icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

petusko
29. máj 2008

mory 😀 ty zase len na hrude myslíš 😀 a ja myslím tvoju rodnú krajinu 😀

mory
29. máj 2008

😀 no vies uz ked ta moja nieje bohvieco tak aspon na ine pomyslim 😀

certica
29. máj 2008

petusko 😀 (k tomu sekacu)
no, my vcelku fajn. najmladsi zaspal 😕 , vacsinou chodi az 21.30, prostredny si kresli a je hlucny ako vzdy a stary kuka panelak. no a vo vseobecnosti tak rozne...

janka1
29. máj 2008

cafte...tak nakup andy potvrdzujem a chvalim...som videla na vlastne oci vvsetky vecicky su suprove...dobra kupa to fakt... 😉 🙂

certica
29. máj 2008

neuveritelne, ze tu niekto vecer je... okrem pasule
mory, zase chlpate hrude? 😀
ahoj jani, co mas nove a petusko ty tiez

mory
29. máj 2008

janka ste kavickovali? ci sa opalovali? 😎 myslim ze na slovensku je teplo teraz ne?

mory
29. máj 2008

certi nie chlpatu nemam ale ani velku 😀

petusko
29. máj 2008

no pekne ich máš podelených 🙂 ja mám len malého doma, ten spí a starý je v krčme 🙄 takže tu je ticho, akurát ventilátor z pc mi tu hučí, nejak asi nestíha 😅

mory
29. máj 2008

u nas uz vsetci spia len ja akosi nemozem ani pomysliet na spanie lebo som sa sla sprchovat a mali sme v kupelke na policke s mojou kozmetikou velkeho svaba 😲 skoro som umrela a amos ho zabil ale aj tak ma teraz vsetko svrbi a stale si myslim ze tu bude dalsi a mozno v posteli ☹ 🙄 🤐 😔

petusko
29. máj 2008

januš čaf, stretko ste mali?
mory, radšej malá a nechlpatá ako veľká a chlpatá😀
a nové nemám nič, akurát sme celé dni vonku na dvore, tak tu chodím málo, večer som väčšinou k.o. 😝 malý je zlatý, vystrája, rozväzuje sa mu jazyk a tak. a manžel poslúcha a tiež je zlatý, takže je všetko v poriadku 😀

certica
29. máj 2008

mory, tu je taka tema ze: šibali.... a ja som citala, ze: švabi 😀 , uz som myslela, ze si pohotovostne zalozila novu temu 😀
petusko, dvor chcem aj ja, dokelu. by som si sadla, nohy do lavora strcila, uz keby teda nebolo na bazen.. 😀

mory
29. máj 2008

certi no keby mi iekto poradil co robyt aby tu nebli tak by som aj zalozila ale na slovensku asi take havede a problemy nemate 😀

andrea.m
29. máj 2008

stretko veru 😉 vladka hrala v škole oproti nášmu bloku zápas tak ma janka zaitaľ navštívila. šak skúsila by žeby neprišla, by som sa aj urazila normálne 😠

mory
29. máj 2008

tak ste povzbudzovali? 😀

petusko
29. máj 2008

padá mi net 😠
no tak bazén má zatiaľ iba petinko, ale sem tam aj ja päty omočím, akože sa s ním hrám😀 ale dvor by som veru nedala za nič 🙂
no tak vy ste stretkovali, škoda, že u nás sa nehrajú zápasy, aj ja by som pozvala na kafe

andrea.m
29. máj 2008

mory hej ale doma pri káve, lebo tami zaspala 😖

mory
29. máj 2008

andy to je jedno kde hlavne ze pomohlo 🙂

paska
29. máj 2008

čafko 😀 boli sme v tatrách

janka1
29. máj 2008

certi caf...no mame sa dobre..mam par kg naviac , ale uz som si zvykla...ta moja stitka je na figu..

mory mensie stretko sme mali tento tyzden druhykrat... 😀
petusko krasny vek deti ked sa ich jazycky rozviazuju...aj Tamarka krasne keca... 😉 pitipko 😀

janka1
29. máj 2008

paska v tatrach???? muselo byt krasne ...mam rada Tatry v lete 😉

ivka33
29. máj 2008

vidím, že dnes bolo viac stretáviek, aj my sme mali s vavkou
andy, škoda, že ste tak ďaleko, určite by som dofrčala do toho sekáča, super nákup

tonicka
29. máj 2008

caute. uz tu asi nie ste, tak vas aspon pozdravujem 😉

radoslava
30. máj 2008

Dobre ranko
že by prvá 😀

certica
30. máj 2008

druha 😎

maryn
30. máj 2008

tretia 😀

maryn
30. máj 2008

davam kafco, pridate sa?
dnes sa ideme s mamou pustit do umyvania okien a balkonov 😝 , teda mama bude s vikim a ja sa idem pustit, ale to je asi najvacsia pomoc, ze mi ho postrazi, lebo s nim by som to robila do konca roka 😀 a plus ze nemame na balkanoch zabradlia, tak to by ma asi svihlo 😒

maryn
30. máj 2008

len este neviem s cim budem skrabat tu omietku z okien a z dlazby 😅
co sa tyka rozvazovania jazycka, tak aj viki je na tom celkom dobre, dokonca si uz budeme musiet davat pozor na to co pred nim povieme, lebo susedku /78r. cely den melie a melie/volame skreklava a viki vcera na nu krical ze skekaba 😅 🤐

maryn
30. máj 2008

teda presnejsie stetaba alebo tak nejak, ale ja som hned vedela co chce povedat 😀

bubi7
30. máj 2008

Dobre ranko nestiham net sme skoro cely den von prajem pekny den

maryn
30. máj 2008

asi trpim samomluvou 😖