Informácia o tehotenstve
Ahojte mamičky mám taký problém.Som chalan mám priateľku vlastne ex priateľku ktorá mi oznámila že je tehotna.vsetko bolo o.k až do doby keď som jej neposlal peniaze potom sa začal hádať nadávať atď. . ..😢
Chcel som od nej informácie ohľadne dieťaťa.nic mi nenapísala až pred časom 15.5 mi napísala že je v 13 týždni hovorím o.k a 17.5 poslala foto z ultrazvuku kde je dieťa 11,8 cm veľké čo si o tom myslíte hm . . .ďalšia vec už v 13 týždni tvrdila že vie že čaká iba ona dievčatko.. . . Keď poslala tehotensku knižku datum PM:bol 3.3.2017 čo mi tiež nesedí viete mi niekto niečo poradiť.myslim ze tehotná somnou nie je ale tvrdí že ano
Ide o to ze mi tvrdila že berie antikoncepciiu.ja len som sa chcel niejak informovať či je možné už v máji v 13 týždni aby dieťatko bolo také veľké.
@palo13483 a na pohlavie je to velmi skoro. Nehovorim, ze nemozne, kamoske lekar urcil pohlavie v 12tt a vyslo. Ale mozno doktor povedal, vyzera to skor na dievcatko (na dalsej poradni to uz moze vyzerat inak), alebo si urobila nejaky domaci test...alebo je skratka presvedcena, ze je to dievcatko.
@mischelin89 podla mojich vypoctov bola 15 a 17/5 v 11tyzdni, nie trinastom. A hej, aj na trinasty tyzden je to velke babatko.
Ale naozaj, ci len klame alebo ma v tom bordel, to my nezistime.
@palo13483 a este co sa tyka antiky a uz som ticho..staci ak vynechala jednu tbl...alebo poctivo brala, ale v case, ked ste mali sex, mala vypite...a ucinnost je prec.
@mischelin89 no vieš mám email kde je napísané že 15.5 bola v 13 týždni a 17.5 poslal foto a mimi tam je veľké 11,8 cm. . . .
Nezdá sa mi to no naozaj. . . .keďže v tehotenskej knižke ma napísané že 3.3 mála svoje dni tak nechapem ako mohlo sa to stáť.po tých dňoch je žena neplodna pokiaľ viem
@palo13483 nechce z teba len vytahat prachy? Si si isty ze je tehotna?
Nepresne informacie, nesediace datumy a hned pytala peniaze.
Ta tehotenska knizka, co ti poslala, videl si tam jej meno?
@mischelin89 áno meno som videl akurát mi príde že datum UZ je prepisovany neviem prečo.peniaze už jej neposielam a ako som spomenul nechce ma uviesť ako otca a nechce ani na súd.ze ak chcem vidieť dieťa tak si urobíme medzi sebou zmluvu ja budem platiť a ona ukáže dieťa.
Trochu choré nemyslíš 🙄
@palo13483 nie som právnik , ale podľa mňa nie ... skôr by to išlo o situáciu že ak by ona tvrdila že si otcom a ty by si nebol tak tak by trovy platila ona.
Ale ak budeš tvrdiť že si otcom a nebudeš , tam si myslím že by to bolo opačne že by si platil ty, ale zároveň si myslím že keď predložíš emaily a aj to ostatné že ť a celé tehotenstvo krmila tým že si otcom , súd by to mal zohľadniť.
@maminuska jasné rozumiem ti ako o platenie mi až tak nejde kašlem na to len chcem mať pokoj na srdci.vies ono som to ešte posielal niekomu čo už ma deti a tiež si veci čo moc nesúhlasia takže vieš.
Poslala mi dve fotky jedna čierno biela a druhá taká farebna.myslis že to môžem tu dať a pozrieš sa na to. . .
Mne tvrdí že som otcom ale ako počítali dátumy a všetko okolo toho nevychádza to
@palo13483 poplatok za navrh v tejto veci je 66e. To je vsetko. Pravnika nepotrebujes. Urobi sa test a bud je male tvoje alebo nie.
Nevyzera z toho,co pises, ze je clovek, co by dodrzal dohodu medzi vami. Uz teraz sa ti vyhraza. Nedala by som jej ani euro, ak ta nezapise do. RL ako otca. A potom pekne sudom urcit vyzivne a styk.
@mischelin89 jasné rozumiem tomu no.ona vraj všetko zvládne š rodinou atď. . .No dieťa chce dať po 6 mesiacoch do minijasli.asi jej bude lepsie ak bude samozivitelka viacej prachov.no chcel som koli nej ukončiť kariéru v praci a ešte som to neurobil.daju sa testy urobiť aj súkromné bez súdu?vieš som mimo a zarábam tak trošku lepšie tak vieš.posielal som každý mesiac peniaze na vitamíny ani sa nepoďakoval nič tak som to zrušil.
@palo13483 chápem aj teba ale chápem aj ju , keby mne povedal expriateľ že to dieťa nie je jeho , tak sama neviem ako by som reagovala. Je to dosť ponižujúce pre ženu ( pre normálnu ženu teda )
Ale teda ak je to dieťa väčšie ako by malo byť tak ak tomu dobre rozumiem , tak je ešte väčšia šanca že by mohlo byť splodené počas vášho vzťahu , Kedy má predpokladaný termín pôrodu podľa ultrazvuku ?
@maminuska jasné asi áno človek nevidí nikomu do hlavy čo sa deje.a ver tomu že ona to nebude mať také ľahké ver mi.ja viem ze tu zastávam seba,ale zas viem koľko platí nájom koľko zaplatí insolvenciu a kde su potreby na dieťa atď. . . Viem že sa zmenia hormóny ale až tak. . .😨
@palo13483 este mi tam vypadla veta, ze kolko stoji samotne urcenie otcovstva neviem.
A iste sa to da aj mimo sudu, ale ja neviem ako....

@palo13483 kedze sme marec nestravili tym, ze by sme sledovali, s kym sulozila tvoja ex, nikto ti tu tuto zahadu nerozlusti.
Ak ste mali sex bez ochrany v marci, tak mozes byt otec. Rovnako ako iny muz, co by s nou mal sex bez ochrany v marci.