icon

Interupcia a jej vplyv na život ženy

nikoleta22111991
6. aug 2016

Ahojte žienky :D som študentkou pôrodnej asistencie a rozhodla som sa zrealizovať výskum o postinterupčnom syndróme, mojim cieľom je objektívne, nestranne dokázať výskyt postinterupčného syndromu, publikovať do odborným medicínskych periodík a samozrejme o tom napísať aj vlastnú prácu. Dnes 70% literatury uvádza že takéto niečo vôbec neexistuje , ja si myslím opak a rada by som to dokázala :D . Najväčším problémom je zrealizovať tieto rozhovory zo ženami ,ktoré maju takuto životnú skusenosť, pretože nie každá je ochotná o tom hovorit- uvedomujem si že je to velmi tažká a citlivá téma.Rozhovor je samozrejme anonymný a žiadnu ženu ktorá sa takto rozhodla v žiadnom prípade neodsudzujem.Tak vás chcem poprosiť ak by sa nejaká našla ktorá by chcela pomôsť dobrej veci , reagujte alebo mi možte napísať do správy.Vopred veľké dakujem.

vorkola
6. aug 2016

Ano ,vola sa to postabortivny syndrom,väcsuna zien skor ,ci neskor ma vycitky svedomia,Vraj sa im vo svedomi ozyva vycitka typu ,,zabila som,,a na stare kolena sa niektore ocitnu na psychyatrii.Aspon takto zludoveho rozpravania nasich babiciek