Hypnóza u deti

hhhviezdicka
12. apr 2018

Mate alebo viete o niekom kto sa zaobera hypnozou deti ? Mam namysli odbornika. Dakujem

osky
12. apr 2018

@hhhviezdicka prosim ta nevymyslaj!
Je to velmi nebezpecna vec aj pre dospelych.chces tomu dietatu riadne zavarit???

hhhviezdicka
autor
12. apr 2018

Tak neviem,zhanam LEN informacie a hned ma tu zotres osky.

rusalinka
13. apr 2018

@hhhviezdicka určite to osky nemyslela zle 🙂 Možno by pomohlo viac info od teba, na čo to potrebuješ, čo malého/malú trápi, kvôli čomu si zvolila takéto riešenie... 🙂

hhhviezdicka
autor
13. apr 2018

@rusalinka kazda matka chce pre svoje dieta len to najlepsie a hlada rozne alternativy ako mu pomoct ak ma daky problem. Chcela som len vedet ci to dakto skusil alebo pozna okolo toho daco blizsie. To neznamena,ze hned zajtra s nim poutekam na hypnozu. A kedze som sa ani nedopatrala ze by niekto hypnozu robil s detmi v BA tak to nebudem ani riesit. Len ma to zaujimalo.

rusalinka
13. apr 2018

@hhhviezdicka rozumiem 🙂

osky
13. apr 2018

@hhhviezdicka no ale ty si nenapisala ze chces info vseobecne.a prave preto ze kazda matka chce pre dieta to naj tak som ti to chcela hned z hlavy vyfuknut.taketo veci nie su zart a nadledky sa tazko odftranuju.hypnoza,regresna terapia,reiky...to su vsetko smery pracujuce s energiami.velmi nebezpecne.

kikidee
16. apr 2018

Neviem aky problem potrebujes riesit, ale naozaj, hypnozu pri dietati radsej vynechaj. Moze skvele pomoct (mne pomohla vyriesit dLhorocny problem), ale nevyhodou je, ze jeden vyriesi, a dalsie moze spustit. Je to otazka takeho rizika, ktoremu dieta radsej nevystavuj. Riesia sa sice aj s detmi touto cestou tazkosti, ale pokial to nie je tak, ze uz zlyhali vsetky ostatne metody, nechaj si to ako uplne poslednu nudzovu moznost a najprv radsej zvaz, ci je problem naozaj tak velky a nejde vyriesit inak. To je moja rada. Inak ak chces mozem ti dat potom kontakt na skuseneho hypnoterapeuta, ale myslim si, ze ta objektivne neupozorni na to, ako tym mozes dietatu (alebo aj sebe) poskodit.

tamiajoy
5. jan 2024

@kikidee dobrý večer. Môžete mi prosím priblížiť prečo s hypnozou si človek môže ublížiť a ako?