Incident v MŠ Budča. Ako to dopadlo s učiteľkou?
Neviete ako to dopadlo? čo nakoniec z toho mala tá učiteľka?
Neprišlo vám to moc vyhrotené ? Veď ju tam nezmlatila na ulici… len ju potiahla aby išla
Moznonby si ro brala inak ak by išlo o tvoje dieťa. Ja som to video tiež videla, a nemyslím si, žeby si mala takto jedna učiteľka dovolovat.
Asi som divná ale mne to neprišlo nejaké strašne,dobre viete,aké sú deti. Ja neviem robiť z toho takú drámu..
keby ide o moje dieťa a neposlucha tak by som súhlasila aby potiahla keď nejde…
Ake video?
Smutne, ze tebe by nevadilo, ze nejaka cudzia osoba ti sklbe dietatom, chudak dieta. K dospelemu by si si to dovolila?
@hederamonstera presne som šla napísať, že k dospelej osobe sa tak človek nespráva ale ku dietatu so dovolí, a ro len preto, že to je dieťa.
@gabriela2952 tak dospelý človek hádam vie ako sa chovať a keď treba kráčať v dave tak nebude robiť problémy.
Práveže aj dospelí človek dokáže robiť problémy a nekráčať s davom. Bola som na poznávacom zájazde a bol s nami chlap (cca 35r.) a ten vkuse niekde odbiehal (napr.do nejakého obchodíku, posedieť si na terase ,lebo vraj podľa neho sme veľa chodili). Nakoniec sa nám raz stratil a nevedel sa k nám pripojiť, vedúci sa nevedel s ním telefonicky spojiť, museli sme na neho čakať a kvôli nemu sme nestihli jednu prehliadku,ktorú sme mali rezervovanú na istý čas.
K tomu incidentu - učiteľka mohla kľudne vziať to dievčatko na ruky. Aj to som videla,keď učiteľka zo škôlky počas prechádzky s deťmi vzala dieťa na ruky. Tu nejde o to,že dieťa nevládze,tak ho beriem na ruky. Niekedy dieťaťu dobre padne sa s ním potuľkať.
Veď ju ťahala a pomaly niesla za vlásky.. mohla matka behať po Dr a stresovať sa, že malej padajú vlasy🙏🏼

Tiez si obcas spomeniem, ale neoatrala som.
A tahala to dievcatko strasne!!!