icon

Ide o pomstu?

26. okt 2020

Potrebujem sa vyrozprávať... Dali sme si prerobiť kúpeľňu v novom byte na novom mieste. Dotyčný nedodržal termín (podľa môjho názoru zámerne klamal, aby sme neoslovili niekoho iného), prerábka mala trvať 2 až 3 týždne, trvala viac než 5 týždňov. Ok, nevadí. Vyskytli sa ešte nejaké problémy, ale všetko sa dalo prežiť. Kúpeľňa vyzerá dobre a rekonštrukcia je v poriadku, no keď prišlo na platenie, vypýtal si o 1000 eur viac s tým, že tvrdil, že sme sa tak dohodli. Nechceli sme liať prilievať olej do ohňa, zaplatili sme mu, ale nie na ruku, ani na osobný účet, ako žiadal (s tým, že do poznámky sme mali napísať splátka), ale previedla som peniaze na jeho firmu, pod ktorou nám to robil. Na ten účet sme už predtým posielali peniaze za materiál.

Včera sme si našli prepichnuté 2 pneumatiky na aute. S nikým iným sme do styku neprišli, bývame v malej obci s 300 obyvateľmi, pochybujem, že niekto iný mal na to motív alebo to bol len náhodný vandalizmus. On býva asi 300 m od nás. Podali sme trestné oznámenie, čiže záznam o tom bude, že nám niekto pravdepodobne zámerne poškodil gumy... Čo si o tom myslíte? Mohol to byť on? Čo by ste robili vy? Bude ešte pokračovať?

pribinak
26. okt 2020

To už mu asi nedokážeš, že to urobil, ale všade by som rozprávala ako si o 1000e vypýtal viac ako ste sa dohodli a dala by som si tu námahu to povedať tým najväčším klebetniciam a samozrejme negatívne referencie na internet

syslik81
26. okt 2020

kamera do auta .. bez dokazov nemozes vinit nikoho ... niekedy lezis v zaludku cloveku do kt by si to ani nepovedala .. mohol to byt hocikto

autor
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
26. okt 2020

@syslik81 kamera sa zapne keď sa naštartuje auto.... to pôjde auto celý deň resp. noc? 😨

syslik81
26. okt 2020

@deti95060810 existuju aj ine kameru ako priamo tie do auta a su aj take co funguju bez nastartovania... moznosti je vela ...

deti95060810
26. okt 2020

v obci s 300 obyv. máte bytovku? to je nezvyklé.... inak ja by som mu tie e nedala, alebo potom pýtala doklad kde si tie e pekne zaráta do účtovníctva....

autor
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
26. okt 2020

@syslik81 to kvôli jednému blbovi by si musela veľa investovať do kde kade čoho.... 🙄

syslik81
26. okt 2020

@deti95060810 je to investicia aj do buducnosti .. ale kazdy ma ine priority ... ;) bola to rada a je na autorovi ako ju vezme ,,, tebe kameru neradim tak neviem naco tolko odpovedi 😀

goodidea
26. okt 2020

Bol to on na 99,9%

autor
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
26. okt 2020

Ja by som bojovala....neboj sa, isto má aj on nepriateľov, resp. ľudí čo ho nemusia. Takže veselo porozprávať kde komu ako vás ošklbal... v takej dedinke povieš zopár ľuďom a do večera to bude vedieť každý....😉

deti95060810
26. okt 2020

@syslik81 však ani ty sa nemusíš ozývať...😉

rebekamarcusko
26. okt 2020

Qkurat som sa s manzel9m o tonto rozpravala ako to robia ostatne frrny a varuje pred tynto ludi manzel da cenovu ponuku presnu ,s tyn,ze sa to moze zdat drahsie,ale poton uz peniaze nepyta ak to trva dlhsie akoby malo,este spravi nieco gratis ine firmy nacenia lacnejsie a poton pytaju peniaze navyse otras. . Neverila som mu poriadne,ale ako tak posledne pocuvam a citam,tak ma naozaj pravdu v zmluve ma este qj uroky,ked neska davajte si prerabat vzdy so znluvou o dielo. Nedala by som ani euro navyse,co nebolo v cenovej ponuke

autor
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
26. okt 2020

Fakt hrozne,takto podvadzat ludi.

maciatkolulu
26. okt 2020

A kde ste?

autor
Autor odpoveď zmazal
bmuller
26. okt 2020

Celkom nerozumiem - on nedodrzal termin (btw. prerabat kupelnu firmou 5 tyzdnov je seredne vela), este dostal tisicku od vas viac, ako bol odhad - a za co by sa vam mal chciet pomstit? Ved to vsetko len svedci o neschopnosti takeho "podnikatela". To by uz bolo psychopaticke, aby vam este aj zle robil 😖 Hm, snad najdete vinnika...

maciatkolulu
26. okt 2020

Ide o to, či ovládate dobre jazyk, aby ste sa bránili, či je on domáci, atď. Inak mne takéto niečo, tiež sme mimo sa až nechce veriť, žeby sa v malej dedine udialo....

autor
Autor odpoveď zmazal
bmuller
26. okt 2020

Tak mozne je vsetko, aj ze to bol on. Len sa mi zda fakt vysinute, ze by sa takto osobne "venoval" klientom... ☹ Asi jedine riesenie co najskor zaobstarat nejaku kameru...

birika
26. okt 2020

nechapem, preco autorka zmazala svoje prispevky

maciatkolulu
26. okt 2020

@birika asi sused v zahraničí fičí na konovi😂😂😂