Išli by ste na dovolenku sama - bez detí a muža?
Ahojte. Mam 2 zlate deti ktore najviac lubim ale za poslednych 5 rokov som si poriadne neoddychla a od septembra uz praca. Preto seriozne zvazujem zbalit sa a ist na par dni sama so sebou niekam. Len muzik nejako huci ze ked budu deti vacsie podme bez nich alebo ze ak ja sama tak on s nejakou partiou na turu (nech ide)
Otazka - nechali by ste deti a muzom a zdrhli niekam na par dni. Samozrejme bude mat dovolenku a full time mama hotel 😂
@sirka9 dakujem krasne 🙂
Uplne kludne by som deti nechala manzelovi, su to rovnako moje ako aj jeho deti. Ja v tom nevidim najmensi problem. Problem to bol len vtedy, ked som kojila.
chod, pomoze to vsetkym, Tebe aj rodinke, mozno si niektore veci zacnu viac vazit (nevravim, ze si nevazia) a presne, su to aj manzelove deti
Okamžite...
chod a strasne moc si to uzi, aj za mna 🤣
samozrejme, choď, máš nárok na pár dní oddychu, kde ti niekto navarí, ty neupratuješ, neperieš, neriešiš nič, spíš koľko chceš a bez toho večného mamííííí. Mám kamarátku, podniká, v začiatkoch musela makať veľa hodín denne, aj počas víkendov a po troch rokoch bola už tak vyflusnutá, že išla na týždeň myslím že to boli Piešťany, ale to je fuk. Povedala, že perfektné rozhodnutie, vrátila sa ako iný človek. Mala jedno dieťa dvojročné, druhé asi 10 ročné, manžel s tým nemal problém.
Bola som minuly rok s kolegynamina chate cely vikend. Doma uplne bez problemov, a ja som si neskutocne oddychla. Este ked som volala domov, tak ma muz zdrbal ze naco volam, ze oni su ok a ja mam vypnut.
Sama by som nešla. To by mi bolo smutno. Keď už, tak s kamarátkou alebo sestrou. A to uz by som si užila parádne a deti a muž nech to zvládnu, ako vedia 😂
Zalezi od muza aj od deti...su deti 3rocne co prespia u babky, su take, co len mama...ty vies. Ked moznost mas a vsetci su schopni bez teba vydrzat, chod jasne...
Mám 2 pubertakov, každý rok ideme na rodinnú dovolenku a jednu dovolenku idem len ja a mama, väčšinou do Piešťan
Bola som párkrát z prace na sluzobke sama a šialene mi deti sj manžel chýbali. Ja si od deti (našťastie) nemám potrebu oddýchnuť. Na dovolenky chodíme s deťmi už 20 rokov, posledné roky už 2 izby berieme, že sme aj spolu, aj trosku súkromia mame. Sami sme boli len 2x za cely čas na 1-2 noci a aj to mi bolo ľúto, že nešli tiež.
Odkial si?ja pojdem na taky vylet s Tebou 😅
Urcite ano. Ja som rada sama so sebou. Teraz su deti u babky a muz na sluzobke, aj sa mi ponukala kamaratka, s dalsou som mohla ist na wellness, ale najskor si oddychnem sama.
V sekunde by som bola zbalena a išla 🤩
Damy som rada ze niesom v tom sama 🙂 Uz si pripadam ako krkavcia matka ked snivam o tom vypadnut nie na 2 hodiny ale na par dni :D Este presvedcit muza/prekusnut jeho komentare a nieco booknut. To bude to najjednoduchsie :D
@mirage presne, veď keď si chcem oddýchnuť od všetkého a od všetkých, tak nebudem so sebou ťahať kamarátku.
Sama nie, iba s kamarátkou či mamou....mám rada spoločnosť ľud, pokecať, ísť sa najest..ak Ti to nevadí chod urcite
Mne by na zaciatok stacilo byt sama na 🚽
Jup. Jasne ze chod. Ja som tak spravila na svoje narodeniny. ;) To bol moj den....
Minulý rok sme zaviedli týždeň bez detí..oni išli k starým rodičom a my na túry..vyrážali sme vždy z domu ráno a večer sa vracali..pre mňa sú to najkrajšie týždne z rokov ( minulý+ minulý týždeň sme boli)
Ja som bola sama este pred dietatom a najlepsia dovolenka😅
Ahoj, určite choď. Aj mne teraz "vŕta" v hlave táto myšlienka... Chcela by som ísť na víkend niekam do wellness, niekam, kde budem len ja, budem si čítať a nič robiť 🙂 Svoju rodinu zbožňujem, ale cítim, že len trochu potrebujem vypnúť. Kúsok od nás je kúpeľné mesto, tak tam plánujem vyraziť 😍
ano, ano, ano... isla by som aj hned teraz 😀
Jasne a co je na tom.chlapi idu 100x hocikam a ani si to neuvedomuju(pivo,kamosi,..) len mamy sa vzdy riesia.ak bude o deti postarane by som sla 🙂
Ale co ked nemam s kym ist? Aspon na 1 noc, 1 den... vyse 10 rokov som nikde bez deti nebola... aspon v najblizsom hoteli prespat jednu noc byt aj zatvorena 1 den v izbe, ale bez nich...

jasne, určite chod. pokial nemáš zly pocit z toho, ze nechas deti doma, a on sa dokaze o ne normalne postarat, tak urcite chod. a hlavne si to uzi. nech si on hovori co chce,