icon

Ján Koleník, aká je jeho orientácia?

aminak
31. máj 2019

Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁

barbellka
31. máj 2019

@certi akoze to aj Valabik je na chlapcov? :D

evittam
31. máj 2019

@aminak Homosexuál nemôže dobre vyzerať? Mám najlepšieho kamaráta-vela dievčat, žien bolo do neho zaľúbených-bohuzial.😉

mimka1402
31. máj 2019

@dopolbokaodrata stretavala som ich v meste často 🙂

maminkasisa
31. máj 2019

Baby a Hospodarova je lesba?

luci74
31. máj 2019

Nech je Koleník akokoľvek orientovaný pre mňa je to najsexi chlap na Slovensku. Je mužný, krásny úsmev, skvelé telo, super hlas. Proste jednička

dopolbokaodrata
31. máj 2019

@mimka1402 ja som mala v práci dvoch, jeden z nich bol môj nadriadený, tiež chodili všade spolu, kamoši veľkí, ale nič spolu nemali, každý má svojho.

ankare
31. máj 2019

@barbellka nie je, má frajerku a riadnu kosť 👌

eva8
1. jún 2019

A nie su tepli kvoli tomu, ze im liezli na nervy v kuse obskakujuce fanynky? Kus chlapa + prachy + dost znama osobnost? Utek, nech maju pokoj.

erinne
1. jún 2019

@certi cakala som, ci sa tu objavi, fakt. Naschval som ho nepisala. To je presne chlap, pri pohlade na ktoreho zabudam, ze mam rodinu😏😂😂😂

23121974
1. jún 2019

@eva8 Možno aj preto,že podaktoré sú riadne zlatokopky a niektoré neskutočne hlúpe,tak sa rozhodli,že to ostane medzi nimi a budú mať pokoj 😀

eva8
1. jún 2019

@23121974 inak, aj ja som bola z toho vedla, ked mi to deti povedali 🙂

23121974
1. jún 2019

@eva8 Ja ani nie,mňa už asi nič neprekvapí 😂

catherinah
1. jún 2019

@maminkasisa podla mna je

dzt
1. jún 2019

Áno koleník je, paktoval s pycom a neskôr s kostelnym... ale on sa tým ani nejak netají, ved po Bratislave sa normálne schádza s hocikým, len bulvár ho šetrí a nevyťahuje to 😄

kaia
1. jún 2019

@maminkasisa, ano je

maminecka2
1. jún 2019

Najskor mal Kostelneho, toho nechal, ten si siel liecit zlomene srdce do USA a on presedlal na Pyca- ale to bolo uz par rockov dozadu, odvtedy nemam prehlad 🤣
Idem guglit tych chlapov co sa vam pacia, som uplne mimo 🤔

sandra49
Autor odpoveď zmazal
tatisna
2. jún 2019

@aminak ja nad tým tiež často premýšľam že taký sexi chlap...a aj Pelle, pekný je, že to prebíja fakt že je smerák 😄 škoda ich no...a ešte Valabika teraz zeriem, na zjedenie 😁 ale je zadaný...čo už, aspoň na nich budeme pozerať a počúvať sexi hlas 😎

stanulienkat
2. jún 2019

Otazka hodna 13 rocnej pubertiacky v Bravo girl.

ktochytavzite
2. jún 2019

@raffaella kolenik je fesak???no vobec nie,postava ok ale v tvari?uzke pery,nevyrazne crty tvare,ten

aminak
autor
2. jún 2019

@stanulienkat no čo už keď máš stym problem tak tu tému ani neotváraj 🤷🏽‍♀️Jednoduché ... prajem pekný deň

ktochytavzite
2. jún 2019

@luci74 kolenik najsexi???Ved do tvare otras,uzke pery,nevyrazna tvar.Pyco uz je iny fesak,len skoda ze tiez gay

danielahamar
2. jún 2019

@shilla23 už nie, či? 😁

luci74
2. jún 2019

@ktochytavzite každý má iný vkus keby sme mali každá z nás rovnaký asi by sme sa pozabíjali.. Pre mňa je on najsexi 🙂

matuskova003
Autor odpoveď zmazal
matuskova003
Autor odpoveď zmazal
ankare
3. jún 2019

Aj Miro Jaroš je určite teply.

malasandrika
3. jún 2019

@sandra49 🤦🏼‍♀️ To, že takýto ľudia nemajú potrebu prezentovať sa s priateľkami neznamená, že sú homosexuáli. Čistychov má aktuálne za frajerku veľmi sympatickú tmavovlásku, nakoľko ju poznám, tak viem 😄

sisaka
3. jún 2019

Som asi z inej planéty. Toto sa teraz páči ženám? Však je vyslovene škaredý a hlavne nesympatický
Orientácia tohto jedinca je mi fakt šumafuk

dusan_ko
4. jún 2019

@shilla23 je gay...a ma platky s Pelegrinim 😁😁😁😁😁