Incident v autobuse s dvoma staršími ženami

candii
22. aug 2023

Len som Vám chcela napísať story ktorá sa mi dnes stala, bola som s deťmi a mojou 80 ročnou starou mamou na zastávke a s mojimi malými deťmi a čakali sme na autobus. Autobus prišiel, tieto dámy by som aj pustila pred seba ale niečo tam ešte riešili tak som deťom povedala nech idú a šoférovi som povedala aký lístok chcem. Nakoľko som nemala drobné a len 5€ dala som mu bankovku ale on mi nemal vydať tak som sa otočila k mojej starkej nech mi dá drobné ..lenže ona je trocha hluchá a tak som jej to musela vysvetliť .. táto scénka trvala tak minútku. Za nami išli tieto dámy. Vzadu keď boli za nami som spozornela keď jedna z nich povedala "ide ma jeb*nut" .. celkovo ma zaskočil slovník tejto starej pani a tiež aj to že som zo sebou mala malé vnímavé deti a povedala to na celý bus.. ale čo nasledovalo potom.. povedala že "sedí tam na tej zastávke ako krava, teľa sprosté".. evidentne teda myslela buď mňa alebo moju starku, keďže nik iný tam nesedel.
Najskôr som rozmýšľala .. idem tam .. a potom na čo si kazit pekný deň, tieto tetusky sú očividne zakomplexovane staré dámy, ktoré asi radi čakajú na konflikt .. povedala som si že sa nejdem s nimi zapodievať, že život im to vráti.
Aj keď nechápem čim sme ich tam pohoršili. Autobus ešte aj tak 5 minut stal, nikoho sme nezdržali.
Buďme k sebe milší ...

deti95060810
22. aug 2023

však tebe nič konkr. nebolo povedané..
myslím na tvoju osobu.

candii
autor
22. aug 2023

@deti95060810 to že na mňa neukázala prstom neznamená že to nebolo myslené na mňa. Vsak som tam sedela len ja, starká a oni. Jasné že to bolo na nás. Jasné povedala sedí tam na tej zastávke ako krava.

candii
autor
22. aug 2023

Podľa mňa riešili to, že som nemala nachystané peniaze .. ale ja som mala len šofér nemal vydať.

bluka2
22. aug 2023

Ten slovník vypovedá jedine len o nich; takých hulvatov musíš za 5 minut zabudnúť - nič s tým nenarobíš…

candii
autor
22. aug 2023

@bluka2 tak človeka to tak zamrzelo trošku no.. ale jasné, najlepšie zabudnúť.

lenkakravcova
22. aug 2023

@candii jedným uchom dnu, druhým von. Asi tak ako píšeš, "zakomplexované staré" hm... 😄

taminka1986
22. aug 2023

@candii mne by hned napadla odpoved "mohlo by"🤣🤣

martinkatinka
22. aug 2023

Kludne im nabuduce rovno povedz, tu to nevyriesis, ani si to neprecitsju, aby si vstupili do svedomia.

palicka
22. aug 2023

@candii zachovala si sa ako.dama! Ja by som.sa neudrzala a vychovne tete aj napriek veku dohovorila. A obavam sa, ze v zmysle mojej "natury", tiez hlasnejsie... A to sa povazujem za celkom mierumilovnu a nekonfliktnu...teda nevyhladavam a nezvyknem konflikt vyvolat

bloger
22. aug 2023

@candii A nakoniec si ostala skutočná dáma ty.

adrianap83
22. aug 2023

@candii vieš ako, vulgárne za mlada, staroba to nevylieči. To je taka povera, že starí ľudia sú milí, múdri, pokojní, akokeby to bolo podmienene vekom...áno sú aj takí 💕 tí sú skvelí
Zachovala si sa super !

andreatytler
23. aug 2023

@candii No potvory. Hrozne zly ludia. Stavim sa ze ta tymi poznamkami chceli vyprovokovt a cakali ze sa ozves aby sa mohli do teba pustit, takze si im svojim mlcanim zobrala vietor z plachiet.
Ja by som tiez mlcala, ale moj 4 rocny vsetko nespravne chovanie nahlas komentuje a potrebuje sa o tom rozpravat, takze uz vidim ako by som mu musela vysvetlit ze tie panie maju vulgarny slovnik, ktory pouzivaju len zli a skaredi ludia. A urobila by som to pekne nahlas aby to poculi aj oni a aj ludia naokolo.

aurora33
23. aug 2023

@candii podla mňa to nie je incident, keďže si len ticho čušala. Toto čo píšeš tu, si im mohla pokojne povedať a nie tu teraz na MK pisat ako im to život vráti. To sa chceš len tak ukľudniť lebo ta vlastne vnútorne aj tak hnevá, že si neurobila nič.

candii
autor
23. aug 2023

@aurora33 🙂

maranco
23. aug 2023

@candii vybav si kartu na autobus, budeš mať lacnejšie cestovné a neriešiš výdavky ani drobné.
Ešte si zisti či váš dopravca nemá akciu cez Európsky týždeň mobility, vtedy vydývajú bezplatne karty.

barborachors
23. aug 2023

@candii to nebol ziaden incident. Len si babizne zasomrali, ved su uz staré a vacsinou su to take tie bosorky, co na vsetko uz len nadávajú. Je zial pravda, ze keby si tam bola s chlapom ani by si nepipli. Takto si dovolia. Ja sa s týmito ľuďmi potýkam skoro denne, zijem v hlavnej dedine a tu je na meter štvorcový snad najviac bulov ale aj agresívnych ludi. Treba sa obrniť, nic si nepomôžes. Svet je zly a zlí su uz aj starí ludia, aj dochodci aj ludia na úradoch. Proste zlo je vsade. A incident to nebol. Ine by bolo keby ta slovne napadli, alebo fyzicky zaútočili. Keby si si zažila take nieco, tak táto tvoja príhoda je nic.

kylie1983
23. aug 2023

V pohode ma to zabudni. Tie babusky si to podľa mna na 100% nepamätajú 😀😉

la_dolce_vita
23. aug 2023

Nie vzdy znamena staroba automaticky mudrost..

nataly420
23. aug 2023

Strigy staré nič iné :D