icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

lauritka
22. máj 2008

ano tie hormony su k... vec 🙄 jej som kukala na tinuskine ciarky, krasne jej to rastie.

takyna
22. máj 2008

pre istotu lauri kukni na nete, ale čaje by nemali robiť nič v tehotenstve zlé, veď sú to len bylinky, podla mňa 😨

lauritka
22. máj 2008

taky ja uz sa napchavem salatmi teraz 🙂 teda aj kvoli vitaminom samozrejme..ale k masu sa snazim len salaty papat, pripadne ryzu. ziadne zemiaky.

kukulik30
22. máj 2008

taky, no ja neviem, ja som pocula, ze v tehotenstve nie su vhodne bylinkove caje...niektore...ale netusim ktore, ja som radsej pila iba ovocne

lauritka
22. máj 2008

taky dik kuknem---uvidim ako zajtra... no praveze vela byliniek sa nesmie v tehu. kukulik dik..hadam to prejde aj mna :P

takyna
22. máj 2008

no asi si lauri zoberie s teba príklad do budúcna, lebo ja som sa zvrhla 🙂
idem pozrieť panelák, a ružovú záhradu
lauri skús ten čajík
pekný večer vám prajem 😵 🙂 😵

takyna
22. máj 2008

lauritka radšej sa v tom prípade spýtaj, na ten čajík, aby horšie nebolo, to by som si nikdy neodpustila 😨 pá

lauritka
22. máj 2008

taky jasne.... mozno to aj prejde do rana... pozerala som na zlozenie..nie je tam nic take, co je v zozname byliniek ktore sa nesmu v tehu...ale uvidime. pa pa a ja uz pojdem pekny vecer -
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/vyziva/byl... tu je ten zoznam aby ste vedeli aj vy cmuck.

lenka20
22. máj 2008

ahojte raketky, zase som sa cez den nedostala k pocitacu..
tanicka vas vsetky pozdravuje, zostava v nemocke, lebo este z casu na cas zaspini....zajtra bude vidiet bobacika na sone 🙂
ktosi sa pytal kolko budeme vkladat - obidvoch poslednych mrazacikov tentokrat, teda ak sa rozmrazia obaja....
takynka u mna bolesti znamenali vzdy tehu, urcite aj u teba to tak bude krpec si robi poriadne letovisko 😉

lauritka
23. máj 2008

tak nakoniec ten urologicky nemusim, dnes je to uz dobre , nic nepicha -dobre ranko..lenka , ze pozdravujeme aj my ju 😵

aida.h
23. máj 2008

ahojte baby. Jako tu citam tak vela snazilkam pomohlo papat chilli. Vedeli by ste mi pomoct chcela by som to
vyskusat pri KET,lebo 1.ivf nevyslo bohuzial. ☹ Tinucha ake chilli si presne papala a kde sa da kupit, citala som,ze
aj Lauritka to papala a podarilo sa 🙂 . Prosim napiste mi. dakujem a pekne tehulkovanie a aby bolo stastnym kon
com. 🙂 🙂 🙂

aida.h
23. máj 2008

dakujem Lauritka. 🙂

tinucha
23. máj 2008

Ja som papala obyčajnú chilli omáčku ABC (obsah chilli 21%) ale ja len tak málinko, každý deň len 1-2 polievkové lyžice a zapila som ich vodou. Malo by sa vraj jesť viac, ale ja som urobila taký kompromis. 😉

No dnes osm znovu bola na krv. Dnes som teda oveľa nervóznješia ako v stredu, veľmi sa bojím, či drobec rastie tak ako má. Ja totiž nemám vôbec žiadne príznaky. Ani prsia ma nebolia, ani sa nezväčšili, proste nič. Občas ma síce zabolí v podbrušku, ale to je asi tak všetko. 😒

gabika24
23. máj 2008

ahojte.
leni, ja som sa pýtala, či oboch - takže budete mať dvojky?ja viem, že by vám stačilo aj jedno, neboj, určite to vyjde...
taky, vidíš, vravela som, že bolesti môžu znamenať tehu - aj lenka ti to potvrdila 😉
tinucha, neboj, hcg určite rastie ako má... 🙂
leni, pozdrav tanittku, nech sa držia 🙂

lauritka
23. máj 2008

tinus..ja som tiez bola...aj sestricke som hovorila, ze sa trochu bojim, ale ona ma ukludnovala. a neboj priznaky este pridu. 😉 ciarka ti silnie ako ma. takze je to v poriadku.

fcielkafcielka
23. máj 2008

Ahojte zienky, tak som bola na pohovor pred KET a mrazacika maju na 100% len este stale nebol v PC. Ale uz som za neho zaplatila. A za ten pohovor + lieky...pekna suma, fu.
Dnes som v heliku v cakarni naratala 37 ludkov.....

Prajem pekny dnik. 😉

eva7780
23. máj 2008

aghojte semtam si vas citam,nechodili ste nahodou niektora na hematologiu kvoli vysl.z genetiky?

takyna
23. máj 2008

Ahojte kočky 🙂
fcielka som rada, že sa našiel 😵 drobček
lauritka fajn, že ti je lepšie, Leni bez teba je na koníku otupno 😒 , pozdravuj Táničku, a nech už ide domov, aj s maličkým, že jej to veľmi želáme a myslíme na ňu. 😵
Tinuška, Ell držím palce a prajem tehulovské výsledočky 🙂

csilla76
23. máj 2008

takyn pekna fotecka 😵 ahojte kocky 😵

takyna
23. máj 2008

ahoj csilka, čo ja ale ty máš feši fotečku 😵

fedra
23. máj 2008

fcielka,
som rada, ze aspon toto s mrazacikom sa poriesilo 😉
Ako sa mas ?

zulka29
autor
23. máj 2008

Ahojte kočky, prišla som vás pozdraviť a povedať, že vám držím palce 🙂
Novým tehulkám blahoželám 😵 🙂

tinucha
23. máj 2008

Ahojte, tak HCG je 730. 😀 😀 😀 Koncom budúceho týždňa idem n uzv! 😀

takyna
23. máj 2008

Tinuš gratulujem ti , teraz už oficiálne k tehu 😀

takyna
23. máj 2008

Ahoj zulík ako sa máš?

maahuliena
23. máj 2008

tinucha, super 😵 gartulujem 🙂 😉

bianka30
23. máj 2008

tinucha.... to je supeeeeeeeer sprava... velmi gratulujem a moc moc sa tesim s tebou

veracruz
23. máj 2008

tinus, gratulujem!!! 😵

zulka29
autor
23. máj 2008

Taky, podali sme žiadosť na 2 IVF ...ale začnem najskôr po lete, dám si teraz hormnálne prázdniny 🙂 takže tak...