icon

IPhone 16 Pro alebo Pro Max? Ktorý si vybrať?

6. okt 2024

Ktory by ste brali? Pro Max ma vacsiu pamat ale je aj vacsi, neviem ci sa mi bude s nim dobre manipulovat.

minenkak
6. okt 2024

Ani jeden

autor
6. okt 2024

@minenkak preco?

hruska91
6. okt 2024

Včera som bola v istore- max je obrovsky

betulinka1
6. okt 2024

@minenkak chod si chytit do obchodu. Pro su za mna super. Mala som 11pro a teraz mam 15 pro. Ale nie max tie su pre mna velke do ruky. Preto je lepsie si to ist ohmatať.

gemerka17
6. okt 2024

Musíš do obchodu a ohmatat si ho. Ja mam rada väčšie telefóny, išla by som do pro max. Ale to je len moja osobná preferencia.

petamich
6. okt 2024

prave som si objednala Pro, Max je obrovsky 🙂

minenkak
6. okt 2024

Pracuješ s počítačom v škole v práci,robíš projekty?

minenkak
6. okt 2024

@betulinka1 ďakujem neprosím,už nikdy iphone

galioska
6. okt 2024

aj ja dumam co dalej ci vziat novy ale niesom spokojna, strasny je iphone, signal na nic vsade, muz a dcera maju samsung a idu vsade, signal vsade, tak dumam ze prehdem na samsung

minenkak
6. okt 2024

@galioska presne ja neznášam iphone,strašný telefón

lindous
6. okt 2024

Ja sa stále držím 13tky, lebo je posledný v mini 😅 takže ja som tiež za menší, 128GB je pre mňa pamäť viac než dostačujúca, ale ide o prefernecie, naozaj najlepšie pozrieť naživo, vyskúšať v ruke 🙂

@minenkak chápem, že nemusí sedieť každému, je to opreferencii a je to okej, ale ja robím celkom veľa na počítači, projekty, práce, prezentácie, nemám Mac a nemám žiadny problém s kombom s IPhonom, čo najviac potrebujem -mail, drive, teams - fičí úplne v pohode a inak mám mobil skôr na voľný čas ako prácu... ak je teda toto kam si smerovala otázkou

autor
6. okt 2024

@minenkak nie, ale iny by som nechcela. Posledne roky mam len Iphone a som max spokojna. Android mi vobec nevyhovuje. Teraz mam 12 a som spoko len uz baterka tolko nevydrzi, ale tak mam ho uz par rokov

autor
6. okt 2024

@hruska91
@gemerka17
@petamich
@lindous pojdem teda do predajne si ho pozriet, mne ide hlavne o to aby sa mi zmestil do vacku 😂

autor
6. okt 2024

@galioska tak problem som s iphonom este takyto nemala, volakedy som mavala samsung ale mrzol stale, mne proste android nevyhovuje

lneviemmeno
6. okt 2024

No tak max sa ti do vačku nezmestí, mala som voľakedy XS Max a trčal z každého vačku 😃 teraz mám 14 pro a v pohode sa zmestí. A k tomu ten 16 pro max je ešte väčší ako tie max čo boli predtým, čiže radšej si pozri naživo

guudy
6. okt 2024

Ja mam 15 pro max a som spokojna.
Zvysok rodiny ma samsungy, iphone by nechceli.

minenkak
6. okt 2024

@lindous áno presne, ak je tvoje živobytie počítač, tak to úplne chápem a ešte aj aj počítač je 🍎tak to je uplne úžasná kombinácia

autor
6. okt 2024

@lneviemmeno dakujem, to by ma slak trafil 😂 ozaj ho pojdem okukat

autor
6. okt 2024

@guudy dqkujem

betulinka1
6. okt 2024

@minenkak jeeeej tebe som odpisala 🤣🤣🤣chcela som autorke

minenkak
6. okt 2024

@betulinka1 v pohode,som pochopila

abdn16
6. okt 2024

Chod si pozrieť do obchodu ci by ti vyhovoval. za mna je obrovský. Vzdy som si kupovala mensie iphone

autor
6. okt 2024

@betulinka1
@abdn16 asi sa tomu obchodu nevyhnem 😅 skočím si bo zajtra poobzerať

kaktusik007
6. okt 2024

@lindous mala som 12mini, potom mi brat dal 12pro max - kvoli fotaku som ho vzala a teda do mensieho by som uz nesla --- ale to je aj o veku, na telefone skrolujem web, pozeram filmy v posteli a proste maly displej mi uz nevyhovuje - ja ostavam uz na pro max ;)

drago12587
7. okt 2024

Každy rok to iste .. facebook, insta a veci čo robiš ty a 99.99% ludi šlape uplne rovnako ako na 11 tke.. fotaky su pre niekoho lepšie, pre ineho horšie.. ( su viac umele ako na staršich modeloch) .. je to len iphone.. tam sa zmeny nedeju, každemu može byt jedno, či ma 11, 13 alebo 16 :D ..

autor
7. okt 2024

@drago12587 mne ide hlavne o to že tuto 12ku mám od kedy vyšla a baterka už toľko nedrží, a mám aj malú pamäť ktorá je už plná 😁 a keďže koli práci veľa fotim (pridávam foto na ista a pod) som chcela s väčšou pamäťou a lepšiu kameru 😉

autor
7. okt 2024

@kaktusik007 môj syn ma tiež 12ku pro max, zdedil po mojej mame 😁 a ten sa mi zdá obrovský 😅