icon

Informácia o tehotenstve

palo13483
8. jún 2017

Ahojte mamičky mám taký problém.Som chalan mám priateľku vlastne ex priateľku ktorá mi oznámila že je tehotna.vsetko bolo o.k až do doby keď som jej neposlal peniaze potom sa začal hádať nadávať atď. . ..😢
Chcel som od nej informácie ohľadne dieťaťa.nic mi nenapísala až pred časom 15.5 mi napísala že je v 13 týždni hovorím o.k a 17.5 poslala foto z ultrazvuku kde je dieťa 11,8 cm veľké čo si o tom myslíte hm . . .ďalšia vec už v 13 týždni tvrdila že vie že čaká iba ona dievčatko.. . . Keď poslala tehotensku knižku datum PM:bol 3.3.2017 čo mi tiež nesedí viete mi niekto niečo poradiť.myslim ze tehotná somnou nie je ale tvrdí že ano

Strana
z3
bergsta
8. jún 2017
palo13483
autor
8. jún 2017

@bergsta nevidím nič čo je napisane😢

esther03
9. jún 2017

@palo13483 bez ohladu na tyzdne a velkosti, na zaklade coho si jej akoze posielal peniaze? Ze ona povedala, ze je to tvoje dieta? A na sud a testy ist nechce... A napriek tomu si jej poslal peniaze... Bud je ona tak sikovna alebo ty taky deb*l...prepac, ani to slusnejsie neslo povedat😉

palo13483
autor
9. jún 2017

@esther03 vieš čo ja som jej posielal iba na vitamíny okolo 50 eur mesačne keď som vedel žeby potom sne to dali na súd aby som to tam nemal ťažké že som sa v tehotenstve o ňu nestaral chápeš.

katieg85
9. jún 2017

@palo13483 na sude by si to tazke nemal kedze ta nechce uviest ako oca do papierov.iba ten ma problem ked je uvedeny ako otec a neplati.uz jej nedaj ani cent dokym ti neukaze papier ze si otcom.co pochybujem ze nim si podla jej chovania

palo13483
autor
9. jún 2017

@katieg85 ďakujem ti pekne jasné že jej už nedám všetko som už zrušil. . . .No vieš mne šlo o to ze na súd som chcel dať koli potvrdeniu na srdci chápeš ma nie. . . .Ale moc diky za vsetko a vážim si toho fakt😉

palo13483
autor
9. aug 2017

Ahojte tabulky je tu niekto kto otehotniel v marci(brezen)Ďakujem píšte správu

Strana
z3