Ján Koleník, aká je jeho orientácia?
Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁
@dopolbokaodrata stretavala som ich v meste často 🙂
Baby a Hospodarova je lesba?
Nech je Koleník akokoľvek orientovaný pre mňa je to najsexi chlap na Slovensku. Je mužný, krásny úsmev, skvelé telo, super hlas. Proste jednička
@mimka1402 ja som mala v práci dvoch, jeden z nich bol môj nadriadený, tiež chodili všade spolu, kamoši veľkí, ale nič spolu nemali, každý má svojho.
A nie su tepli kvoli tomu, ze im liezli na nervy v kuse obskakujuce fanynky? Kus chlapa + prachy + dost znama osobnost? Utek, nech maju pokoj.
@maminkasisa podla mna je
Áno koleník je, paktoval s pycom a neskôr s kostelnym... ale on sa tým ani nejak netají, ved po Bratislave sa normálne schádza s hocikým, len bulvár ho šetrí a nevyťahuje to 😄
@maminkasisa, ano je
Najskor mal Kostelneho, toho nechal, ten si siel liecit zlomene srdce do USA a on presedlal na Pyca- ale to bolo uz par rockov dozadu, odvtedy nemam prehlad 🤣
Idem guglit tych chlapov co sa vam pacia, som uplne mimo 🤔
Otazka hodna 13 rocnej pubertiacky v Bravo girl.
@raffaella kolenik je fesak???no vobec nie,postava ok ale v tvari?uzke pery,nevyrazne crty tvare,ten
@stanulienkat no čo už keď máš stym problem tak tu tému ani neotváraj 🤷🏽♀️Jednoduché ... prajem pekný deň
@luci74 kolenik najsexi???Ved do tvare otras,uzke pery,nevyrazna tvar.Pyco uz je iny fesak,len skoda ze tiez gay
@shilla23 už nie, či? 😁
@ktochytavzite každý má iný vkus keby sme mali každá z nás rovnaký asi by sme sa pozabíjali.. Pre mňa je on najsexi 🙂
Aj Miro Jaroš je určite teply.
@sandra49 🤦🏼♀️ To, že takýto ľudia nemajú potrebu prezentovať sa s priateľkami neznamená, že sú homosexuáli. Čistychov má aktuálne za frajerku veľmi sympatickú tmavovlásku, nakoľko ju poznám, tak viem 😄
Som asi z inej planéty. Toto sa teraz páči ženám? Však je vyslovene škaredý a hlavne nesympatický
Orientácia tohto jedinca je mi fakt šumafuk

@certi akoze to aj Valabik je na chlapcov? :D