Ján Koleník, aká je jeho orientácia?
Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁
@19mylittlepony83 🤣🤣🤣
ako sa mohol tak znizit...chodit s pellestuplom 🙈🙉🙊
Dajte ešte nejaké pikošky ženy 😀🍿
To sa tu môže rozoberať?
Keď sa tu pretriasal syn DM to tu boli iné udavacky👿
@vesimelonimarsista ty Vaše idiotiny je to slušný muž a zadaný s ženou na kterou vy nemáte
@19mylittlepony83 tohle vymyslel debil Janko nikdy s tímto člověkem nic neměl vy jste opravdu šílený.Zamyslete se nad sebou 🤦🏼♀️
@aminak ten kdo tomu věří je šílenec.Je to věrný muž,který miluje svoji rodinu s chlapem nežije se ženou 🤦🏼♀️
@lidunka7612 aj homosexuali su slusni ludia. Inteligentny clovek nema potrebu druhych urazat, narozdiel od vas. Dajte dokaz, inak vas pokladam len za nejaku homofobnu fanusicku.
@vesimelonimarsista presne. Profil založený možno včera a dušuje sa tu ako fanatická fanynka, ktorá sa dozvedela, že jej idol nie je na ženy a nechce tomu uveriť, napriek tomu, že do diskusie prispeli ľudia, ktorí ho poznajú osobne a potvrdili, že je gay.
@dadulkaf Janka znám déle a osobně než vy.Na chlapi není tenhle muž si vybírá srdcem a ne posteli.Je věrný své ženě,kterou miluje a Vaše nesmysly si nechte.Starejte se o Vas a ne o drby a hlouposti.Co tu melete Vaše hloupé řeči neznamenají nic🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️.Patřím k Jankově rodině a vím o čem mluvím hloupá ženo☝🤦🏼♀️
@dadulkaf jsem z Jankovi rodiny a znám ho osobně než vy.Je mu z Vás zle.Za ty Vaše pomluvy by Vás mohla stihnout žaloba za pomluvy.Řešte Vás a ne Janka😠
@vesimelonimarsista důkaz uvidíte brzy na Jankových profilech,až tam uveřejní svoji rodinu 👨👩👧👧.Do toho Vám nic není.Nevíte co respekt k Jankově nejbližším.Až Vás Janko zažaluje za pomluvy budete se divit.😠🤦🏼♀️
@vesimelonimarsista Janko není homosexuál,když má rodinu.Proč je neukázal jste nepřející a zlý,který šíří o něm nesmysly.Jankovi jsem toto poslala a jemu z Vás zle.Nikdo Vám nedal právo tu o něm šířit nesmysly.Řešte vás a Vaše rodiny ne tohoto slušného muže,který je věrný svý partnerce 🤦🏼♀️😠
@lidunka7612 keby to boli len klepy ako uvádzate, tak by už dávno žaloval. Jediný kto sa tu pohoršuje ste vy. Mne je "šuma fuk", či je heterosexuál alebo gay.
@lidunka7612 V tejto vete: "Je to věrný muž,který miluje svoji rodinu s chlapem nežije se ženou." si zabudla dať čiarku za "chlapem". Čiže "...miluje svoji rodinu s chlapem,
nežije se ženou." 😁
@lidunka7612 otravujes ma hovadinami, takže si daj odchod.
@h2 😁😁😁
@lidunka7612 Ty si dobre "mimo" 🙈 Vraj táta od rodiny...Čo si si dnes šlahla?
@vesimelonimarsista jste jen člověk,který žije drby řešte Vaši rodinu a ne Janka je to slušný chlap.Nesahate mu ani po kotníky.Klepno.S Vámi tu nemám co řešit ☝
@dadulkaf jsem z Jankovi rodiny a ne fanynka znám ho líp než vy 😄☝
fuh. to co je zase za psychiatriu? niekto, kto ma o niekom cudzom mokre sny, tvrdi, ze je jeho rodina a ze on je "tata od rodiny"?!... zachvilu sa asi dozvieme, ze to ona je ta "mama". ale, zial, dieta sa narodilo so zvlastnym syndromom - je neviditelne. aj ho tak zvlastne pocali - vo sne.
je mi to úplne jedno

@maminkasisa Janka Hospodárová nie je. Žila doposiaľ s chlapmi. Aj s nebohým Ďurom Černym bratom toho herca. Asi 2-3roky dozadu sa rozišla s jedným režisérom, myslím, že bol z Argentiny.