Ing. Milan Uhrík, PhD. - Republika
Veľa čítam na nete takých negatívnych komentárov. Príde mi to také hádzanie ho do jedného vreca s Kotlebom ( áno to je vol). Ale mne ten Uhrik príde veľmi slušný, neskáče nikomu do reči, vyjadruje sa pekne, má aj dobre názory, lebo teda neviem či tu chceme mať sexuálnu výchovu zameranú len na homosexuálov a kadejaké iné pohlavia, ani migrantov. Aj o Rusku, ja som aspoň nepočula, žeby ho velebil, skôr hovorí o tom, že sa máme zamerať na mier a nie pomoc Ukrajine. Čo také zle na ňom je? Či len to že bol predtým s Kotlebom?
Nehovoriac o tom, ako podporite Putina, ze bude treba denacifikovat dalsiu krajinu, ktora voli nacistov.
Kedy tu ludia budu mat rozum a vo vlade nebude ani debil komunista, ani debil nacista, ani mafian, ani psychopat ala Matovic.
@gejb a to so z čoho usúdila? 😆 Kde sa za neho hádam? Mňa zaujíma normálne názor.
To, že vymenil zelené tričko za oblek, ešte z neho slušného politika nerobí. Hovorí len to, čo chcú (jednoduchí) ľudia počuť. Nikde som však nevidela, že by prišiel s nejakým reálnym opatrením, ktoré by mohlo tejto krajine akokoľvek pomôcť. Treba si pozrieť aj volebné programy jednotlivých strán, dôležité je to, kto chce ako riadiť školstvo, zdravotníctvo, hospodárstvo, kto má aký vzťah k zahraničnej politike. A nie, nemôžeme sa pozerať na východ a na diktátorské režimy. Naše miesto je na západe. BTW tento pán je proti EÚ, ale plat europoslanca mu nevadí?
@majusqwa ja to považujem za dosť vážny problém. Samozrejme, že zdravotníctvo je čistá hruza, to bez debaty. Nielenže je lekárov malo, ale veľakrát aj kašľu na ľudí.
Pozri, voľ podľa vlastného presvedčenia ... ľudia sú rôzni, každý má svoj názor atď. ... ja som napr. proti legalizovaniu drog, proti registrácii partnerstiev rovnakého pohlavia ... teraz ma tu udupú, no nevadí ... voľ tak, ako uznáš za vhodné ...
Co sa tyka tvojho komentara ohladom Progresivneho Slovenska, tak tu naozaj vidno, ze nemas nadhlad ani prehlad, co ti nemozno vycitat (ak je naozaj pravda, ze ides volit prvykrat a nie si nejaky troll). Ludia zo stran ako LSNS, Republika su typicki tym, ze vytrhavaju veci z kontextu a premenia ich do podoby, ktora pasuje im a casto nema s realitou absolutne nic spolocne. Fokusuju sa na temy, ktore nepredstavuju realne problemy, ale vedia vzbudit vasne a oni si tym nazenu pozornost volicov - a to je ich jediny (bohuzial, realny) politicky ciel. Typickou temou je LGBT+ komunita, ktoru prave spominas. Je to mensina, ktora bojuje za svoje prava. Nemozu za to, ze aj na pochody pridu rozni exhibicionisti, ktori sa tam idu len predvadzat a kazia im meno - toto ale sikovne vyuziju ludia z tychto politickych stran a ukazuju len tie pohorsujuce zabery, rozhovory zvacsa s detmi o nebinarnosti, pocte rodov a neviem coho este a prezentuju to vsetko ako hrozbu globalnych rozmerov a jediny relevantny problem na SVK… Ale ked sa trosku triezvo a s nadhladom na to vsetko pozries, uvedomis si, ze je to mala skupinka ludi. Slovensko ma ovela vacsie a komplexnejsie problemy, ktore treba riesit - stav skolstva, zdravotnictva, atd..
Skus sa niekoho z Republiky spytat na nieco z realnych problemov a ich rieseni a hned im dojde rec, pretoze realne problemy Slovenska ich nezaujimaju. O tom je ich politika.
Najlepsie ho vystihuje (a celu republiku) postoj k SNP. Pred par rokmi vyvesovali ciernu zastavu a ucastnici SNP boli zradcovia a dnes sa hlasia k zvazu protifasistickych bojovnikov. A to nedavno este pochodovali v nackovskych uniformach. Nie, ja si to pamatam. Dakujem, neprosim.
A madari. Nedavno boli ich uhlavni nepriatelia. Ved niekto musi. A teraz je Orban dobre ze nie ich vzor.
Prečítaj si ich program a skús sa trochu aj zamyslieť. Hlásajú, že SR nemá byť členom EU a NATO, chcú investovať veľa do slovenskej armády. Vieš si predstaviť naše malé Slovensko ako sa samé ubráni, keď nás niekto napadne? Netreba pomáhať Ukrajine? Takže ich necháme, nech ich Rusi obsadia. A hádaj kto bude ďalší na rade? Najprv tí, čo nie sú v NATO, t.j. Moldavsko a keď Rusom všetko prejde, po vzore Hitlera (treba si zopakovať históriu 2. sv. vojny), tak si trúfnu ďalej a ďalej. Nedá sa donekonečna ustupovať agresii. Sľubujú ako zvýšia dôchodky, zlepšia zdravotníctvo, pridajú rodinám, len stále nikde nepíšu,kde na to vezmú financie popri budovaní silnej armády, ktorá nám bude na dve veci, keď by nás aj niekto napadol. Píšu len to, čo chcú jednoduchší ľudia počuť.
Uhrík sa poučil z chýb Kotlebu. Ale je to fašista spolu s ostatnými v jeho strane. Nezabúdaj, že keď mu dáš hlas, dávaš hlas nielen jemu ale všetkým čo s ním kandidujú. Zopakuj si dejepis - fašizmus, 2sv. Prečítaj si o pánovi Uhríkovi o jeho minulosti, jeho výrokoch. To, že je niekto v obleku ešte neznamená, že dokáže zodpovedne viesť krajinu alebo sa na vedení spolupodieľať.
prazdniny, volby, anonym... troll (ano, verime, prvovolicka prisla po rozumy na konika, nech jej vysvetlime, co je zle na Uhrikovi 😀
Len taky tip - pozri si mena kandidatov za Republiku na wikipedii, tam sa docitas, ze vacsina z nich bola trestne stihana, odsudena, a to niekolkokrat mali opletacky so zakonom. Teda ziadni slusni ludia, hodni reprezentacie nasho statu.
A to adminovi volal pan Uhrik, aby mu dopisal tituly? Lebo vcera tam neboli🤣🤣. Zeby sa tu nahanali volicky? Ma museli sa priponenut, ze pan Uhrik je velmi studovany🤣🤣
@aeruginosa týmto chceš povedať , že Šimečka vyrieši ozajstné problémy Slovenska?🤦
@mateson Skus citat s porozumenim a pekne pomaly. To nebola hlavna myslienka mojho prispevku.😊
@aeruginosa tak bola vedľajšia,ale bola
@zuzinka888 koniec toto 🤣🤣🤣🤣
Mila autorka, co je zle na neonacistoch ako Uhrik?
https://dennikn.sk/3299805/svedok-vrazdy-daniel...
Skupinka neonacistov zavrazdila pred 18 timi rokmi Daniela Tupeho. Jeho vrah Adam Puskar absolvoval pravo a je dnes dokonca Judr. advokat tak ako je Uhrik Ing. To mame cakat po vlade nacistov, ze vyholene hlavy pojdu volne polovat v meste na ludi? Bud ich iba umlatia, alebo dobodaju? Ved sa prestahuj rovno do Detroitu, Rio de Janeiro, brazilskeho slumu,... ak sa chces bat vyjst v noci na ulicu.
@zuzinka888 wau vidíš, to som si ani nevšimla,že môj príspevok je upravený 😃
Takže tu zaznelo, ze Rusko bezdôvodne napadlo Ukrajinu a pojdu ďalej, budu brat vsetky štaty do radu ako Hitler..a vy nazyvate voličov Uhrika jednoduchšim..tak tych jednoduchšich tu bude asi viacej
Ale prosim Ta secualna vychova nie je na skodu,skor prospech,uz co tebe ublizi zeby sa aj uznak 3rod??Ako by to tebe ublizilo?Robite z tej sexualnej vychovy zbytocnu dramu