icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

juja
26. mar 2008

Lauri no čo si budeme hovoriť.... 😀 plánováný bol klasický spontánny pôrod, ale ako to už býva lekár nechcel riskovať pre 100 možných dôvodov prečo sa nakoniec rozhodli pre sekciu 😎 😉 ...veď taký "bikinový rez" ani nevidieť...

lauritka
26. mar 2008

🙂 NO VED NACO SA TRAPIT NIE ?? 😉

dior
26. mar 2008

ahojte 🙂 -vsetky vas zdravim a drzim palce-tradicne 😵 😵 😵

prisli vysledky imuna-pozitivne-papala niektora Prednison?

juja
26. mar 2008

Lauri ako by sme sa mi radi potrápili, však? aaaaach jaaaaj

Diorka no rýchlo poreferuj...

lauritka
26. mar 2008

dior ahojki a pozitivne mas co ?? pritilatky ci ako ?? juja..no ved :( je to nespravodlivy svet 😔

dior
26. mar 2008

troboblast:98%, spermie-48%

lauritka
26. mar 2008

zaujimave ze trofoblast a embryo sa ti uchytilo predtym 😔

dior
26. mar 2008

esteze som tam isla,aj som mala takeho tusaka, aj na cudzie spermosky som alergicka 😅
idem sa objdednat do CAR , neviete od kedy sa to moze uzivat,ci od zaciatku MS,alebo haj-buj 😀 ,ani si nepamatam ze by to niektora z nas uzivala 😕 ,teraz viem preco to embyko rastlo,ale som krvaaaaacala a to preto,ze telo to bralo ako cudzie a snazilo sa to vypudit von....

dior
26. mar 2008

lauri prisla ti MS?

juja
26. mar 2008

Diorka ty si bola tiež v Prahe, však? A užívaním toho prednisonu sa to upraví?

takyna
26. mar 2008

Ahojte kočky, tak bohužial aj u mňa je to negatívne, dalo sa to čakať, krvácanie bolo veľmi silné hlavne včera, embrijká sa vstrebali, zobrali mi krv na rozbor protilátok , KET ešte uvidím, kedy sa rozhodnem, ale musím sa dať najprv do psychickej a fyzickej pohody, lebo tých 5-kíl musí ísť najprv dole 😒 , ALE JA SA LEN TAK LAHKO NEVZDÁM, teraz som sa fakt na toho hore trošku nahnevala 😒

lauritka
26. mar 2008

dior nedosla.. http://www.fertilityfriend.com/home/198576 beriem teraz duphaston.. 🙂
taky to mi je luto..bud silna..ale neodkladaj to na dlho...telo by malo byt este nastartovane ;)

dior
26. mar 2008

lauti,ale vizera to akoby prisla-to je divne 😕 ,ved teplota isla dole,tak to nechapem-co ti urobili stou sliznicou 😠 ,jaaaj ja ze uz budes davno tehula,po duphastone by mala narast????? 😕

juja-ano v Prahe, malo by to utlmit imunitu,aby telo nebralo ebryo ako cudzi predmet, a musi byt aj gumkacova ochrana 😝

takynka mojko 😔 😔 😔 , skoro to uz vyslo,ale podari sa to uvidis 😵 , musis si trosku odpocinut,prist na ine myslienky ....

lauritka
26. mar 2008

dior uz mam tretiu ovulaciu odvtedy a mrcha nikde ☹ dufamze dufik zaberie

dior
26. mar 2008

dufam aj ja,to je na porazenie 😠

takyna
26. mar 2008

diorka ja sa nevzdám, ja som bojovník

lauritka
26. mar 2008

😔 veru dior..akokeby nestacil potrat este aj toto 🙄

dior
26. mar 2008

takynka-zlatko moje 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 -pre stastie 😉

takyna
26. mar 2008

miláčik, ty si poklad 🙂 😵 🙂 , posielam ti naspäť 🙂 😵 🙂 😵 🙂 😵 🙂 😵 🙂

dior
26. mar 2008

😵

dior
26. mar 2008

teraz posielam aj laurike-nech jejpride mrsula a nech moze pekne tehulkovat 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😉

takyna
26. mar 2008

laurit dakujem, vám ale snažím sa to brať bez emócií, lebo by ma kleplo

lauritka
26. mar 2008

dakujem 😀 taky jasne.. ved sme tu vsetky neico preskakali a nevzdavame sa 😉 😵 😵 😵

takyna
26. mar 2008

veď to , ako kolegyna mi pred chvílou povedala, nič nie je zadarmo v tomto živote...

lauritka
26. mar 2008

takyna ved nie je..ved sme za to platili hihiihihih.

takyna
26. mar 2008

platili aj peniažkami aj psychicky, čo už narobíme, držkajte sa a prajem vám aby vám to vyšlo 🙂 😵 🙂

gretka1
26. mar 2008

Ahojte kočky,
chcem sa spýtať či je bežné aby meškal menzes po Decapeptyle 😒 ak menzes nedostanem mám ísť do Helíku najneskôr na 32DC. Ako sa to rieši? Dostanem vyvolávačku? Mohla som aj prirodzene otehotnieť? Hmm,to bude asi haluz keď beriem Decapeptyl 😖
Baby držím Vám palce! Raz to výjde určite! 😵

lauritka
26. mar 2008

gertka ano zvykne meskat .

gretka1
26. mar 2008

Vďaka laurinka,takže je to bežné,tak som o.k. 😉 😵

lauritka
26. mar 2008

ano..ale ak by ti meskalo dva tyznde..tak to moze byt aj tehu 😉 zazraky sa deju...