icon

Inšpiratívne citáty, ktoré menia život

hipuska
14. mar 2025

Ahojte, zaujíma ma, či máte v živote nejaký citat/výrok/vetu ktorá vám pomohla v hocijakých časoch (ľahkých, ťažkých, štátnych) alebo s ktorou sa stotožňuje. Alebo sa vám len tak páči. Alebo ste si ju prečítali a povedali, presne som potrebovala pocut.

miskakyska
14. mar 2025

... mám... kým nejde o život,ide o 💩

terezkaarthuramax
14. mar 2025

Viac stastia je v davani ako v prijimanii.

viestta
14. mar 2025

Nikdy nie je tak zle aby horsie byt nemohlo
Co sa pokazit moze, to sa urcite pokazi. Pokazi sa aj to co sa pokazit nemoze
a hlavne 1. zakon matky Murphyovej. Dnes medicina pokrocila tak daleko, ze zen s tazkym zapylom pluc sa v pohode dokaze postarat o muza so soplikom.
Len dve veci na svete su rozdelene spravodlivo. Peniaze a rozum. Este sa nikto nestazoval, ze ma vela penazi a este sa nikto nestazoval, ze ma malo rozumu.

saraxyz
14. mar 2025

Pomôž si sám, aj Boh Ti pomôže.♥️

aniele
14. mar 2025

Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody.

denkabemommy
14. mar 2025

Mne asi najviac utkvelo v hlave: “na čo myslíš, to sa ti splní” Naozaj to tak funguje v mojom živote, lebo keď niečo veľmi chcem, začnem podnikať k tomu kroky a ono sa to splní 🙂

bloger
14. mar 2025

Je úžasné, ako niekto môže zlomiť tvoje srdce a ty ho môžeš stále milovať každým jedným kúskom.

marhulka13
14. mar 2025

@hipuska nič nemožno do konca premyslieť, ale všetko možno do konca vydrzat

rosabella
14. mar 2025

@hipuska Otoč svoju tvár k slnku a všetky tiene padnú za teba.

hipuska
autor
14. mar 2025

@rosabella to je pekné.
@aniele to je pravdivé riadne
@bloger aj toto je pravdivé a a aj som to zazila

romino
14. mar 2025

@denkabemommy ano, jednoducha racionalna suvislost. Som rad ze to tak podavas.
Mnoho ludi podlieha tym ezoterickym bludom, ze treba si nieco hrozne zelat, a ze to potom hadam nejake kozmicke energie vybavia za nich 🙂

romino
14. mar 2025

Zaujimavy citat, skusim volny preklad z anglictiny: nikdy sa nedozvies aky si silny, az kym byt silny je jedina moznost co ti zostane

ivangeline
15. mar 2025

Ján Hus… Hovor pravdu…

deti95060810
15. mar 2025

a oddá sa žiť pre všetko čo život dáva
pre lásku, umenie....
hoc život znamená neraz bolesť a oči zarosené...

adik64
15. mar 2025

Na konci bude vsetko dobre. Ked to nie je dobre, este nie je koniec

taktotedanie
15. mar 2025

@hipuska
-vsetko ma svoj cas, dovtedy bud trpezlivy a vdacny
-si dost, si dost statocna, si dostatocna
-jedneho dna sa ti vsetka laska, ktoru si dal vrati. A ostane
-vzdy budes v niekoho pribehu ten zly, nehladiac na to aky dobry clovek si
-pamataj, aj zle dni su sucastou dobrehp zivota
-buf na seba hrda! Nikto okrem teba nevie kolko sily,odvahy a slz ta stalo ta stalo byt tym, cim si dnes
-za kazdou silnpu zenou je pribeh, ktory jej nedal na vyber
-dufam, ze sa zotavis z ran, za ktore sa ti nikdy nikto neospravedlnil
-niekedy od ineho ocakavas vela pretoze by si tak vela urobil ty pre neho
-ked si ta niekto nevazi, nebude si ta vazit ani ked sa budes snazit urobit este viac

xnatalkax
15. mar 2025

Moje NIE pre druhych, je ANO pre mna.

maja249
15. mar 2025

Mám, vlastne ich je viac...aj zajtra je deň... nemám, nepotrebujem...a môj naj - dobre si rozmyslite o čo žiadate, lebo vaše želania môžu byť splnené.

loliki
15. mar 2025

@hipuska Vygoogli si afirmácie na youtube, akékoľvek potrebuješ.

denkabemommy
15. mar 2025

@romino ja som človek, ktorý potrebuje ku všetkému racionálne vysvetlenie, žiadne ezo vesmírne blbosti, nemám ani racio k náboženstvu, respektíve mám ale už sú v dnešnej dobe na to psychológovia, takže v žiadne neverim 🙂

loliki
15. mar 2025

@denkabemommy “na čo myslíš, to sa ti splní” - Inými slovami, to, čo si vieš v mysli predstaviť, to dokážeš aj uskutočniť. Na začiatku je myšlienka, potom silná viera, že to dokážeš a nakoniec vynaložená energia, snaha pri zrealizovaní. Preto sa odporúča pozitívne myslenie a viera. 🙂 Stane sa, ako si uveril. 😉

romino
15. mar 2025

@loliki ano, ved o tom hovorime. Ak je tam ta myslienka, viera ze nieco dokazes,...potom je aj vacsia motivacia, napr. castejsie si clovek sadne k uceniu cudzieho jazyka, posle dalsie CV, ktore by uz inak neposielal, ..na dakom pohovore sa aj potom sebavedomejsie chova, aj vie viac preukazat ...atd. atd. ...priklad retazca suvislosti, kde na zaciatku bolo chcenie, nejaky konkretnejsi uskutocnitelnejsi plan. Tym padom aj ovela ovela viac konkretnej energie a prace vynalozenej na dosiahnutie toho ciela.
Ziadne ezoteriky.

denkabemommy
15. mar 2025

@loliki veď som napísala presne to isté🤷🏼‍♀️

loliki
15. mar 2025

@denkabemommy Netvrdím, že nie. 🙂
@romino Bavíme sa o inšpiratívnych myšlienkach. Neviem, prečo spomínaš ezoteriku. K zmene v živote stačí správna myšlienka. 🙂

romino
15. mar 2025

@loliki no ved ano, spravna myslienka musi byt na zaciatku.
Ale sama osebe nestaci. Co som aj pochvalil tu osobu, co rovno pise ze nasledne treba na danej veci pracovat, vynalozit energiu. A teda ze to ponala racionalne, nie ezotericky

matab19
15. mar 2025

@hipuska Pamätaj,že vždy tak nebude.
Ak ti je ťažko...vždy tak nebude... prídu krajšie dni.
Ak ti je super...pamätaj,vždy tak nebude...niečo sa pose.....😉😁

hipuska
autor
15. mar 2025

@matab19 😂 tak to je super.

terezkaarthuramax
15. mar 2025

Šťastie je ako prefíkaný motyl. Na niekoho si sadne hned, iny musi o to.usilovat tvrdou prácou