Inzeráty, ktoré ste ešte nevideli: Prekvapujúci objav!
Ešte nikdy som nevidela takéto inzeráty, je to pre mňa niečo nové. Snáď sa pani darí a ľudia to kupujú.

Chcela by som jej čas 😂
To si si spravila reklamu? 😅
@lindous Nie, to nie je moje. Mňa by nebavilo chodiť kvôli kocke Lega niekoľkokrát na poštu. ☺️
Tak stratili sa asi nejaké dieliky z lega a v podstate sa tie dieliky opakujú, čiže nahrá jeden inzerát a dielikov ma 20 možno, ale teda zaujímavý biznis plán 😀
Kupit si kocku za 0.05e s 3e postovnym je nakup roka😂👍
@iwesska Presne to isté ma napadlo, aj obyčajné poštovné je niekoľkonásobne vyššie
@iwesska ma aj kocky za 2 centy 😀
@gypsomilka a trpezlivosť by si nechcela? 😀
@personality tu najdem. Len casu mam malo.
Este by ma zaujimalo,ako to bali tak,aby to posta nestratila🤭
Na lego obchode su drahsie, takze sa to oplati.
Ak to nie je podvodny inzerat.
Minule nam chybal v legu dielik, dcera ho chcela objednat z lego shopu. Tiez stal cca 2 centy, postovne by k nemu bolo 9 E, takze podla mna pani robi zasluznu vec pre fanusikov lega. 👍
@masinka presne 🙂 mamicky legomaniakov pochopia 😂
@masinka Jeej ďakujem to je milé od Vás 💕
@masinka Na takýto komentár som čakala, ďakujem za vysvetlenie ☺️❤️
Nevedela som že lego sa bežne predáva po 1 kuse ☺️
Ja som sa opýtala či by sa vám páčilo mať niekoho kto vám spraví takú debordelizáciu napríklad pivnice alebo garáže, kumbálu a vymazali mi to že si robím reklamu.. a toto tu ostane? 😁😁 Pfff
@buberova Kľudne sa to môže zmazať, ak to sem nepatrí.
Manzel takto kupuje lego dieliky od jedneho maniaka,ked sa mu v serii nieco strati napriklad.byvaju lego zostavy,kde je par kociek navyse,kto chce to ponukne v lego skuoinach,vzdy sa po tom zaprasi
@sandrika125 ak nie si autorka statusu, mozes nam napisat 😉
@martinkatinka Nie je autorka statusu, dúfam že som nič neporušila.
Bola som len zvedavá, prečo niekto predáva lego po kusoch. ☺️☺️🥰
@martinkatinka vyššie už od nej je komentár 🙂
Kazdy lego dielik ma svoje oznacenie kazdy jeden! Su sety zberatelske ktore uz nezozenies a za skompletizovanie pomocou dvoch troch dielikov za 5e lego nadobudne hodnotu aj o niekolko desiatok dokonca stoviek eur ale to je skor otazka na lego maniakov.
Pani @sandrika125, čo ponúka tieto dieliky je milá, spoľahlivá, všetko zabalí perfektne. Pre Lego maniakov je to skvelá možnosť dokúpiť si dielik, ktorý mu v nejakom sete chýba, prípadne má takto možnosť kúpiť si zaujímavý dielik, ak chce z Lega poskladať niečo podľa svojej fantázie. Ja som rada, že sa jej chce a dieliky jednotlivo ponúka.
Očividne tam má toho viac. Takže ak si niekto vezme 30 kociek, to už je v pohode. A netreba zabúdať na osobný odber. Za mňa celkom uvedomelý eko prístup. Očividne nerada zahlcuje životné prostredie ďalšími plastami a nejakí legomaniaci možno nájdu niečo, čo hľadali. Ja sa skôr pozastavujem nad tým, prečo má niekto potrebu toto hodnotiť, zosmiešňovať. Fakt čistá slepičáreň 😒

...nemá to nejaké pridrahé? 😃