Huawei P40 Lite
Ahojte, pouzivate tento mobil?
Ako sa da otvorit gmail a ako prehrat videa z youtube?
Whatsapp a Viber sa budu dat nainstalovat?
Uvazujem aj nad Huawei Nova5T.
Pripadne H P30 lite.
Oplati sa kupit aj starsi model, ale ma ten google balik.
Bazos je plny p40, takze fakt sa s nim tak zle?
Dakujem
Ja som kúpila p30 lite, najprv som chcela 40 ale keďže nemá Google play tak som kúpila 30 aj keď je to starší model... Hlavne ze funguje všetko ako ma, predtým som mala p8 ale ta už mi dosluzila
@suci11 Google služby budeš musieť riešiť inak. Je viacero možností. Na mailové služby použiť iný e-mailový klient ( je ich mŕtve) alebo ísť cez web prehliadač, asi zabudovaný od huaweiu, alebo stiahneš z app gallery. YouTube takisto cez web. Dá sa to. Ale je to ako škrabať si prave ucho ľavou rukou. 😄 Takže ak chcete upgrade telefónu, tak radšej p30 alebo p30 pro. Alebo iná značka.

Zdravím mam p40 lite, telefon ma svoje chyby ale chvalabohu sa dali skopirovat vsetky appky ako messenger, waze a ine zo stareho telefonu p30 lite no aj napriek tomu mi nefunguje niekolko veci. Chcem sa opýtať ci neviete náhodou, mam Bluetooth sluchadla no telefon mi ich nevie najst neviete cim to je? Na p30 lite aj vsetkych inych telefonoch ktore som skusil mi ich naslo, moze to byt kvoli tomu ze telefón nema Google play?