icon

Incident v MŠ Budča. Ako to dopadlo s učiteľkou?

9. mar 2025

Neviete ako to dopadlo? čo nakoniec z toho mala tá učiteľka?
Neprišlo vám to moc vyhrotené ? Veď ju tam nezmlatila na ulici… len ju potiahla aby išla

kitycat
9. mar 2025

Tiez si obcas spomeniem, ale neoatrala som.

A tahala to dievcatko strasne!!!

gabriela2952
9. mar 2025

Moznonby si ro brala inak ak by išlo o tvoje dieťa. Ja som to video tiež videla, a nemyslím si, žeby si mala takto jedna učiteľka dovolovat.

autor
9. mar 2025

Asi som divná ale mne to neprišlo nejaké strašne,dobre viete,aké sú deti. Ja neviem robiť z toho takú drámu..
keby ide o moje dieťa a neposlucha tak by som súhlasila aby potiahla keď nejde…

terezkaarthuramax
9. mar 2025

Ake video?

hederamonstera
9. mar 2025

Smutne, ze tebe by nevadilo, ze nejaka cudzia osoba ti sklbe dietatom, chudak dieta. K dospelemu by si si to dovolila?

gabriela2952
9. mar 2025

@hederamonstera presne som šla napísať, že k dospelej osobe sa tak človek nespráva ale ku dietatu so dovolí, a ro len preto, že to je dieťa.

autor
9. mar 2025

@gabriela2952 tak dospelý človek hádam vie ako sa chovať a keď treba kráčať v dave tak nebude robiť problémy.

tomcimka
9. mar 2025

Práveže aj dospelí človek dokáže robiť problémy a nekráčať s davom. Bola som na poznávacom zájazde a bol s nami chlap (cca 35r.) a ten vkuse niekde odbiehal (napr.do nejakého obchodíku, posedieť si na terase ,lebo vraj podľa neho sme veľa chodili). Nakoniec sa nám raz stratil a nevedel sa k nám pripojiť, vedúci sa nevedel s ním telefonicky spojiť, museli sme na neho čakať a kvôli nemu sme nestihli jednu prehliadku,ktorú sme mali rezervovanú na istý čas.
K tomu incidentu - učiteľka mohla kľudne vziať to dievčatko na ruky. Aj to som videla,keď učiteľka zo škôlky počas prechádzky s deťmi vzala dieťa na ruky. Tu nejde o to,že dieťa nevládze,tak ho beriem na ruky. Niekedy dieťaťu dobre padne sa s ním potuľkať.

macatt
9. mar 2025

Veď ju ťahala a pomaly niesla za vlásky.. mohla matka behať po Dr a stresovať sa, že malej padajú vlasy🙏🏼