Irituje vás toto škaredé počasie?
Aj vás tak irituje toto hnusne zimné počasie? Som v druhom mesiaci a vždy keď je ráno škaredo viem ze to bude hrôza. Celý deň mi je zle a iba ležím. Keď je pekne tak som väčšinu dňa vonku na dvore s deťmi. Och, ako veľmi už chcem aby bolo každý deň aspoň 20°C. Na tej našej Orave je to jedna hrôza.
@klarissa25 ale stále fúka hrozne zimný vietor, takže vôbec to nieje ziadna sláva. Inak mam 3 appky počasia a každá ukazuje inakšie :D
neexistuje zle počasie ale len zle oblečení ludia, asi tak by som to zhrnula 🙂
@klarissa25 ved jasne, zoberiem deti von, však čo. To len oni sú zlé naladení. To ze mala bude mať po chvíli oči červené z prefuknutia je len tým ze je zle oblečená ze? 🤦♀️😆
Akože vážne, baby ved keď sa dá stále som s deckami vonku. Lenže ak sa majú chudata trápiť kvôli tomu ze je vonku zima a fúka a zase budú týždeň ležať v posteli....
Nebudú ležať v posteli z toho, že je chladno. Tam bude iný problém. A áno, aj ja milujem leto, slnko ale teraz je ešte celkom fajn. A konečne mi polieva zahradu
@viestta budú, lebo sú veľmi citlivý na toto, a áno aj každý deň užívajú rôzne vitamíny, jedia ovocie zeleninu. Lenže tu chorobnosť majú po svojom otcovi
a vieš prečo su citliví ? lebo s nimi nechodíš von aj počas takéhoto počasia....
Neirituje ma, chodime a vzdy sme chodili za kazdeho pocasia, jedine ked turo zimu boli take snehove burky, tak sme moc nesli. Syn sa vonku tesi, je jedno ake pocasie je, to len ja mam dakedy problem, ze sa mi nechcw a radsej by som bola pod perinou
A nie, nebudu chori, netreba ich babusit, proste sa aj otuzovat. Aj ja som z oravy a vcera bol syn 1,5 rocny v takom tensom svetriku bez ciapky napr. Ale ked vidim daktore mamicky ako babusia deti, tak sa necudujem ze su hned chore potom.
Aj moje deti sú chorlave, lebo sú alergici astmatici.. ale to nám nebráni byť stále vonku..
Mňa irituje len keď je pridlho zima, keď stromy sú holé, stále mrzne.. takže neznášam január, február, marec.. ak je neskôr už škaredo milujem to, aj slnko, len vietor nemám rada.. ale irituju má len tie tri mesiace, mám vtedy horšiu náladu každý rok.. teraz sa už mám fajn..
Ale netáraj. Veď slnko viac svieti ako nie a vonku sa dá ísť vo svetri. A to som priamo v strede Oravy. Radšej si uvar dobrý čaj, pusti príjemnú muzičku a hľadaj pozitíva života na Orave. Alebo sa presťahuj 🙂
@klarissa25 ved sú vonku denno denne, lenže ako píšem, dnes opäť fúka a mala ma hneď oči ako keby ju dostipali osy
@klarissa25 To je také klišé! To raz niekto vymyslel, ze neexistuje zlé počasie, len zlé oblečenie a ľudia to teraz kopírujú. Blbosť. Samozrejme, ze existuje zlé počasie. Keď niekomu napríklad hurikán odnesie strechu, alebo povodeň z vytrvalých dažďov vytopí dom, asi si nepovie "mal som sa lepšie obliecť".
@evica17 ja som z úplného severu Oravy a teda včera hoci slnko svietilo len doobeda tak bol syn vonku ceny deň iba v pančuchách a mikinke. No ale dnes ešte od rána slnko nesvietilo
Ja s tebou úplne súhlasím. Pamätám si ako sme raz 1.mája s kamošmi sedeli na pikniku a vrátili sa opálení. Včera som bola v meste v svetri a bunde. Ja som vlastne zistila, že moje najmenej obľúbené ročne obdobie KE jar. Lebo je to strašne nevyspytateľné, človek nevie ako sa ma obliecť. Ja milujem horúce leta, take aké bolo 2021. 2020 bolo leto o ničom, asi 2 teple týždne a ľudia si pamätali len toto, že aké bolo krásne leto hodnotili. Aj my chodíme von v takmer každom počasí, ale v máji by som si to už teda predstavovala ináč.
Ja som spokojna.poprsi,teplo je...bude rast zelenina,je kopec travy pre ovecky a pstrosov.pohodicka
@h2 tak ale toto je samozrejme už extrem, asi ked je nejaka výstraha alebo proste hrozí niečo takého tak asi von nepôjdem. Ale dážd, vietor, nie hurikan ani orkan ani nič podobne nie je dôvod aby človek nešiel von....
@misulka22 akože nevadí mi keď poprsi a tak len tie hrozne nízke teploty, ved ešte niekedy v decembri je 15°C a teraz je Maj pre pána a max 15stupnov zatiaľ bolo
@klarissa25 mimochodom keď prší tak akože čo robíš vtedy? Stojíš na daždi a užívaš si to? Ci akože ako to mam chápať?
@frantisska ja si naopak myslím, že toto počasie čo aktuálne je, je práve také aké by v tomto období malo byť.. je o niekoľko stupňov teplejšie a je o dosť suchšie ako v minulosti, to už sú fakty a nerobí to dobre rastlinám a živočíchom.. spokojnosťou či nespokojnosťou to síce ľudia nijako neovplyvnia, ale tak či tak by ľudia mali myslieť najmä na prírodu.. a pre prírodu prílišné tepla a suchá proste dobre nie sú.. a tým pádom ani pre nás..
@klarissa25 nie nieje príď sem kde bývam a uvidíš ze nieje hneď vedľa nás sú Tatry na ktorých je plno snehu a teda zima neskutočná odtiaľ ide
tak ale to je normalne že tam mate chladnejšie, si predstav že ešte aj v lete je niekedy v tatrach sneh.....to nie je nič neobvykle.....

akurat som pozrela počasie na Orave ale teda žiadnu zimu tam nemate..... v takomto počasí sa da kludne byt tiež vonku. A to že prsí je super. Bola sucha zima a aj je stale sucho...