icon

Ikea - kontrola OP

jahodka1993
16. jan 2022

Dobrý večer 🙂 chcem sa spýtať či niekto neviete ako funguje IKEA 🙂 či kontrolujú covid pasy alebo nie 🙂 ďakujem 🙂

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
pribinak
16. jan 2022

@jahodka1993 samozrejme že kontrolujú, nerozumiem prečo sa to stále niekto pyta.

mauduska
16. jan 2022

stačí otvoriť stránku:
Obchodný dom IKEA: O-P
Vstup do obchodného domu je možný pre zákazníkov, ktorí sú kompletne očkovaní proti ochoreniu COVID-19 alebo ho prekonali, prípadne majú kontraindikáciu očkovania a sú schopní to preukázať, vrátane negatívneho výsledku testu. V súlade s platnou vyhláškou prevádzkovateľ umožní vstup do obchodného domu iba po predložení príslušného dokladu.

jahodka1993
autor
16. jan 2022

@pribinak tak prepáčte že som sa spýtala ..lebo napr v niektorých obchodoch kde aj majú napísané že len očkovaní tak sa tam dá v pohode dostať a nekontrolujú až tak

mauduska
16. jan 2022

no podľa mňa ak nie si OP, tak máš proste sedieť doma a nebehať do obchodov ako je Ikea. Ak si OP, tak sa zbytočne pýtaš..

pribinak
16. jan 2022

@jahodka1993 tak ale to je nedbanlivosť, riskujú pokutu a nie malú

viestta
Odpoveď bola odstránená
julka29
16. jan 2022

@jahodka1993 aj u nás v Pepcu a podobných nekontroluje nikto nič...vo väčších asi áno ale v týchto obchodoch menších už kašlú na to

saja1
16. jan 2022

Ano v Ikei vzdy kontroluju.

loginexistuje
16. jan 2022

v ikea kontroluju kazdeho dni sa nedostanes ak nemas covid pass

tara42
16. jan 2022

Kontroluju vsetkych. Včera sme tam boli.

simsalabim
16. jan 2022

@jahodka1993 kontroluju kazdeho. Boli sme v pondelok.

belllinka
16. jan 2022

Kolko mali neockovani rečí, ze im to nevadi, ze oni nepotrebuju behat po obchodoch, ale radsej pojdu do prirody 😂 A kazdy den je tu podobna otazka.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
mirkasmile
17. jan 2022

@jahodka1993 objednaj cez net, a prídi si to vyzdvihnúť 🤷 internetové objednávky ti musia vydať.
Prípadne si to daj doviezť domov. Ja patrím pod P, ale do obchodov chodím maximálne ak dačo moji neočkovaní/neprekonani kamaráti potrebujú (mne nosili jedlo,keď som mala koronu ❤️) inak všetko riešim cez kuriéra 😀 napríklad v Martinuse, nechám si niečo zarezervovať na predajni (nemusím to hľadať po celej predajni) a len si to prídem prevziať a zaplatiť 😀

foterlotor
17. jan 2022

@jahodka1993 udivuje ma lenivosť ľudí - klik na web IKEA a tam to máš napísané. A ďalšie otázky či to kontrolujú, alebo nie je bohužiaľ nátura Slovákov - oklamať všetko čo len ide oklamať. Tie opatrenia si nie sú len tak. Nevieš ich dodržať smola, nakupuj online. Jednoduché.

foterlotor
17. jan 2022

@uprimnazienka vy dezoláti si myslíte, že máte pravdu vo všetko a ešte to tak aj sebavedomo prezentujete. A napísať, že "počkajme si pár rokov a uvidíme" - to je veľmi hlúpe, to širia jednoduchší ľudia, ktorí sa nevedia v živote uplatniť, tak si našli teraz cestu - širiť nezmysly cez FB a zbierať lajky od podobných.

julka29
17. jan 2022

@belllinka aj neočkovaní sa dostanú do obchodov to zase až taký problém nie je 😃

fidka79
Odpoveď bola odstránená
jahodka1993
autor
17. jan 2022

@uprimnazienka konečne niekto s rovnakým názorom ako ja 🙂

uprimnazienka
Autor odpoveď zmazal
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
mironka
17. jan 2022

@uprimnazienka studuje sa v reklame aj objektivna pravda? Lebo su iste vedecky podlozene fakty,na ktorych sa zaklada taka medicina...to potom mozete spochybnovat vsetko...akykolvek medicinsky postup a liek...a predstavte si,ockovani nemaju pocit,ze podlahli a nechali sa oklamat...ak by ste mali v rodine tazko choreho a odbornici by vam povedali,ze vyvijame liek,aby sme mu pomohli,neviem ako vy,ale ja by som mala minimalne nadej...ano..mozno aj pochybnosti,ale bola by som zrejme rada,za tu moznost..tak aj s ockovanim...a preco tolky vysmech z Vasej strany? Nedali ste sa ockovat,ved v poriadku.Co Vas teda zoziera? Vas vnutorny boj s celym systemom? Rozumiem,ak aj...ale je vsak iste,ze covid je celosvetovy problem,nie len vymysel nasej vlady a zial,faktom je,ze nan umrelo uz privela ludi.

mironka
17. jan 2022

@uprimnazienka mate skusenost,ze sa nad Vami ockovani vyvysuju? Lebo v sebe mate potrebu akejsi pomsty za nieco. Ze Vy sa zasmejete neskor. Cim Vam niekto tak ublizil? To sa zrejme len Vy staviate do pozicie obete. Akoby ste nemali v zivote moznosti. Kazdy mame moznosti rozhodnut sa pre nieco.

simsalabim
17. jan 2022

@uprimnazienka mba by zaujimala ta “ticha vojba, tichy zabijak, preludnenie”. Ja osobne, keby som sla vyhladit polovicu ludstva, tak by som sla cez rozvojove krajiny s IQ 60, bez pracovnych navykov a pod. Nie vyhladenim civilizovaneho sveta. A zvolila by som si lahsiu cestu - iba chorobu, nie vakcinu k tomu. Napr take prave kiahne z labaku. Preco by to dakto robil takto komplikovane? Toto mi nejde do hlavy.

gilmorka
17. jan 2022

v Ikei nám SBS skenovali kód mobilom, nestačilo len ukázať covid pass

viestta
Odpoveď bola odstránená