icon

Jasnovidka Izabella Csabaiová

petus781996
25. nov 2013

ahojte,ma niekto skusenosti s jasnovidkou Izabellou Csabaiovou ?alebo aspon kontakt ?

seemani
28. máj 2014

@krristin 😀 😀 😀 ti hrabe??

19mimi74
11. jún 2014

@ojjjjj mohla by som poprosiť o kontakt na p. Izabellu?

akwee
16. jún 2014

Mate niekto na p. Izabellu kontakt? Prosim piste do IP, dakujem. ;)

marti35
23. jún 2014

Sväte písmo BIBLIA jasne hovorí o vešteniach o špiritizme:

Lv 19, 31: „Neobracajte sa na vyvolávačov duchov a na veštcov! Nevypytujte sa ich, poškrvnili by ste sa tým. Ja, Pán, som váš Boh!“
Dt 18, 11n: „Nech niet medzi vami nikoho ... kto by sa radil duchov alebo veštcov, alebo by sa pýtal mŕtvych na pravdu. Všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí.“

Lv 20, 6: „A osobu, ktorá sa obráti na vyvolávačov duchov a na veštcov a bude s nimi modlárčiť, proti takej osobe obrátim svoju tvár a vyhubím ju z jej ľudu.“

Lv 20, 27: „Ak niektorý muž alebo žena bude mať v sebe schopnosť vyvolávať duchov alebo schopnosť vykladačstva, musia umrieť.

modrykonik72
25. jún 2014

ahojte, viete mi prosím poslať na IP kontakt na Izabelu ? Ďakujem

petronelka56
Odpoveď bola odstránená
leonor99
26. júl 2014

Kontakt na pani Izabelu poprosim 99popa99@azet.sk dakujem

gabika214
8. aug 2014

Dobrý deň,

potrebovala by som súrne telefónny kontakt na pani Izabelu, nemáte ho niekto ? , je to veľmi dôležité , kedy niečo email : mimuska43221@azet.sk
dakujem veľmi veľmi pekne 🙂

maba11
10. aug 2014

@gabika214 zohnala ste ten kontakt? Ďakujem

viki999
17. aug 2014

Ahojte, poprosila by som Vás aj ja o kontakt na pani Izabelu ak ho máte. Môj mail je v.kobidova@gmail.com. Ďakujem!!!!

lusi19
23. sep 2014

Poprosila by som aj ja kontakt na pani Izabelu,ďakujem, 191Lusi191@azet.sk

simona399
29. sep 2014

Já mám velmi pozitivní zkušenost s vynikající kartářkou,na kterou jsem dostala od známé kontakt,a má volba oslovit tuto schopnou kartářku se vyplatila.Četla jsem na ní i recenze,a můžu říct,že je velmi vyhledávaná.Samozřejmě se najdou i tací,kteří pomlouvají,a většinou by chtěli,aby se stal zázrak možno ihned.Ale každý musí být trpělivý.Mě Paní Lidka řekla úplně všechno z mé minulosti a přítomnosti,a to mě vůbec neznala. Navíc ještě očišťuje karmu a auru,. Zhruba po měsíci se začalo dost věcí plnit.Hlavně jí obdivuji,že dokáže říct spoustu věcí na dálku přes telefon.Je to zkrátka dar,který má málokdo,a umí s ním pracovat.Vřele doporučuji všem,hlavně těm,kdo potřebuje pomoct,a věří jako já. Kontakt na ní je upinka@seznam.cz nebo 605821736

jazminn
30. sep 2014

okradol nás jeden človek o veľmi veľkú sumu, teraz ho hľadá Interpol, ale to môže trvať aj roky kým ho nájdu...myslíte, že tá jasnovidka by vedela aspoň približne povedať, kde sa nachádza?

19861223
19. okt 2014

prosím ak máte kontakt na pani isabelu, mojj mail zuzana.g86@azet.sk
dakujem

renata355
25. okt 2014

Chtěla bych se sVámi podělit o velmi plnohodnotný výklad karet,který mě udělala Paní kartářka upinka,a zároveň všem doporučit,kdo máte jakékoliv problémy,protože toto je neskutečně dobrá kartářka,která mě moc pomohla,v mé těžké životní situaci.Udělala mě zároveň i Rituál očištění Karmy a Aury,a další věci s tím spojené,a můžu Vám všem říct,že teď jsem jiný člověk.Vše se plní,a to je důležité. Vůbec se neptá na nic,nevyzvídá,a řekne Vám,i minulost. Paní dělá výklad i na dálku,po tel,skype i osobně. Vyskoušejte,a uvidíte,jak budete spokojeni. Kont. upinka@seznam.cz nebo +420 605821736 skype upinka

ewa99
Odpoveď bola odstránená
jazminn
30. okt 2014

@ewa99 tak, to nemám záujem...

kadl
12. jan 2015

Ahojte, ak mate prosim kontakt na pani Izabelu, prosim poslite mi ho na l.kadlecova@centrum.sk. Budem Vam velmi vdacna.

anikoooo
16. jan 2015

Ahojte! aj ja Vás poprosím kontakt na pani Izabelu, prosím Vás pošlite mi to na szabi.o@centrum.sk Ďakujem

kattusiq
17. jan 2015

Dobry den, ak ma niekto na pani Izabelu kontakt a bol by taky ochotný a laskavy mi ho poslat na mail kattusiq@gmail.com bola by som mu velmi vdacna... vopred dakujem

janka292929
24. jan 2015

Aj Ja by som poprosila kontakt, Ja som s nou rozprávala v Decembri 2012,vtedy mi dosť pomohla, ale vraj sa teraz presťahovala, a nieje uz s tým priateľom,dakujem za kontakt

ewa99
Autor odpoveď zmazal
inuska165
4. mar 2015

@ojjjjj dobry vecer, mozem aj ja poprosit na p. Izabelu kontakt ? Dakujem 😉

agron_ka
19. mar 2015

Dobry vecer. Mozem aj ja poprosit o kontak na pani Izabellu na sagron@zoznam.sk. Dost ma to suri takze dakujem vsetkym.

anagy
29. mar 2015

Dobry vecer. Mozem aj ja poprosit o kontak na pani Izabellu na arturnagy01@gmail.com. Je to pre mňa životne dôležité. ďakujem všetkým

simi05
1. máj 2015

Ahojte, zohnal niekto kontakt na pani Izabellu? Ak áno, poprosím napísať do IP. Ďakujem

leleana120
4. jún 2015

Poprosila by som vas aj ja kontakt na pani izabelu..dakujem moc..mailik..lenkafazikova@yahoo.com

ivulino
11. jún 2015

Dobrý deň.
Nikto nenapísal doteraz kontakt na p. Izabelu??? Keď niekto to má, poprosím pošlite to na : ikovacs@zoznam.sk Ďakujem

ewa99
Odpoveď bola odstránená
jamka175
17. jún 2015

Dobry den.mohol by mi niekto poslat kontakt na jasnovidku Izabelu z Nz?som uz v koncoch,potrebujem pomoc.moj mail:vivi175@centrum.sk.dakujem