Hrozia mi problémy za účasť na Kriedovej revolúcii?
Dnes som sa zapojila. Odkazy neobsahovali vyhrážky ani vulgarizmy, bolo ich pár. A zrazu mi suseda hovorí, že sa nemám diviť, keď mi na dvere zaklopu policajti. Neviem, čo si o tom myslieť, či niečo čakať... Príde mi to ako sprostosť - veď sa zapojili stovky študentov, ale vŕta mi to hlavou. S pani sa veľmi nepoznám, neviem aký má politický názor... Snažila som sa jej vysvetliť, že nikomu neubližujem, ale ona iba opakovala, ale ona len opakovala, že sa nemám čudovať...
Mala si jej povedať, že keď tebe budú klopať policajti, tak nech sa ona nečuduje ak aj jej bude niekto klopať.
@la_dolce_vita Len mám pomaly pocit,že sa vraciame späť a tam.to je speje 😤🤯
@anonym_baedad presne tak :((
@anonym_autor nie pre demokraciu sa štrngalo?! Ale vlastne nam z demokracie ostalo uz iba to cestovanie. Ostatne su bolsevicke praktiky, cenzúra, si potrestaný za vyjadrovanie, vyhodia ta z prace redaktora, lebo vyjadruješ svoj nazor atd…. A ked pocuvam Ivana Mega na YT ako to funguje v justícii a na policii, tak sa mi chce 🤮🤮. Ale dnes v suvislosti s kriedov sa mi pacil jeden odkaz
Pekne nás ti smerasi skvaria, ked sa už máme báť po chodníkoch kriedou kresliť.... plne huby výčitiek kvôli vulgarizmom na chodníku majú tí, čo sa usmievali, ked blaha kričal, ze prezidentka je americká kurxx.
@anonym_584f45 teba naozaj netrapi ako sa premier rozprava so studentami? Nevadi ti, ze ich vyhana z tejto krajiny? Teba netrapi ako sa prehajdakavaju dane, ktore platime? Tebe nevadi, ze zakony sa upravuju podla toho ako sa im hodi? Tebe nevadi, ze na kolenach je kultura? Tebe nevadi ako sa rubu lesy? tebe nevadi, v akom stave je skolstvo, zdravotnicstvo, zeleznice, cesty... Podla teba je v poriadku nevymozitelnist prava? Ty si spokojna s tym, ze zatvaraju fabriky jednu za druhou, pretoze odvodove a danove zatazenie znizuje konkurecioschopnost?
@viestta noze mi pripomen za ktorej vlady to bolo inak? vtedy ked vypinali media? ked ludia umierali vo vazeni? a s covidom? ked nakupovali v manickej faze vakciny? ktoraze to vlada otvarala fabriky, zlepsovala zdravotnictvo, dopravu, skolstvo? Fico vyhana studentov? myslis tych ktori prisli v ciernom a cakali na nejaky podnet kedy by sa mohli dvihnut a odist so strngajucimi klucami a zazit 5 minut slavy v telke? Tu babu ktora ma otca v KDH? ci toho Mura co "nepozna" poslankynu PS ani ked sedel na jej nalievarnach v prvej lavici? tych ktorym Grohling nakazal dokedy tam maju byt? Ti mohli kludne prist aj odist kedy chceli. Tu slecnu ktora sa vyjarila ze tu dostuduje (zadarmo) a odide do zahranicia?
A niekto nam este chce nahovorit ze PS na cele so Simeckom, ktory tipujem ze este neodviedol ani cent dani a je nauceny len brat nas z toho vyvedu? No tuuudle.
@anonym_584f45 jasné, opozícia to potrebuje..
A len vytvárajú zdanie rozvratu..
Ja neviem, ako môžu byť ľudia taki zaslepení..
Ty máš naozaj pocit, že na Slovensku funguje a zlepšuje sa školstvo, veda, kultúra, zdravotníctvo, infraštruktúra?
Máš pocit, že je u nás v poriadku vymožiteľnosť práva?
Alebo takto, napíš mi prosím aspoň jednu vec, ktorá je na Slovensku plne fungujúca a na vysokej úrovni. Jednu. Jedinu.
Pozor, myslim na úrovni vyspelých krajín, je mi jasné, že infraštruktúru či zdravotníctvo máme lepšie ako trebárs v Jemene či Burundi.
@beronsche napis ty za ktorej vlady aspon jedna z tych veci fungovala, a to ze mi niekto kto doteraz len natahoval ruky a cucal statne peniaze slubuje ze "az bude pri moci tak...."
@beronsche napis ty za ktorej vlady aspon jedna z tych veci fungovala, a to ze mi niekto kto doteraz len natahoval ruky a cucal statne peniaze slubuje ze "az bude pri moci tak...."
@anonym_584f45 no počkaj, koľko rokov vládol Fico? A čo aspoň zostalo na takej úrovni ako bolo?
Plus, ktorá vláda vyvádzala to , čo on?
Hrozne, ako môžu byť ľudia slepí.. naozaj hrozne...
Možno sa spamätate, keď tu bude taká chudoba, že fakt nebude čo do úst a nesloboda ako v Ficom vzore - krajinách pod vedením diktátorov..
Ale obávam sa, že ani vtedy nie...
Pekne nás ti smerasi skvaria, ked sa už máme báť po chodníkoch kriedou kresliť.... plne huby výčitiek kvôli vulgarizmom na chodníku majú tí, čo sa usmievali, ked blaha kričal, ze prezidentka je americká kurxx.
@ukulela presne, zrazu aki slusni, uvedomeli, jemnocitni.. len akosi zabudlivi a na smiech.
Ludia nereagujme na smerackych trollov,prosim vas.Tieto temy to su ucelove exkrementy.
@beronsche a dalsia co nedokaze pochopit ze ludia normalne pokojne ziju. Lebo ved vsetko je zle, nic nefunguje, vsade drahota, vsetko rozkradnute... bla bla ja ked vidim opoziciu s tymi ich recami tak nechapem kde to ziju. Idem po ulici a kupodivu ludia nepadaju ako muchy ani od hladu, ani od chorob ci nedostatku kultury ci z tvrdej cenzury. Normalne ziju. Len opozicia tu potrebuje vytvorit obraz totalneho rozvratu aby sa dostala k moci.
@anonym_584f45 Hanbis sa reagovat so skutocnym nickom,ze?
Najlepsie je, ze este aj tych "studentov" si museli zobrat na besedu svojich vlastnych, hoci postarsich.. uplna fraska. A poslat deti do vojny? Co na to napisat, je mi z toho nanič.
@anonym_autor je to v kategórii vandalizmu
Najlepsie je, ze este aj tych "studentov" si museli zobrat na besedu svojich vlastnych, hoci postarsich.. uplna fraska. A poslat deti do vojny? Co na to napisat, je mi z toho nanič.
@la_dolce_vita videla si celú besedu?
@viestta noze mi pripomen za ktorej vlady to bolo inak? vtedy ked vypinali media? ked ludia umierali vo vazeni? a s covidom? ked nakupovali v manickej faze vakciny? ktoraze to vlada otvarala fabriky, zlepsovala zdravotnictvo, dopravu, skolstvo? Fico vyhana studentov? myslis tych ktori prisli v ciernom a cakali na nejaky podnet kedy by sa mohli dvihnut a odist so strngajucimi klucami a zazit 5 minut slavy v telke? Tu babu ktora ma otca v KDH? ci toho Mura co "nepozna" poslankynu PS ani ked sedel na jej nalievarnach v prvej lavici? tych ktorym Grohling nakazal dokedy tam maju byt? Ti mohli kludne prist aj odist kedy chceli. Tu slecnu ktora sa vyjarila ze tu dostuduje (zadarmo) a odide do zahranicia?
A niekto nam este chce nahovorit ze PS na cele so Simeckom, ktory tipujem ze este neodviedol ani cent dani a je nauceny len brat nas z toho vyvedu? No tuuudle.
@anonym_584f45 vidím, že súdruhova propaganda ťa dostala riadne..
mnoho z toho, co sa dialo počas covidu bolo silne cez čiaru, matovicove atómovky atď.atd. ALE bola pandémia, niečo, čo všetkých zaskočilo..
Plus to, že to posr@la vláda vtedy, nijako neospravedlňuje šialencov a mafiánov, ktorí vládnu teraz..
Už si zabudla na smeráka Kicuru a jeho prázdny štátny fond? Na to ako Saková Pelemu posmešne zasepkala, keď poznamenal, že pandémia bude stáť veľa, že na to si už budú musieť nájsť peniaze ti ďalší? .. po nás potopa?
Zabudla si na to, že pred pandémiou Fico vládol 2 a pol volebného obdobia? To sú roky, kedy sa nedialo nič. Okrem rozkrádania, samozrejme..
To sú roky, kedy sa zo stredoeurópskeho ekonomického tygra, pomaly stavala hnijuca zdochlina akou sme dnes.
Pozri na poliakov, či rumunov, čo dokázali z eurofondov.. a my? My nemáme nič, zato "naši ľudia" majú hacyendy, vily a náš pán kráľ, pardon premiér má zlaté vane... A to je len to, čo vidíme.. typujem, že tam budú zahraničné bankové účty so závratnymi sumami.. ale Slovak to je tvor skromný, jemu netreba, len nech pán kráľ majú...
Prečo stále ľudia volia to isté a čakajú iný výsledok?
Čo čakali, že sa stane, keď sa fico vráti späť?
Raj na zemi? Keď prd makový urobil pre krajinu predtým?
A najmä AKO MOZU BYT SPOKOJNI s tým, čo sa deje? So spôsobom konsolidácie, s kolaborovanim s vojnovým zločincom (áno, Putin bol ten kto ZACAL vojnu a aj ten, ktorý by ju mohol ukončiť), s návštevami diktátorov.
Vážne chcete druhu činu?
Ano, ekonomický napreduje ako strela, ale kto by preboha chcel žiť ako oni?
@anonym_autor je to v kategórii vandalizmu
@magdalienka11 toto je problém
Ze nejaký mladík urobil niečo na hranici vandalizmu.
Voobeec nie je problém, že nás premiér stvára, čo stvára, že nadáva novinárom, že bežne používa v prejavoch pasívnu agresiu, že prehlbuje polarizáciu a viac sa venuje šíreniu nenávisti ako palcivym témam... jaaj vlastne pardon, zdravotnictvo, školstvo, infraštruktúra nie sú premiérske temy, som zabudla..
Toto je všetko v poriadku.
Ale vulgárny napis na chodníku, to už sakra problém je..
Skvelé usporiadanie priorít.
**
Zase časť obyvateľstva (žeby fanúšikovia koalície?) rieši dôsledok, ale príčina ich nezaujíma.
Im je dobre..
Zatiaľ.
@magdalienka11 chces poprieť, že tam boli Ficovi ľudia?
@magdalienka11
Ja som ju videla a to teda nebol prejav psychicky zdravého človeka.
Otázka znie či si stojíš za svojím názorom za ktorý si ochotná znášať nejaké následky -
Otázka znie či si stojíš za svojím názorom za ktorý si ochotná znášať nejaké následky -
@anouschka5 za napis kriedou? Ľudia ale už sa spamatajte.
@anouschka5 za napis kriedou? Ľudia ale už sa spamatajte.
@mizoko za nápis, ktorý je dnes už na mnohých miestach v ťahu, keďže prší..
Ono by to bolo vtipné, keby to nie je na plač...
😅🤦♀️
Ak teda najbližšie sa (opäť a zas) nedostanem na ihrisko s deťmi, lebo sa tam budú biť a nadávať na seba špinaví, podgurážení asociáli, váľať sa v kríkoch pod vplyvom všeličoho, ideálne vedľa svojich maloletých detí, stačí mať vo vrecku kriedu a napísať pár slov a tentoraz privolaní policajti aj prídu?
Ak teda najbližšie sa (opäť a zas) nedostanem na ihrisko s deťmi, lebo sa tam budú biť a nadávať na seba špinaví, podgurážení asociáli, váľať sa v kríkoch pod vplyvom všeličoho, ideálne vedľa svojich maloletých detí, stačí mať vo vrecku kriedu a napísať pár slov a tentoraz privolaní policajti aj prídu?
@anonym_859d0c určite 😁
@anonym_baedad presne tak :((
@la_dolce_vita V čom konkrétne? Keď v roku 2022 na Slovensku aj v Českej republike vypinali nevyhovujúce médiá ( na SR bol predseda vlády Heger, v Čechách Fiala), ozaj a dokázateľne prenasledovali ľudí za názor to bolo čo? To bolo ok, demokratické? Dnes nemám dojem, žeby niekto zakazoval nejaké médiá, štrajky ( a to Fica tiež nemilujem, ale ja nemilujem žiadneho nášho politika)
@anonym_584f45 Kto vládol, keď zatvorili v marci 2020 hranice zo dňa na deň a zakázali vstup vlastným občanom? Kto vládol, keď zatvorili ľudí do provizórnych karanténnych zariadení?
@la_dolce_vita V čom konkrétne? Keď v roku 2022 na Slovensku aj v Českej republike vypinali nevyhovujúce médiá ( na SR bol predseda vlády Heger, v Čechách Fiala), ozaj a dokázateľne prenasledovali ľudí za názor to bolo čo? To bolo ok, demokratické? Dnes nemám dojem, žeby niekto zakazoval nejaké médiá, štrajky ( a to Fica tiež nemilujem, ale ja nemilujem žiadneho nášho politika)
@anonym_7ea45e myslíš tie konšpiračné plátky a ľudí ktorí druhým nadávali a vyhrážali sa? Máš zaujímavý pojem o morálke z tohto príspevku. A áno,dnes médiá nevypinaju,oni z nich vyhadzujú ľudí čo sa im nehodia a ostatných zastrašujú a dehumanizuju. A rovnako tak ľudí čo majú opačný názor. Cítim sa ozaj lepšie v takejto spoločnosti ozaj
@anonym_7ea45e
Nevypínalo ich kvôli tomu, že tieto médiá nabádali ľudí, aby chodili bez rúška a tak ohrozovali seba a svoje okolie a trepali informácie typu, že Covid neexistuje? Snáď je úlohou štátu chrániť obyvateľstvo pred hoaxmi, nie?
@anonym_584f45 po prečítaní tvojho príspevku napíšem len toto - kvôli ľuďom ako ty to tu musí zhoriet do tla inak sa tu ľudia nepamätajú. Nech sa tu už nikto nedostane ani k vzdelaniu ani lekárskej pomoci,nech sa zrazaju všetky vlaky a padajú všetky mosty a nech nás eú odstrihne a NATO tak isto. A budete konečne spokojní. Ty a tebe podobní. Budete mať svoju suverénnu aj keď nefungujúce krajinu. Len som zvedavá,z čoho a ako budete žiť ☺️
@autorka, neviem co mas popisane na tych piatich stranach ale ano, u nas to moze a vie byt problem. Nahlasovanie susedov, utoky na bezbrannych, idealne skupinove, idealne take, kde druha strana nema sancu branit sa, ci uz presile alebo tomu, ze proti studentom idu po zuby vyzbrojeni policajti, to mame historicky tu "v krvi" a mnoho ludi to bavi. Nevadia im nedostavane cesty, vselijak skutocne tvorivo minute peniaze ci uz vlastnych alebo cudzoeuropsych danovych poplatnikov - rozne betonove baronkine plochy, na ktore si vyberali dotacie a dalsie peniaze z polnohospodarstva, cetecka za tolko, ze by sme mohli mat skoro v kazdom okresnom meste po dva, najnovsie tie krasne penziony, v ktorych sa dobre zije rodinam a ani sa nehanbia - ano aj tito vsetci slovaci su slovaci, nielen Fico. A vyhovuje im to - teda ano, mozes mat pruser, pre kriedu a napis. A teraz vazne - ak by ta aj predvolali, tak je to napis kriedou, ak sa v nom nikomu nevyhrazas a ani nic vulgarne nikomu nepises, tak by to malo byt skor usmevne. Ale ako vsetko slovenske - aj toto je z kategorie - parodia na stat a teda bububu tetuska, ak ta pride predvolavat jej syn, synovec, vnuk, netusim kto, tak to moze byt aj drsne, predsa len takito frajeri my sme - idealne nech to nic nestoji a ked zdochla krava mne, tak susedovi, pardon susede minimalne dve ...alebo ....- no jednoducho nech ju/ta aspon predvolaju a vystrasia, ked uz ta nemozu zbit a pripadne okradnut o byvanie a majetok (ved aj to sme tu mali v nasej prvej krasnej hnedej republike)....to az potom by susede - tiez slovenke - svietili okale do tmy. Nebolo by to nic vynimocne. Rovnako ako to nase prvenstvo - tolko zbytocne minutych eu korun, pretoze nielenze nic z nich nie je, co by zlepsovalo zivot obcanov - ale doslova nic z nich nie je, ak nepocitame tie gycove domy, co za to vedia nakupit, tie gycove auta, chlast a sprevadzajuce devy, vsetko ve stylu - jaky vidlak pan, taky cirkus okolo.

Uz nezijeme v totalitnom rezime... alebo snad ano??!!
@la_dolce_vita Len mám pomaly pocit,že sa vraciame späť a tam.to je speje 😤🤯