icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

vavka33
autor
6. máj 2008

A Lea je zas mala otravnica. 😀
Stale sa ma nieco pyta.A to jej vecne preco ?kde je....? 😀 to sa mala pytat az v troch rokoch,nie? 😀

paska
6. máj 2008

ránečko 🙂 poslušne hlásim dneska mi je super
asi som meteosenzitívna včera by som len odpadavala a teda potóm bola bola burka riadna a celý deň pod mrakom

lenadka
6. máj 2008

paska a co si vlastne robila v tej nemocnici????? 😕

paska
6. máj 2008

😀 hadaj hadaj

paska
6. máj 2008

😀 😀 😀 😀

ivka33
6. máj 2008

dobré ránko, nemám čas ani žiť.
paska, nenapínaj a prezraď
inak aj ja mávam niekedy také stavy, točenie hlavy, je to otrasné, ale asi to je len z únavy.

paska
6. máj 2008

siske pre výsledky
čo ste si mysleli? 😀 ivka kedy maš štatky?

ivka33
6. máj 2008

pasi, na začiatku júla, ale nestíham, s veľkou pravdepodobnosťou idem až koncom augusta. Tá moja konzultantka mi drží prácu skoro mesiac, takže ešte ma čakajú opravy a dopisovačky a to ju ešte nemám doma, odovzdať ju mám do 15.5. Musel by sa stať zázrak, aby som to stihla. Ty už zvazuješ?

paska
6. máj 2008

ja už som odovzdala
štatky mam v juni a ešte som to ani nevytlačila takže zajtra posledna skúška a od štvrtku idem na vec

andrea.m
6. máj 2008

ahojte
ja mám štátky o týždeň 😝

paska
6. máj 2008

andy držím palec budeš to mať prvá za sebou a my ked budeme robiť ty už budeš s prstom v nose 😀

andrea.m
6. máj 2008

paska opitá pos stolom budem 😀

andrea.m
6. máj 2008

aq možno aj s prstom v nose 😀 😀 😀

lenadka
6. máj 2008

paska netusim 😕

lenadka
6. máj 2008

bola si na sone pasi???

lenadka
6. máj 2008

ups som to prehliadla ze po vysledky si bola 😀

maryn
6. máj 2008

ahojte 🙂
tak my s vikim mame za sebou presun k nasim a drobcek uz aj spinka 🙂
uz teraz som total unavena, do noci som varila a pratala ten bengal co tam narobia, vikimu som varila tiez vecer, lebo tu u mami je jeho izba /moja detska kedysi/ hned pri kuchyni, takze teraz nemam co robit 😅 mama ma aj ozehlene aj upratane, ale ked si predstavim kolko roboty je doma a ja tu musim len tak sediet, tak aaaaa 😲 😀
vavka coze? tak to je teda pecka ze lea sa pyta

radoslava
6. máj 2008

Ahojte
konečne je dnes krasne včera bola aj u nas strasná burka. Som mala pocit ze padaju kamene a rozbiju nam auto. My sme v tej burke išli z Blavy hrozne to bolo.
Vavka u nas sa Sabinka pyta Kde je ? ale to hlada loptu. Niekedy sa to spyta aj na ine ale viac menej na loptu.
A vcera sa jej podarilo CICA 😀

lenadka
6. máj 2008

baby, teraz su vase deti vo veku, ked som od malej nastupila do prace 😉
dalo sa s nou uz vtedy normalne porozpravat, v noci si pytala plienku takto: "maminka pjenku pjosim ta" ... "ocino mliecko"..takto nas v noci budila 🙂 bolo to zlate opakovala to potichucky kym sme sa nezobudili 😵 mne bolo aj luto ze som s nou neni doma, ale aj ako som si v praci oddychla 😀 😀 😀 lebo tu je to ine, viac ma unavuje lietat okolo malej ako hybat rozumom a zadkom sediet na stolicke 😀 a tie tereny su 1-2x tyzdenne to je sice unavne ale par dni v mesiaci sa to da zniest 🙂

katarina7
6. máj 2008

u nas bolo pekne a teraz sa zamračilo ide pršat.lenadka to je zlate mala sa posadi v noci a pyta mnam mnam

radoslava
6. máj 2008

Lenadka fakt uz tolko rozpravala no to je super. Sabinka ovlada este malo slov. A vety tak to vobec.

katarina7
6. máj 2008

aj u nas Lucka vravi kde je? Martina vola babin

lenadka
6. máj 2008

zacala rozpravat este nemala ani rok mama, baba, dedo,havo, stom-strom, auto...atd a ako 15 mesacna uz tvorila vety, vacsinou dvojslovne, zacalo to len "maminka pjenku" a ked pridala "pjosim ta" sme zirali ako sovy na nu v noci.Dnes sa mi snazi akoze rozpravat nieco dlho ako pribeh ale chybaju jej slovka-je to zlate ako habka a pozera ci jej doplnim to co mysli...ale aspon sa snazi. Jej rovesnici ju uz dobiehaju, da sa povedat ze su na tom skoro rovnako, len ona stale melie a melie, tak to vyzera ze rozprava viac, ale v skutocnosti mozno pouziva len o par slovicok navyse 😉
rada pozera dokumentarne filmy o vsiach 😀 o ludskom tele...vcera sa ma vecer stale vypytovala co je vnutri v pluckach a za pluckami a v mozgu a za mozgom a v kostiach 😀 a z coho je masko co ma na nozickach 😅 a to sa pytala po plavani ked som ju aj seba snazila poobliekat a rychlo vypadnut nech nezavadziame dalsim 😅

lenadka
6. máj 2008

ozaj v piatok mame 5.vyrocie svadby 😨

tonicka
6. máj 2008

ahojte babule 🙂 asi som tu zase sama, ze?
🙄 no co uz 😎

paska
6. máj 2008

nieeeeeeeeeee 😀

tonicka
6. máj 2008

aaale hej paska, ja vas uz poznam 😀

paska
6. máj 2008

nieeeeeeeeeeeeee 😀

paska
6. máj 2008

inak ženy ja som sa dneska stretkovala s daduš a marcelkou 🙂 dobre bolo a daduš to kecáááááááá 😀

dadus
6. máj 2008

caute holky, uz tu smirujem.....veru paska, si strasne zlatucka...no sisa ma s tym kecanim urcite tromfla 😀 😀 😀