icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

juja
24. feb 2008

No kde ste raKETky????
Dnes ani ťuk v našej téme...sme sa prepadli na 2 stranu, nech sa to viac nestane! 😀

pointka
24. feb 2008

tani, velmi pekne dakujem, strasne si ma potesila, lebo som pocula o ucinkoch alchemilky na sliznicu a nedokazem sa prinutit vypit ten caj ☹
Dakujem, hned idem zhanat, dufam, ze to budu mat aj v lekarnach, lebo mam uz len 2 tyzdne do KET a chcem ju este rychlo zacat uzivat 🙂 Dakujem tani.

gabika24
24. feb 2008

tak aj ja posuvam pre istotu vyssie 😀
zajtra mi drzkajte palceky, idem na kontrolu 11dc, dufam, ze vajka pojdu - napriek tomu, ze este nie som fit - mam nadchu a trochu kaslem.
inac leni, dik za radu ohladom tych vitaminov, po 5 tabl. ma prestalo boliet hrdlo pri prehltani a uz je to lepsie. este ze som ich kupila (a ze si mi ich poradila 😀 ).
tak prijemny zaciatok tyzdna babenky - ja budem doma 😀

pointka
24. feb 2008

gabika drzim palce 🙂

gabika24
24. feb 2008

dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
ty ako?

tanitta
24. feb 2008

Pointka.... pokukaj v internetovych lekarnach.. a ked budu tam tak 100%budu aj v normalnych.......jeeeej dochadzaju mi baterie v notebooku 😠 .. paaaaaaa

juja
24. feb 2008

gabika, tak zajtra na teba myslím od rána a držím veľmi palce nech je všetko a OK 🙂 potom nezabudni podať hlásenie 😀

gabika24
24. feb 2008

no musim ist, idem zmerat teplotu aj malej, lebo som ju zjavne nakazila - dnes uz mala 38 C. a uz aj ona kasle... - to asi aby sme to nemali take jednoduche s tou stimulaciou - ze co najviac v pohode....

pointka
24. feb 2008

ja papam estrofem 🙂 este mam vyse tyzdna do UZV.
tak zreferuj zatra 🙂

Tani idem zajtra zhanat 🙂
Ahojte, idem kukat TV.

lenka20
25. feb 2008

ahojte raketky 😵 tolko ste popisali, ze nestiham ani vsetko docitat 😵
gabika - drzim palce na kontrolu a za ten imunoglukan vdacime vsetci Pecke 😉
kvetka - ani ja som nedostala pribal.letak, len 2 podlozky s liekmi, ale stiahla som si na internete na ethinylestradiol.com, tak som rada, ze ti to preslo aj same bez dalsich liekov - oni zvyknu strasne rozhadzat cyklus, tak teraz uz ten dalsi by si mala mat OK 😉 a mozes KET-it 😉
pointka tu alchemilku potvrdzujem, je to super vecicka, ale citala som, ze sa potom nema pit vo vcasnych fazach tehu, takze po ET uz to asi neuzivaj, len pred- aby ti narastla perinka.
lauritka - tak zahada je vyriesena, viac by som ti priala to tehu, ale aj na to pride, tak zatial aspon vies na com si, to je dobre a nie je to nic nepochopitelne, skratka telo potrebuje cas aby sa po takom zasahu dalo dokopy, ty to zvladnes 😵

lauritka
25. feb 2008

ahoj lenka..v podstate je to asi tak ako to ma byt..kedze sliznica nebola este pripravena ani tehu by nebolo dobre 😉 gabika tak dufam, ze budes mat vela folikov 🙂 drzte sa babulky..jujka som rada, ze aj ty si ok...bojujeme dalej 🙂 skus ten jadeit na krk hihihihih..mne to pomaha 😉

tanitta
25. feb 2008

Ahojky kukucky 😉 ...
Lauri... ty mas este kolko tych eskymacikov?... 😎 ....
Leni.... ja som dostala origis skatulku kuzelnych aj s pribalovym.. len je v nemcine... 😕 ...

lauritka
25. feb 2008

este mam 5 tich...som zvedava ako ich budu rozmrazovat 😕 ci naraz alebo postupne ??

tanitta
25. feb 2008

no to neviem.. podla toho kolo ich je v slamke....neviem po kolko mrazia v ..Splne?...u nas v heliku po jednom.. a ide sa postupne...v icsare napr som mala 2 a 3....

lauritka
25. feb 2008

tanitta vobec netusim,....

lenka20
25. feb 2008

lauritka tak to bude prekvapko 😉
ale tipujem 2 a 3 😵
no vidis tanicka, mne by DE nevadila, ved aj na tej stranke je to po EN 😀 ale to je jedno, v nasom pripade keby aj bolo na tom letaku napisane, ze sa nam spravia na nose bradavice aj tak by sme ich asi papali 😀

tanitta
25. feb 2008

Leni...no ved prave...kasleme na neziaduce ucinky.. mame jasny pevny ciel !.... 😉 ...
Lauri... ja si myslim ze ich budes mat v 2 slamkach....urcite medzi nimi drieme to prave;)...v heliku napr. rozmrazuju od tych kvalitnejsich teda ovsem ak je z coho vyberat...

lauritka
25. feb 2008

🙂 no ja neviem ani ake mam ...mne povedali, ze vsetkych sedem bolo kvalitnych.. teda tie dve co vkladali pri IVF..a tych 5 zmrazenych..tak uvidime 🙂

zuzla80
25. feb 2008

Pekné ránko rakety,
Všeeetky vás pozdravujem.
Táni, Lenik kedy idete na kontrolu? Po tom minulotýždňovom strese som nejako stratila prehľad 😕 Viete, chcem vám silno držať palčeky, tak aby som vedela, že kedy 🙂

Savinka ajoooj, som rada, že si sa k tomu postavila optimisticky. Veď raz sa to musí podariť, uvidíš.
Gabika dnes sa drž, nech sa vajka ukážu v plnej paráde.

Jujka, som rada, že ťa tu vidím. Ako sa máte?

Zulik, Pipka, Dráčik tak čo aké bolo vínečko??? 🙂

lenka20
25. feb 2008

ahoj zuzlinka 😵 😵 moje ja mam kontrolu tento piatok a den D sa blizi - uz zacinam stresovat ci bude sliznica OK atd atd ved to poznas 😉 zuzli - je to kolotoc.. hadam nikdy sa to nezastavi, ked tak sledujem nase tehulky po IVF tak to nie je s tym stresom o nic lepsie ani potom 😀 a ty sa citis OK, dufam, ze ano, ako ste sa rozhodli, dalsi pokus bude opat v heliku 😕
jujka a ty ako, kedy budes vlastne vediet na com si 😕 este pojdes na odbery alebo.. 😕
lauritka ja si uz nepamatam - ty si tusim nemala PK vsak nie 😕 ja som rada, ze su v heliku embrijka po 1, ale pokial by si si aj tak dala vkladat viac nez jedno tak je to fuk...hlavne nech sa pekne rozmrazia 😉
takyna - si tu 😕 ako ti dopadla sobotnajsia kontrola, dufam, ze vajka pekne rastu 😉

stevca
25. feb 2008

caute ra-ketacky.vyzera to tak ze aj sa k vam pridam.chodim do gyncare v ke viete mi poradit ako je to tam s financiami, kolko sa plati?viem ze to nieje az taka palka ako na ivf.zajtra idem na ultazvuk a dufam ze cim skor mi uri aj ket.prajem vam pekny den a dakujem

lauritka
25. feb 2008

lani nemali sme PK..dam si vlozit minimum dve 😉

tanitta
25. feb 2008

Zuzla...staci ked vsetku energi co ti ostala naakumulujes na stredu 😵 ... mal by byt et...uf..
Leni.. hotoovooo...uz nech je fajront...
Stevca...nechodim sice do GCare... ale co viem v r.06 cena ket bola 3500,- prenos...+ doplatky za lieky.. to uz nie su velke polozky...

dracik1
25. feb 2008

ahojte raketky, prajem Vam krasny tyzden.....
zuzli, vinecko nakoniec nebolo, ale torticka bola super, pipi je sikovnica 🙂

dior
25. feb 2008

ahojte, pekný začiatok týždňa prajem-hlavne nech nie je taký smutný ako ten min. 😉

Lenka, to je super,zachvíločku je to tu 😵 😵 😵
Lauri--nedorástla, a čo povedal dr.na ten tehu test,ja som si bola istá,dokelu -ja som mala zase takú silnú 2.MS,že som stresovala a celú noc som preplakala na WC,ale Lenka ma zachránila-je to môj anjelik-veď ja som tu medzi vami ako nejaký prváčik,nič neviem a už keď sa niečo naučím,tak sa mi stane zase niečo čo nepoznám... 😠

a kto ide KET-ovať okrem Lenky, alebo IVf ?????-gabika a pointa?

tanitta
25. feb 2008

Jemine dracik cauko ty ficis.. 20tt?? no ma podrz 😉 ....

dior
25. feb 2008

dráčik-ajoj,ako máte-kedy budeš vedieť pohl.??????? ja už som zvedavá

lenka20
25. feb 2008

ahoj dracik 😵 tak coooo 😕 😕 stale nevieme co cakame 😕 😕 😉 kedy uz to budes konecne vedieeeet, ved umriem od zvedavosti 😉 😀
diorka - ucime sa cely zivot 😉

zuzla80
25. feb 2008

Lenulka nebojaj sliznica bude krásna a embryško ešte krajšie. Veľmi vám prajem, aby ste to tu s Tanittkou poriadne roztehuľkovali a my už len naskočíme na tehu vlnu 😉 .
A nás tak ľahko nič nezlomí 😉 Dohodli sme sa s mužíkom, že pôjdeme koncom marca na konzultáciu vypísať žiadosť a ak by sa to podarilo, tak by sme chceli niekedy v máji stimulovať. A jasné, že v Helíku, nás sa len tak ľahko nezbavia, až pokiaľ nebudeme odchádzať s krásnymi fotečkami mrňuskov 🙂 Sme tam veeeeľmi spokojný a nemenila by som za nič, aj napriek dochádzaniu. Na takých lekárov ako je Krajko a Gaťová málokedy natrafíš. Určite mi dáte všetky Heliosáčky za pravdu 😉

Lauri, na teba som úplne zabudla 😅 Mesiac ubehne ako voda a ani sa nenazdáš a začneš Ketíť 😉 Pozri Lenka s Tánitkou rozprúdia super tehu vlnu a my potom postupne ponaskakujeme a zvezieme sa všetci 🙂

Stevca neviem ako to chodí v Gyncare, ale určite začneš tabletkami na rast sliznice k tomu pridáš utrogestan. A myslím, že cena sa v centrách pohubuje rôzne, takže určite od 2500-4000 Sk.

dracik1
25. feb 2008

tani, to je co???? brucho uz ako balonik...ani kamoska na zaciatku 8tt take nema 😀 , inak celkom OK az na tie blbe nevolnosti....ale uz som si na ne zvykla a asi ich budem mat az do porodu.... 😀 .....dufam, ze to vydzim do nejakeho 35-36tt 🙂