icon

Hrôzostrašné búrky. Ako ich prežívate vy?

moniqe3
26. jún 2008

Chcem hneď aktuálne reagovať na včerajšiu a už aj dneskajšiu búrku... ako to prežívate? ja som sa nikdy nebála búrky ale tá zo včerajška ma veľmi vystrašila.

Strana
z3
womenne
26. jún 2008

Ani mi nehovorsom chodila od okna k oknu a stale kontrolovala či je všetko zavrete,Manželovi napisala asi zo 5sms žesa bojim,všetko praskalo,pukalo a buchalo,fuuj ešte teraz na to myslim.Nemohla som zaspat čo sa tak blyskalo,a moji drobci si veselo hajali,aspon oni 😀 Ti poviem že taku burkusom davno nevidela.a dufam že tak skoro ani nebude,aj ked je zase pod mrakom.

uhlikova09
26. jún 2008

Zasa mate v Blave burku?

uhlikova09
26. jún 2008

Inak nas to včera chytilo len tak okrajovo,troška pršalo a troška sa blyskalo a asi 5 minut nehorazny vietor,potom nič 😅

sonoga
26. jún 2008

my sme tu vcera burku nemali. ale v pondelok ku veceru tu bolo taaaake krupobytie, padali ladovce velkosti ping-pongovej lopticky a nicili strecchy a stromy a auta. sialene. cakala som, ci nam to nerozbije okna v bytovke.

lefika
26. jún 2008

baby, tak ja burky milujem 😵 😵 😵 ale vcera to uz bolo trochu moc, najma ta spust, co po nej ostala 😒

dadulka19
26. jún 2008

no,ja som sa búrky nikdy nebála 🙂 ,ale od kedy mám deti,tak sa hrozne bojíííím 😢 😢 😢 ...A tvár sa pred dieťaťom,že je to o.k.,aby sa nebálo,keď si strachom poserkaná 😀

zuz11
26. jún 2008

ani nehovorte, my sme boli chvilu bez prudu a prisla som aj o ordinaciu 🤐 🤐 🤐 akosi zmagoril telkac a aj ked ju nahraval nemam ju 😔 😔 😔

zuzitka
26. jún 2008

no ja som sa nebala... skor sme mali behacky, bo mame este stare okna a behali sme z izby do izby a krucali handry, co nam lialo cez zavrete okna dnu 😖 😖

ako vtedy, ked bola ta vichrica.... my na kramaroch mame teda vzdy sou 😀

bilushka
26. jún 2008

A mne zobudilo dieta 😠
Pol hodinu som uspavala na novo 😠

luculka
26. jún 2008

no ja sa tiez nebojim burok,,,ale v poslednom case su to riadne šoky,,,,, 😕

katja78
26. jún 2008

aj ja som sa vcera bala, v jednej chvili zacal dut straaaaasne silny vietor, akoby chcel prerazit oknami 😲 😲
sestra mi povedala, ze ak sa deticky boja bleskov a hromov, vraj na nich zabera povedacka, ze to nas Jezisko foti, nech sa pekne usmeju (teda pre tie deti, ktore veria na Jeziska a je pre nich pozitivna postava 🙂 )

sstefi
26. jún 2008

tak priznám sa, ja som dnes tiež zažila búrku akú ešte nikdy v živote. normálne som z toho ešte stále mimo. teda tu na východe, to bol brutal. boli sme u rodičov, niekomu strecha, niekomu stromy, stromy na cestách, všade zatekalo, ale ten vetrisko....
no mám dosť, dúfam, že už také čosi nepríde 😒

ale musím dodať, že sme prišli domov, cca 15 km od našich a tu dokopy nič. akurát hromy blesky a lejak ale v pohode. 😕

luculka
26. jún 2008

no to som aj ja povedala ze budeme hovorit malej ak sa bude niekedy bát,,,ze sa hore fotia,,,, 😀

bubba
26. jún 2008

moja mala prspala burky a ja som ich prebdela
ona ani nevedela co sa deje 😀

sstefi
26. jún 2008

ale pre istotu sme doma teraz tiež mali vzrušo, totiž ja sa nenormalne bojim bleskov. tak nam jeden udrel hned vedla bytovky v tom momente aj rachlo, som myslela, že sa pose.em 🙄 😝

zuzitka
26. jún 2008

samko sa skor boji hromov... to mu poviem ze nejaky ujo robi bum bum 😀

my mozme aj okno zavret, aj tak nam vyfukne z pantov 😝

dadulka19
26. jún 2008

zuzitka,máme tuším okná ako vy 😀

dadulka19
26. jún 2008

baby a práve teraz máte ako?..lebo u nás je zase hrmavica a stále nás fotia 😀

katja78
26. jún 2008

aj v NR tak isto, aj vo Viedni dobre leje (pozeráme futbal, Španieli vyhrali 3:0)

zuzitka
26. jún 2008

v blave na kramaroch to uz ustalo, este hrmi, ale neprsi..... ale handry dneska tiez lietali..... krucala som o dusu 😀
dokonca nam naprsalo do kuchyne cez zavrete dvere a to tam mame este balkon 😅

takze najblizsie setrim na plastove okna 😝 😝

katja78
26. jún 2008

baby, ale predstavte si, ze by u nas vycinali hurikanya tornada a cyklony 😲 😢 ☹

zuzitka
26. jún 2008

nie, dakujem 😎 mne staci trochu vacsi vietor a uz musim okno pridrziavat aby nam nevyletelo z pantov 😅

dadulka19
26. jún 2008

katja,vraj to o nejaký čas čaká aj nás 😠 .Veď to počko je z roka na rok horšie 😠

katja78
26. jún 2008

teno rok sa mi zdá ešte celkom fajn, dlhá mierna zima, 3 mesiace trvajúca jar bez tropických dní, leto sa začalo presne podľa kalendára 😀 uvidíme, ako sa nm skončí tento rok

kili
26. jún 2008

ja sedím pri otvorenom okne, ale keď strašne zahrmí, tak zatváram. bojim bojim 😅

kili
26. jún 2008

ja sa vždy príšerne bojím silných vetrov, ja mám takú predstavu, že silno zafúka a paneláky sa zložia ako domčeky v komixoch 😅

zuzitka
26. jún 2008

kili 😀

kili
26. jún 2008

zuzi, no a nie? ja sa divím, že tie paneláky držia po kope za normálnych okolností, keď vidím, ako sú krivé, nie to ešte, za takého poriadneho vetra, kde to príšerne mixluje s oknami.

zuz11
26. jún 2008

kili, mozno naschval su take krive 😀 😀 😀 ved asi ani jedna z nas nie je stavbarka, ti by nam to vysvetlili 😀 😀 😀

dada2007
26. jún 2008

tak hlásim: Topoľčany dážď, bez hromov, bez bleskov 😀
a včerajšiu smršť sme všetci prespali 😀 😀 😀

Strana
z3