icon

Irituje vás toto škaredé počasie?

5. máj 2022

Aj vás tak irituje toto hnusne zimné počasie? Som v druhom mesiaci a vždy keď je ráno škaredo viem ze to bude hrôza. Celý deň mi je zle a iba ležím. Keď je pekne tak som väčšinu dňa vonku na dvore s deťmi. Och, ako veľmi už chcem aby bolo každý deň aspoň 20°C. Na tej našej Orave je to jedna hrôza.

Strana
z4
zuzuliennka1
5. máj 2022

jedina rozculena si tu ty 😂 dokonca nad vecami, ktore ani nezmenis. nadych, vydych, sveter a pohoda

elizita
6. máj 2022

@zuzuliennka1 pre mňa je 24 málo 😁

saxana000
6. máj 2022

Ja som spokojna neznasam horucavy..dazde zmyli prach a pel konecne nesmoklim alergiou v noci sa paradne spi lebo vzduch je uzasny..von chodime za kazdeho pocasia mala sa tesi ze moze behat po barinach s gumakmi...

misinka0611
6. máj 2022

Autorka pod na západ okolie BA/ SC.. aplikacia mi ukazuje vo štvrtok 30 stupňov jasno 😀

zuzuliennka1
6. máj 2022

@elizita to moja sestra je taka teplomilna, pre nu vsetko nad 30 😁 takze chapem, no mne vyhovuje tak od 20 do 25. Teraz napr. som so synom vonku a ukazuje mi 18 a to je tiez fajn 🙂 syn ma sveter, ja som bez, tricko s kratkym, teplaky a pohoda 🙂 taketo pocasie ja mozem, okolo 20 a max. 25, menej uz nie😁

elizita
6. máj 2022

@zuzuliennka1 ja by som chcela byt tiez taka otuzila... ja som tento rok vytiahla von kratke tricko este len jeden jediny krat 😂

luccija
6. máj 2022

Áno vadí.Hlavne, keď príde víkend a je škaredo a ja mám plány🙂
Dnes už 3x pršalo hoci je teplo, tento týždeň 3x búrka vecer..Som na juhu slnka máme v lete až až, ale mám ho rada a konečne posledný týždeň je ako tak pekne.Niekedy bol taký máj, že sa nosili letné šaty.Ja by som na severe nemohla bývať stačilo mi, že sme tam boli v auguste a večer sme svetre nosili.Ale oravaci v tričkách a kratasoch

luccija
6. máj 2022

@elizita ja som mala včera tričko a pripadala som si ako hola🙂aspoň tenký sveter som mala cez plecia.A niektorí ľudia holé nohy a zabky

Strana
z4