať, tak sme nasadili kapucne (aj "decku", ktoré bolo pod mojou bundou). Dvaja muži sa nezávisle od seba prišli spýtať, či mi požičajú dáždnik, aby bábätko nezmoklo. Nikdy v živote som sa v dave necítila tak bezpečne...

beronsche
16. nov 2025
@columbovazena

@beronsche Tu som, si spokojná? Čo si tým vyriešila? Milujem takéto pripecene nezmysly, odklananie od témy. Inak MK mi zmazal príspevok, nemám dojem, že by som použila vulgarizmy

@columbovazena nie, len si vynadala inej užívateľke.
zrejme to považuješ za normálne, inak sa tu nečudujes, že ti kôň zmazal príspevok...

viestta
16. nov 2025
@beronsche

zrejme to považuješ za normálne, inak sa tu nečudujes, že ti kôň zmazal príspevok...

@beronsche truba bola asi lichotka

columbovazena
16. nov 2025
@beronsche

@beronsche To akože tá trúba? To je nejaký vulgarizmus? Čítala som tu iné prídavné aj podstatné mená ktorými sa užívateľky častovali a príspevky im vymazané neboli, zvláštne

anonym_6e163d
16. nov 2025
@amdornik

@carolynka áno, ja rozumiem aj tebe, neboj. 😉 aj všetkým, čo idú. mám ešte nedospelé dieťa a chodí s kamoškami zo školy tiež. mimochodom, dala som tu aj tú diskusiu, kde študenti napísali otvorený list vláde - to je tiež "robota" ľudí z jej školy. takže ja toto všetko podporujem a sama dúfam, že sa niečo zmení. osobne sa nezúčastním, zdravotné problémy. mať tak 20 rokov menej, viac sily, žiadne dieťa, tak tam idem aj s lopatou a krompáčom. takto budem čučať doma, pôjde asi dieťa... nech ide. ja som za. ale opakujem, obávam sa výsledku: budú sa nám rehotať do ksichtu...

@amdornik počuj ty smeracky trololo... uz su takí zúfalí ti zlodeji a podvodníci vo vláde, ze novovzniknuty profil tu musi vypisovat, ako nič nema cenu a uz vobec nie protestovať... a všetko je to organizované západnými mozcnostami samozrejme... to by sa smerorhlasns mafii páčilo, znechutot normalnych ludi...
hold smola, si na spodku pyramídy, z teba uz za trolovanie minister nebude 😃 ako tosma3

jana_eyre_2
16. nov 2025

fakt by ma zaujímalo, ako písanie kriedou definujú ako priestupok.. to sú také tuposti...

amdornik
16. nov 2025
@anonym_6e163d

@amdornik počuj ty smeracky trololo... uz su takí zúfalí ti zlodeji a podvodníci vo vláde, ze novovzniknuty profil tu musi vypisovat, ako nič nema cenu a uz vobec nie protestovať... a všetko je to organizované západnými mozcnostami samozrejme... to by sa smerorhlasns mafii páčilo, znechutot normalnych ludi...
hold smola, si na spodku pyramídy, z teba uz za trolovanie minister nebude 😃 ako tosma3

@anonym_6e163d čo ti šibe? či už nemáš na mňa ako zaútočiť? bolo by úžasné, keby jedného dňa MK odkry úplne všetky tieto anonymy... viem si predstaviť tak zo 2-3 nicky, ktoré by sa mohli pod týmto ukrývať 😀

anonym_baedad
16. nov 2025

@anonym_autor Tá musí byť tvrdá komunistka a asi bybju tešilo aby sme žili ako za komunizmu,že ťa zatvoria aj zato čo si nespravila. Neboj nič s toho nebude.