IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí
Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😃 😃 x-) x-)
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😃 😃 x-) x-)
Babulky, ste zlaté, ale asi uverím až keď mi to potvrdia z krvi. Tá je najdôležitejšia 😉
Táni, keď pôjdeme vo štvrtok na utz, tak je možné, že ak by to bolo pozitívne, tak už niečo bude vidno aj na utz, alebo bude rozhodujúca len výška sliznice 😉
Lenik a ako sukienka páčila sa 🙂
Táni, keď pôjdeme vo štvrtok na utz, tak je možné, že ak by to bolo pozitívne, tak už niečo bude vidno aj na utz, alebo bude rozhodujúca len výška sliznice 😉
Lenik a ako sukienka páčila sa 🙂
gabika ahoj 🙂 ano, KET plati, cakam uz len na madam, mala by prist v piatok a hura na to 😃
zuzlik - nakoniec sme boli u tety doktorky, tak myslim, ze tej sa asi pacili skor manzelove nohavice ako moja sukienka 😃 :-N taka mlada symposka to bola 🙂
zuzli - ja si myslim, ze by uz mohla byt vidiet aj bublinka, plodik este nie, ale bublinka alebo dutinka asi ano, aj ked len par mm, ved uvidis, nechaj sa prekvapit, kazdopadne pojdes na OSG este potom o 3-4 dni neskor a vtedy uz bude vidiet mimi 🙂 x-)
zuzlik - nakoniec sme boli u tety doktorky, tak myslim, ze tej sa asi pacili skor manzelove nohavice ako moja sukienka 😃 :-N taka mlada symposka to bola 🙂
zuzli - ja si myslim, ze by uz mohla byt vidiet aj bublinka, plodik este nie, ale bublinka alebo dutinka asi ano, aj ked len par mm, ved uvidis, nechaj sa prekvapit, kazdopadne pojdes na OSG este potom o 3-4 dni neskor a vtedy uz bude vidiet mimi 🙂 x-)
ahojte, Zuzla80-ja nikdy nezabudnem na prvý tienik na tehu teste-nevedela som to predýchať-pootvárané všetky okná...stále som ho kontrolovala či tam je a bol a pekne tmavol-gratulujem ti,buď v klude všetko ide podla plánu 😉
Leni ahoj-mám už fotku 😎 ,čakám na mrchu dnes som 31DC a neviem kde je =-) ,ale od 19DC ma stále bolí bruško
Lauri-teba už prišla milostivá mršula?
Leni ahoj-mám už fotku 😎 ,čakám na mrchu dnes som 31DC a neviem kde je =-) ,ale od 19DC ma stále bolí bruško
Lauri-teba už prišla milostivá mršula?
lauri, ten screening mi robili ale iba to meranie NT a nosova kosticka, brala mi aj krv ale ze vraj sa to vyhodnocuje spolu s krvnymi testami v 16tt, lauri, lutujem, ze som nebola v tom olomouci......ale ked mne bolo tak strasne zle na zaciatku tehotenstva....a predstava cestovania vo mne vyvolavala dost strach.....
dior, snad ano, vnutorny pocit mi hovori, ze bude vsetko OK....tak mu musim verit
dior, snad ano, vnutorny pocit mi hovori, ze bude vsetko OK....tak mu musim verit
dracik nebojkaj, dvojcatka budu urcite OK, inak tie AFP testy vraj pri dvojickach su uplne zbytocne, lebo strasne skresluju a aj tak ukazu len pravdepodobnost, nie skutocnost, takze sa na ne vobec nedrz a nemysli na to, je to len taky zbytocny strasiak. a na amnio nemusis ist ak nechces.
ahoj diorka, no teda, mrcha mrchata, dava si nacas. aj lauritkina.
tanicka aj mna zaujima tvoja prdelka 😃 😃 😃 stipe???? :-N
ahoj diorka, no teda, mrcha mrchata, dava si nacas. aj lauritkina.
tanicka aj mna zaujima tvoja prdelka 😃 😃 😃 stipe???? :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli
inac, chcela som napisat len taky duch, nie ten taky duch - ale hlavne, ze ste pochopili 😉