icon

Islamské mamičky II ozvite sa

safiah
14. sep 2008

assalamu aleikum

tak ak ma niekto nepredbehol tak sem sa 😝

bubba
7. dec 2008

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak ,teraz vas uz mozem aj pozsravit...

ahojte babenyyyyyyyyyyyyy.... 😀

csilla76
7. dec 2008

ahojte zienky 🙂 nawal zelám skore uzdravenie. 😉

safinka stastny let,a potom nam daj vediet ako sa mate 🙂

pozdravujem aj ostatne,sa tesim ze si ma Karolinka nasléa na fb a zopar znamych som aj ja nasla,hoci sa tam este velmi nevyznam 😉

nawal
7. dec 2008

Eid Aladha Mubarak prajem vsetkym 😵

safiah
autor
7. dec 2008

assalamu aleikum Eid Mubarak sestricky

jamila k tomu nasmu Eid je to den obetovania. pripomina sa nim poslusnost a obetavost proroka Abrahama mier s nim, ktory by pre Allah obetoval vsetko dokonca aj vlastneho syna Ismaila. Allah usetril zivot Ismaila a nahradil ho ovcou. muslimovia si tuto prilzitost pripominaju taktiez obetou zvierata.
Eid adha je desiatym dnom mesiaca Dhul Hijjah a tiez znamena aj koniec pute.

utekam k detom manzel ide prec zatiiim maassalama dievky

ivka19
7. dec 2008

babulky,prajem eid mubarak vsetkym vam aj vasim rodinkam,krasne sviatky 😵

bubba
7. dec 2008

to je strasne baby zachvilu sa cele forum prestahuje na fb 😀 😀 a kto bude chodit potom sem??
a zelam aj ja vsetkym islamskym dievcencom a ich rodinkam eid mubarak 😵 ak mozem

karolinkafe
7. dec 2008

Zelam Vam Eidkum Mubarak, krasne sviatky vsetkym moslimom (teda aj nemoslimom, ale to az neskor 😉 ) 😵 😵 Ja som akurat dopiekla kolace 😅

jamila
8. dec 2008

Ahojtéééééééééé

Safinka ďakujem za vysvetlenie....želám ti šťastnú cestu a určite sa ozvi.

pekný večer aj ostatným 🙂

csilla76
9. dec 2008

dobre ranko zelám 🙂 ako sa mate?ja popijam kafé,potom idem do mesta,skocim k nasim a poobede som objednaná do kadernictva,tak sa ozvem az vecer. 🙂

safiah
autor
9. dec 2008

ahojte tak ja uz posledny den domenka juj balim jedna radost pripravene mam este pretriedim raz ak som vcera v zachvate cestovnej horucky zabalila nieco co netreba a potom poukladam veci do mechu a vysajem vzduch a uz zavriem kufor a chceeeeeeeeeeeeeeeeeeem klud he

katrin21
9. dec 2008

ahojte baby..
nie som moslimka, ani nic.. asi ako csilla... nale chcem vam len povedat, ze som bola v sobotu v SCS vo viedni a som len oci vyvalovala, co tam je mosimov.. kazda druha zena mala na hlave satku a okolo seba 2-3 deti... ale vazne enskutocne mnozstvo..... to som netusila 🙂) inak povecsine boli oblecene normalne len mali satky( tie mladsie starsie okolo 50 boli zahalene aj cele)..

nawal
9. dec 2008

salam, vecra sme boli od rana v Belfaste na Eide a potom sme isi vsetci na korculaovanie a indorove ihrisko 😀

bubba
9. dec 2008

nawal,dnes som na teba myslelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 preco???zistis ked si pozries fotky co som pridala na FB 😀 😀 😀

sugika
9. dec 2008

Stastnu cestu pre Safinkuuuuuuuu a rodinku 🙂 Inak ahojte baby, som sem vpadla zas

csilla76
9. dec 2008

safi stastnu cestu zeláám 🙂 tak ja som dnes flakalo cely den,bola som u nasich a v kadernictve 🙂 sugikám dala som fotos aj na fb 😉 katrin avooj 🙂

sugika
9. dec 2008

idem ich popozerat csillus 🙂

csilla76
9. dec 2008

sugi len jednu 😀 zelám dobru nocinku... 😔 😔

safiah
autor
9. dec 2008

babuse tak vas pozdravujem uz naposledy takto juj idem pripravit oblecenie na cestu papa inshaAllah stastne doletime

csilla76
9. dec 2008

safinka stastne tam dojdite a potom sa nam urcite ohlas,ok 🙂

nawal
11. dec 2008

haloooo, kde ste vsetky?

csilla76
11. dec 2008

ahoojte 🙂 ako sa mame??zienky kde ste?

nawal
11. dec 2008

my sme boli v meste kupit Lili novu autosedacku, vo vajicku uz bola natesno 😀

csilla76
11. dec 2008

nawal tak sa mala moze tesit,ze sa bude vozit v novej sedacke 🙂 😉 a aky ste mali sviatok? 🙂

nawal
11. dec 2008

celkom v pohode. deti sa vysantili a to je hlavne. od zajtra sa idem postit, tie dni co som cez ramadan vynechala. Az tento tyzden mi skoncila mens. co som ju mala viac ako 2 mes. v kuse 😖

bubba
12. dec 2008

cauteeeeeeeeeeee baby nemate infosky o safinke???ako odcestovali?

jamila
13. dec 2008

Ahojte dievčatá 😉

ja som celý týždeň v jednom kole...v práci sme sa ani nezastavili a ešte aj dnes som bola 😅

Zajtra mám poslednú skúšku a potom už dúfam budem baliť 😀

Safinka verím, že ste docestovali v poriadku....

Csilla a ty ako ?...a čo je to fb ?...veď ja vôbec nie som v obraze 😅

júúúúúúúúúj a akú peknú fotečku ty máš... 😀

csilla76
13. dec 2008

ahoj jamila 🙂 uz som myslela na teba,pomaly sa ti to blizi uz mas cestovnu horucku? 😉

fb-je facebook,nie si tam registrovana? 🙂 drzim palce na skusku 🙂

jamila
13. dec 2008

ahojky Csilla.... 🙂 🙂

no odlietam až v stredu...a tak budem baliť až v utorok...aj tak mám pocit, že to ani nezbalím 🙂

Ani som nevedela čo to fb je....ale asi sa zaregistrujem a popozerám čo je tam pekné 🙂

Zajtra si teda na mňa mysli... 😉

bubba
13. dec 2008

jamila www.facebook.com a sme tam uz vsetkyyyyyyyyy 😀 😀 😀 mame tam fotky,komentare,prispevky,videa a pod...a je tam aj chat 😀

jamila
13. dec 2008

Bubba....ďakujem aj za stránku...určite sa tam prihlásim 😀

Dúfam, že už zajtra Vás tam budem otravovať 😀