icon

Hrozia mi problémy za účasť na Kriedovej revolúcii?

15. nov 2025

Dnes som sa zapojila. Odkazy neobsahovali vyhrážky ani vulgarizmy, bolo ich pár. A zrazu mi suseda hovorí, že sa nemám diviť, keď mi na dvere zaklopu policajti. Neviem, čo si o tom myslieť, či niečo čakať... Príde mi to ako sprostosť - veď sa zapojili stovky študentov, ale vŕta mi to hlavou. S pani sa veľmi nepoznám, neviem aký má politický názor... Snažila som sa jej vysvetliť, že nikomu neubližujem, ale ona iba opakovala, ale ona len opakovala, že sa nemám čudovať...

sevrin
17. nov 2025
@anonym_7ea45e

@sss777 Určite nie, mýliš si pojmy a dojmy. Vypínať sa začalo vo februári - marci 2022, a to už bola hlavná téma iná. Tam išlo o to, že niekto si " dovolil" nemať správny, predpísaný názor na vojnu na Ukrajine. Viac o tom píšem v odpovedi pouzivatelke Mizoko, nechce sa mi to písať 2x. A k tej tvojej vete, že štát má predsa chrániť obyvateľov pred hoaxami, to už sa ani nedá komentovať, prepáč. Najostrejšia ceruzka zrejme nebudes

@anonym_7ea45e a aký je ten správny názor?

viestta
17. nov 2025
@anonym_584f45

@viestta napis ty za ktorej vlady sa zilo tak najlepsie, ci taka este nebola? Vsetky sa rozpadli lebo ich ludia nechceli? Ci taka vlada este len bude s PS na cele? Snivaj dalej. Ludia uz dosnivali preto sa Fico stale vracia, lebo ludia si zvolia radsej to velke zlo ako tych progresivnych bajkarov.

@anonym_584f45 ja sa ta pytam na jednu konkretnu vec.
Ale dam ti ja jednu, ktora posunula ekonomiku o kus dalej. Miklosova danova reforma a rovna dan sposobila, ze sa zvysil vyber dani radovo, zvysil sa HDP a prilakalo to na Slovensko zahranicnych investorov (data su dohadatelne na strankach Slevenskeho statistickeho uradu, to nie su len dojmy). Samozrejme, potom ju Ficove vlady niekolkorat "vylepsovali" a menili a vsetky tie "vylepsenia" mali na ekonomiku, vyber dani a tvorbu HDP negativny dopad. A teraz ty.

mizoko
17. nov 2025
@anonym_7ea45e

@mizoko Ty tu o čom tocis, preskocilo ti? Vyhrážajú, urážajú len tzv.dezloati ako ich vy nazývate? Tí druhí to nerobia, kdeže..Napr.Hodal a podobní. Ty vieš čo je objektivita? Určite nie. A na dehumanizacou je tu expert tzv.novinar Sme Schutz, Zomri a milión ďalších " objektívnych" bojovníkov za tú jedinú ich pravdu. V r.2022 začali vypínať médiá po začatí vojny na Ukrajine, tých ktorí si dovolili spochybňujú jednostrannu propagandu, išlo o ovplyvanie verejnej mienky. Žiadne iné európske krajiny nerobili takéto " opatrenia", iba Slovensko a Česko. V Čechách už súd rozhodol, že to bolo nezákonné, bez absolútne žiadneho právneho základu, a vypnutym médiám priznal odškodné za ušlý zisk.Na Slovensku sa v r.2022 narýchlo zmenil zákon o kybernetickej bezpečnosti. Umožňoval tajným službám a NBU preventívne vypnúť akýkoľvek web alebo službu, ktorá predstavuje kyberneticku alebo bezpečnostnú hrozbu. Zákon však neriešil médiá a mediálny obsah. Avšak Nad s Hegerom si to vysvetlili tak, že môžu vypnúť aj mediálne weby. Konkrétne dôvody boli neznáme. Keď sa zákon trocha sprísnili, médiá boli naspäť a téma išla do stratena. Sudy na Slovensku zatiaľ v tejto veci nerozhodli. BTW porušili niekoľko ústavných zákonov, napr. článok 24, odstavec 1, článok 26, odstavec 1 až 4. Mimochodom, v Čechách to Fialova vláda urobila ešte horšie a samozrejme alibisticky. Takže len toľko k téme,ty konšpiračny plátok. Splietas dva na tri

@anonym_7ea45e dezolatov ako ich MY nazývame? Kto my? Ja som dezolatnom nikoho nenazvala lebo takéto označovanie neuznávam. A že druhá strana nemá takéto vyjadrenia? A čo je potom slnieckari,liberálny fašista,libtard,libelarne prasce a podobne? To sú komplimenty či ako? Nevidíš si na koniec nosa ty konšpirátor. A trošku sa ukľudní vo vyjadrovaní. Čo do mňa skaces že či mi šibe?! To čo máš za vyjadrovanie? To je tá tvoja slušnosť ktorú si vyžadujes? Keby si aspoň písala pod svojím nickom ty etalon moralky.

mizoko
17. nov 2025
@anonym_7ea45e

@sss777 Určite nie, mýliš si pojmy a dojmy. Vypínať sa začalo vo februári - marci 2022, a to už bola hlavná téma iná. Tam išlo o to, že niekto si " dovolil" nemať správny, predpísaný názor na vojnu na Ukrajine. Viac o tom píšem v odpovedi pouzivatelke Mizoko, nechce sa mi to písať 2x. A k tej tvojej vete, že štát má predsa chrániť obyvateľov pred hoaxami, to už sa ani nedá komentovať, prepáč. Najostrejšia ceruzka zrejme nebudes

@anonym_7ea45e máš pravdu,ľudí ako ty pred hoaxani chrániť netreba lebo ty ich vyhľadávas 🤣 jediná najmúdrejší a najmoralnejsia. Fakt to tu musí zhoriet do tla inak sa to tu nezmeni

mizoko
17. nov 2025
@sevrin

@sevrin ten jej. Ona jediná vie ako a čo má byť. Čo je správne a čo nie. Čo je morálne a čo nie. Čo máš robiť a čo nie.

sevrin
17. nov 2025
@mizoko

@sevrin ten jej. Ona jediná vie ako a čo má byť. Čo je správne a čo nie. Čo je morálne a čo nie. Čo máš robiť a čo nie.

@mizoko ja už by som sa to rád po takmer štyroch rokoch konečne dozvedel, tak verím že má nesklame.

mizoko
17. nov 2025
@sevrin

@mizoko ja už by som sa to rád po takmer štyroch rokoch konečne dozvedel, tak verím že má nesklame.

@sevrin nedozvieme sa nič tak ako vždy. Oni totiž nemajú argumenty len žlč a acohentizmus

anonym_3c051a
17. nov 2025

Ako dopadol generálny štrajk&kriedova revolúcia, neviete? Bolo v uliciach aspoň 200 miliónov ľudí?

viestta
17. nov 2025
@anonym_3c051a

Ako dopadol generálny štrajk&kriedova revolúcia, neviete? Bolo v uliciach aspoň 200 miliónov ľudí?

@anonym_3c051a kolko ich bolo na Ficovej One Mann Show na Agrokomplexe, mas cisla priamo od zdroja? Bol aj gulas, ci len parky? Aj veselica bezi?

anonym_6e163d
17. nov 2025
@amdornik

@anonym_6e163d čo ti šibe? či už nemáš na mňa ako zaútočiť? bolo by úžasné, keby jedného dňa MK odkry úplne všetky tieto anonymy... viem si predstaviť tak zo 2-3 nicky, ktoré by sa mohli pod týmto ukrývať 😀

@amdornik ejha, co tak sebavedomo?! Vzhladom nato, ze si sa zaregistrovala minuly mesiac mas nejaky super prehlad o nickoch na MK. Ze ty si nejaká TOP hoaxerka, smerohlasns pozitívna 😁, co jej koli bludom zrusili nick, tak tu vypisujes pod novým?!

anonym_7ea45e
17. nov 2025
@mizoko

@anonym_7ea45e dezolatov ako ich MY nazývame? Kto my? Ja som dezolatnom nikoho nenazvala lebo takéto označovanie neuznávam. A že druhá strana nemá takéto vyjadrenia? A čo je potom slnieckari,liberálny fašista,libtard,libelarne prasce a podobne? To sú komplimenty či ako? Nevidíš si na koniec nosa ty konšpirátor. A trošku sa ukľudní vo vyjadrovaní. Čo do mňa skaces že či mi šibe?! To čo máš za vyjadrovanie? To je tá tvoja slušnosť ktorú si vyžadujes? Keby si aspoň písala pod svojím nickom ty etalon moralky.

@mizoko Moja zlatá, ako si prišla na to, že som konspirator? Poprosím argumenty. A nikde nevravím, že druhá strana takéto vyjadrenia ako uvádzas nemá, ale buď láskavo objektívna - má ich jedna aj druhá strana. A ako do teba skacem, že ti dokazuejm, že si písala somariny, a si zaujatá? Čo si nie si schopna ani teraz uznať , ale to je len tvoja chyba a škoda Na tie hlúpe reči, že som etalon morálky, a že nepíšem pod svojím nickom škoda vôbec reagovať, prosím ťa nestrapnuj sa. Niečo k téme, niečo vecné k môjmu predchádzajúcemu príspevku nemáš, že?

anonym_7ea45e
17. nov 2025
@mizoko

@anonym_7ea45e máš pravdu,ľudí ako ty pred hoaxani chrániť netreba lebo ty ich vyhľadávas 🤣 jediná najmúdrejší a najmoralnejsia. Fakt to tu musí zhoriet do tla inak sa to tu nezmeni

@mizoko Prepáč, ale teraz si už servítky brať nebudem - si totálna hlupana, a každým príspevkom to len potvrdzujes. Ako si prišla na to, že sa pasujem do roly najmoralnejsej a najmúdrejšej? Prečo mi pripisujs veci ktoré som nikdy nepovedala, nenapísala? Si retardovaná? Preto, že som uviedla fakty, ktoré sprevádzali uvedené vypnutie médií ? Však oficiálne sa o tom hovorí, píše. Preto že sa to tebe nepáči sa pravda nezmení. A s tými hoaxami 😅😅 Ake hoaxy vyhľadávam, ako si na to prišla ? Si proste chuderka, nemáš čo vecne k téme povedať, tak píšeš totálne kraviny. Ale ako som napísala - len potvrdzujes to, aká si hlúpa

anonym_7ea45e
17. nov 2025
@sevrin

@sevrin Prosím? To sa pýtaš ako vážne? Ja tu nie som od toho, aby som určovala aký názor je správny. Ale ani štát by si to nemal dovoliť, a na základe toho vypínať/cenzurovať iné názory. Myslím, že to už tu bolo, a dnes sa všetci hrajú na demokraciu a slobodu, a robia úplný opak, o tom som písala

anonym_7ea45e
17. nov 2025
@mizoko

@mizoko Chudera, ja som žiadny názor nepísala, písala som o tom, že štát na hulvata potlačil to, čím sa všetci oháňajú - demokraciu, a porušil pritom ústavné zákony. A neviem čo máš s tou morálkou, že ju všade pchas. Prekrúcas realitu, fakty, zavadzas, fabulujes, pripisujes mi veci ktoré som nikde nepísala. Proste si zakomplexovana osoba, ktorá musí mať posledné slovo, aj keď to posledné slovo bude len totálna ch...na. Škoda slov s takými primitívnymi hlupakmi

akje
17. nov 2025

@anonym_autor nic sa ti nestane.

sevrin
18. nov 2025
@anonym_7ea45e

@sevrin Prosím? To sa pýtaš ako vážne? Ja tu nie som od toho, aby som určovala aký názor je správny. Ale ani štát by si to nemal dovoliť, a na základe toho vypínať/cenzurovať iné názory. Myslím, že to už tu bolo, a dnes sa všetci hrajú na demokraciu a slobodu, a robia úplný opak, o tom som písala

@anonym_7ea45e skús ešte raz a bez tých alibistických kecov, písala si tu o nejakom "správnom názore" a ja by som sa ho rád konečne dozvedel ako to je naozaj s tou Ukrajinou.

sevrin
18. nov 2025
@anonym_3c051a

@anonym_3c051a 200 miliónov ľudí mal akurát Fico vo svojej hlave v Agrokomplexe.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_c26798
18. nov 2025

@anonym_autor teraz je taký módny trend predvolávania na políciu a nemusíš ani kriedou kreslit po chodníkoch, stačí ak si proti vláde. Pani susedka bude isto ficovolička keď ťa zastrašovala a tú políciu isto zavolá ona, akébo iný dobrotivý sused podobného zmýšľania (takých poznáme veľa).

anonym_3829ec
18. nov 2025

@anonym_autor už ľuďom fakt hrabe písať kriedou po chodníkoch a potom sa strachovať, či ich navštívi polícia... 🤦

anonym_3c051a
18. nov 2025
@anonym_c26798

@anonym_autor teraz je taký módny trend predvolávania na políciu a nemusíš ani kriedou kreslit po chodníkoch, stačí ak si proti vláde. Pani susedka bude isto ficovolička keď ťa zastrašovala a tú políciu isto zavolá ona, akébo iný dobrotivý sused podobného zmýšľania (takých poznáme veľa).

@anonym_c26798 ale no tak… prečo si vymyslas hlúposti?

zlotka
18. nov 2025

A viete za čo ste boli protestovať? Aby nás ďalej mohla Európska únia ožobracovat? Málo peňazí nám zobrala ? Elektrinu kupuje za lacno ,a koľkokrát drahšie nám ju predáva? A to je len elektrina. Len protestujte ,ešte vám voľačo s výplaty zvyplaty zostalo. Zakážu aj plyn dovážať z Ruska a potom mozete mrznúť. Môžete ísť potom sa zohriať do Bruselu. Aj študenti čo vedia oni o politike ? Len to čo im PSáci natlačili do hláv. Voľakedy sa kludnejsie robilo, a všetci museli robiť ,dnes tu robíme na kopu príživnikov ,ktorí v živote nerobili. Ja nie som za žiadnu vládu lebo každý v parlamente len ku sebe hrabe, ale aspoň sa nechodia klaňat do Bruselu. Aj pred Orbanom klobúk dolu . Títo sa aspoň snažia nepodporuju vojnu na Ukrajine, len protestujte a dotiahnu nás do vojny. To potrebujete.

zlotka
18. nov 2025
@zazka666

@anonym_autor Neboj sa. Nič z toho nebude. Horšie ako bolo z akomunizmu, ked eštebáci stáli pre d školou a buzerovali detí dizidentov, ked sa lámali prsty za to, že si expresnejšie vyjadril v piesni, ked ta na colnici preverovali, či nemáš prachy, aby si si kupil rifle v Jugoške (bývalé chorvátsko a spol.) Max zaplatíš pokutu 33 €, ale to by ťa tá suseda musela obviniť. A to sa jej pravdepdobne ani nebude chcieť. Ser na to a poď na námestie osláviť, že ešte cvhíľu máme demokraciu. Akú - takú , ale ešte nejakú. 😉

@zazka666 A ty si tam vtedy bola,keď sa mali tie prsty?

sss777
18. nov 2025
@anonym_7ea45e

@anonym_7ea45e
Neviem, prečo tak agresívne, veď sa ukľudní a nehodnoť intelekt diskutujúcich, ja som ťa o to moje hodnotenie určite nežiadala.
Istý pán "doktor" Kotlár tvrdí, že sa počas pandemie netolerovali iné názory, tvrdí to aj pani ministerka kultúry.
Stojím si za tým, že štát má chrániť obyvateľstvo pred hoaxmi, napríklad taký spomínaný Kotlár a jemu podobní sú nebezpeční pre spoločnosť.
Čo sa týka Ruska a Ukrajiny, tam som naozaj nepostrehla vypínanie nejakých "nesprávnych" zdrojov, veď snáď všetci vieme, kto koho napadol.

zlotka
18. nov 2025
@anonym_584f45

@viestta noze mi pripomen za ktorej vlady to bolo inak? vtedy ked vypinali media? ked ludia umierali vo vazeni? a s covidom? ked nakupovali v manickej faze vakciny? ktoraze to vlada otvarala fabriky, zlepsovala zdravotnictvo, dopravu, skolstvo? Fico vyhana studentov? myslis tych ktori prisli v ciernom a cakali na nejaky podnet kedy by sa mohli dvihnut a odist so strngajucimi klucami a zazit 5 minut slavy v telke? Tu babu ktora ma otca v KDH? ci toho Mura co "nepozna" poslankynu PS ani ked sedel na jej nalievarnach v prvej lavici? tych ktorym Grohling nakazal dokedy tam maju byt? Ti mohli kludne prist aj odist kedy chceli. Tu slecnu ktora sa vyjarila ze tu dostuduje (zadarmo) a odide do zahranicia?
A niekto nam este chce nahovorit ze PS na cele so Simeckom, ktory tipujem ze este neodviedol ani cent dani a je nauceny len brat nas z toho vyvedu? No tuuudle.

@viestta
@anonym_584f45 presne tak je to.

anonym_c26798
18. nov 2025
@anonym_3c051a

@anonym_c26798 ale no tak… prečo si vymyslas hlúposti?

@anonym_3c051a ja si tak vymýšľam ako ty zavádzaš. Je trend predvolavania a šikanovania nepohodlných jednotlivcov. Pani v Bratislave napísala na chodník pred svoj dom svoj politický názor a do 15 minút po polícii ho bol umyť stroj. Dobre poznamenala, že v krajine kde všetko trvá nekonečne dlho, toto ide expresne 🤔🤔🤔.

zlotka
18. nov 2025

Naozaj ako v škôlke, písať kriedami po chodníkoch,a potom že Slovensko vyzerá ako vyzerá

zlotka
18. nov 2025

Táto vláda nie je super, ale môžete byť za ňu radi ,lebo pri inej by ste už mali dávno zbrane v rukách a boli by sme vo vojne. Najväčšie zlo je pre nás Brusel ,ten všetko diktuje ,to nám bol čert dlzen . A títo PS cky tajtrlici ,im len orikyvuju na všetko jak cvičené opičky.

sss777
18. nov 2025
@zlotka

Táto vláda nie je super, ale môžete byť za ňu radi ,lebo pri inej by ste už mali dávno zbrane v rukách a boli by sme vo vojne. Najväčšie zlo je pre nás Brusel ,ten všetko diktuje ,to nám bol čert dlzen . A títo PS cky tajtrlici ,im len orikyvuju na všetko jak cvičené opičky.

@zlotka
Veď jediný pán premier posiela deti do vojny, nikto iný to nikdy neurobil.

zlotka
18. nov 2025
@anonym_5b3c51

@anonym_df575d neviem, ako by reagovali, keby zrazu nemohli nikam chodiť, sviatok cez týždeň by si nahrádzali pracovnou sobotou, žiadne mobily zo západu, žiadne rifle, o redbule by len čítali alebo by ho videli len tuzexe. Žiaden netflix, pekne by sa učili ruštinu. V školách by sa mala učiť blízka minulosť pretože deti vôbec nevedia, aký význam mala tá revolúcia v 1989, nevedia, čo je to komunizmus a železná opona.

@anonym_5b3c51 nemyslíš vážne ,že keby sme žili v komunizme, tak by sme žili ako voľakedy. No to je naivné. Doba by aj tak išla dopredu. 😅