Iný názor na výchovu
Ženy prosím Vás, ako riešite/ argumentujete Vašej mame/ svokre, že Vy máte iný pohľad na výchovu Vášho dieťaťa? Predýchavať nepomáha a nemôžem po každej takejto udalosti vypiť fľašu vína 😄
Ja tak isto. Na začiatku som sa snažila vysvetľovať, diskutovať a keď sa nedalo tak som obmedzila kontakt. Ale nežije v tom istom meste ako ja.
no v prvom rade su to tvoje deti, takze asi tak. musi si to uvedomit aj ona, len najhorsie na tom budu deti, ktore budu mat z toho akurat tak chaos
@malasandrika so svokrou je to tazsie, tam si nedovolim tolko co k mame. tej poviem otvorene ako to vidim, ze tak a tak ju nechcem ucit alebo naopak takto si to lredstavujem. nie sme spolu ale tak casto, ze by tie navstevy kazili moju vychovu a zase ja sama nemam az take vyhrady voci tomu ako vychovali mna. so svokrou, hoc je skvela zena, je to horsie lebo ona si vygugli nieco opacne a potom mi ukazuje, ze nasla toto, co je opak ako to chcem ja
no keby mam ja zakazdym vypit flasu vina ked sa s mojou mamou nezhodnem na takychto veciach tak je zo mna asi davno alkoholicka 😂 😂😂 ja som so svokrou este ako tak fajn ale moja mama mi stale do vychovy strasne keca a na zaciatku ma to strasne rozculovalo ale potom si uvedomila, ze ona je ina generacia, vsetko by riesila inak a ona ma proste nepochopi nech jej poviem cokolvek. ja jej jednoducho zakazdym poviem, ze ja som teraz mama a posledne slovo mam ja.
@malasandrika
Ja nemam problem s mamou ci svokrou,ale s mojim otcom,cize dedom deti... A a..predychavam..on ma svojsku povahu.. Ale deti jo miluju,tak si zakusnem do jazyka..on akosi nejak nepochopil,ze ja som dospela..... Pri nom je to tazke..
Naše dieťa ešte ani nie je na svete a už dostávam prednášky o výchove a podobné z jednej aj z druhej strany. Ale my sme už pokročili lebo ja nedostávam normálne vystrihnuté články ale svokra sa naučila čítať články na internete a normálne mi posiela linky do mailu 😂 😂 😔
Kamoska ta radsej mamine este ani nepovedala, ze je tehotna. Caka druhe a hovori, ze kym to nebude vidiet velmi tak jej nepovie, lebo zase len bude pocuvat co ma a co nema robit, ze uz to prekracuje hranice. Ja tiez som si toho uz vypocula a to este len drobec zachvilu pride na svet, ja nastastie viem tieto veci pustat jednym uchom dnu a druhym von 🙂
@mom311 ako to ta obdivujem... Ja by som asi schmatla vystrizky a,sla by som jej ich dat na veceru... Ja moc svojru nemusim, v podstate sa uz naucila, ze sa starat nema, ale neviem jej zabudnut veci z minulosti. Viem, ze to nieje spravne, ale proste niesom twn zabudacoodpustaci typ cloveka... Keby sa mi starala do vychovy... Najprv by mi tie deti musela zivit...
Dávam za pravdu, že je to iná generácia a asi ich myslenie veľmi nezmením 😄 Kúpim teda nízkoalkoholické víno 😄
@malasandrika pravda nepomoze nic. Jednym uchom dnu, druhym von a vecer pohar vina. A este pomoze obcas sa niekumu vyrozpravat a pustit paru. Teda aspon mne to pomaha. 😄
na argument, že ja som vychovala toľko a toľko detí, protiargument, vychovala je minulý čas a nech teda nechá teba vychovať to svoje.

@malasandrika na iný pohľad vo výchove môjho dieťaťa pomohlo selektovanie návštev ...na sviatky,rodinné oslavy a ked sú choré tak,že už sa minuli všetky priepustky na ktoré mám zo zákona nárok..