icon

Jasnovidka Izabella Csabaiová

petus781996
25. nov 2013

ahojte,ma niekto skusenosti s jasnovidkou Izabellou Csabaiovou ?alebo aspon kontakt ?

xxxonexxx
18. jún 2015

Dobry den, tiez poprosim kontakt na ksandorova@centrum.sk... Dakujeeeeeem!

bius18
8. júl 2015

@ojjjjj
@ojjjjj aj ja by som na nu potrebovala kontakt. Vcera som nola u nrj ale asi nebola doma

scrolanka
13. júl 2015

@ojjjjj Prosim ta, ak je to pravda, co pises, tak uz nam uved sem kontakt na pani Izabellu ... vsetci na to cakame, prosim, aj mne na scrolan@gmail.com

scrolanka
15. júl 2015

Prosim vas, je toto forum este aktualne ? Reaguje tu vobec niekto este ? Mohla by som poprosit o ten kontakt na pani Izabellu ? Dakujem, ze niekto sa aj ozve a odpovie mi.

xxxonexxx
15. júl 2015

@scrolanka Velmi nedufaj.. Ja uz cakam mesiac na nejaku reakciu :D

bela158
28. júl 2015

ak ma niekto kontakt na izabelu csabaiovu prosim vas poslite mi ho na mail 112l@azet.sk
suuurne

scrolanka
28. júl 2015

Ja tu adresu a telefon tiez potrebujem surne, preco by som sem asi pisala ... s tym sa nezartuje. Pani Izabella, ak sa k Vam dostanu moje prosby, napiste mi na scrolan@gmail.com Velmi pekne prosim ... dakujem !

bela158
29. júl 2015

Adresa je G.Betlena 28, N. Zamky ....na zvonceku ma p.Csabaiova aj menovku takze tam s najvacsou pravdepodobnostou aj byva ...ale mobil sa mi nepodarilo zohnat....chcela som jej zavolat a ohlasit sa nie iba tak vtrhnut niekam ....

bela158
29. júl 2015

@scrolanka G.Betlena 28, Nove Zamky ...ma tam aj menovku je to ulica kde je aj billa....mobil nemam ak sa ti podari zohnat ozvi sa mi prosim ...dakujrm

scrolanka
30. júl 2015

@bela158 dakujem za info ... ale ja som z daleka a len tak na blind asi nepojdem, preto je aj pre mna velmi dolezity mobil ! Ale aj tak Ti dakujem za adresu, keby niekto napisal sem aj jej funkcny mobil a ze aj ona reaguje na nase prosby a podnety - to by bolo super ... pani Izabella, necitate prosim toto forum, ktore sa tyka Vas ? Dakujeme za odpoved. Scrolan

scrolanka
30. júl 2015

@bela158 ak mas moznost tam zazvonit, tak to sprav, prosim Ta a povedz, ze mnohi cakame na jej mobil, resp. nejaku odozvu. Ja osobne by som pricestovala z vychodu na otocku, keby sa mi venovala. Lenze to musim vediet vopred a nemam ako sa s nou skontaktovat. Skus jej odovzdat moju prosbu a nevahaj, zazvon. Ine riesenie nie je a ak si tam, tak to mas velmi jednoduche. Ja by som to uz davno bola spravila, kebyze tam byvam. Napis, ako pochodis a verim, ze sa to ticho ... konecne pretrhne. Dakujem.

bela158
30. júl 2015

Nie som odtial ale ani z daleka ....urcite tam zbehnem a uvidime ci robi alebo uz nie a ci mi da kontakt

scrolanka
31. júl 2015

@bela158 Budem sledovat toto forum, lebo mi na tom stretnuti velmi zalezi. A tebe @bela158 budem velmi povdacna za kazdu "dobru" spravu. Mozna, ak nieco vybavis, sa tam aj stretneme osobne a podakujem sa Ti. Si fajn, ak to spravis. Vdaka Scrolan

minie88
11. aug 2015

Ona mobil nedvíha, tak vám na tom nemusí až tak záležať. Myslím, že jediné riešenie je pockat ju pred vchodom a nech sa rozhodne sama. Ale vyzvananim do bytu nezískate nič. Moj názor je, že si ho nechala vypnuť. Vy by ste to tiez nezvladli keby vam od rana do vecera zvonil mobil aj dvere... Ja sa k nej chystam a neviem kolko dni tam budem cakat ale dockam sa. Ide niekto? Nech sa tam celé dni nenudime

scrolanka
11. aug 2015

@minie88 nooo, ja by som aj sla, ale to kazdy den mam prejst 300 km, aby som zistila, ci ma vezme ??? Toto tiez nie je riesenie, postavit sa do cesty niekomu a ziadat, aby sa mi venovala. Bolo by mozne, aby niekto jej tlmocil "nase" zelania a ona nech nam da vediet, Ved sme civilizovani ludia a nebudeme nikoho prepadavat pred vchodom a ona tiez urcite vie, ze je zaujem o jej sluzby. Taktiez by sa mala k tomu postavit ako dospela zena a bud ANO, alebo NIE, aby sme teda jasne vedeli, ci mame nadej, alebo to skoncit. Pripada mi to, ako ked sa male deti hraju na schovku. Nezda sa vam to nase prosikanie a vyckavanie ... nedostojne ? Tak to skusi niektora z vas a da nam vediet, ako zareagovala, prosim ? Za seba pekne dakujem. Scrolan

minie88
19. sep 2015

@scrolanka No zistila som, že berie hlavne vazne pripady, teda ked je niekto v ohrozeni zivota alebo take nieco, okrem toho je malokedy doma, lebo vela cestuje

minie88
19. sep 2015

@scrolanka Jaj a syn jej permanentne vymazava z mobilu sms-ky aj hovory ignoruju lebo ich je okolo 350 denne a nedá sa to stíhať. Urcite sa jej nedovolá nikto.

citronade
19. sep 2015

tiez som to tak pocula, ze vynimocne pripady len a velmi obmedzila tieto veci, ved je to neunosne...

@minie88 nevies teda podla coho zisti ci ide o vazny pripad u sukromnych osob?

minie88
19. sep 2015

@citronade Neviem, možno vycíti. V tej knihe čo napísala bolo písané že ona aj vyciti ked maju mat navstevu. A vo dverách ked jej stručne povieš o čo ide a je to vazne, urcite ta zoberie. Ale musí ti byt sudene sa k nej dostat inak nie je sanca, naozaj je stale preč

citronade
19. sep 2015

@minie88 ano aj to si pamatam, niekde raz rozpravala v tv, ze uz tolko neberie ludi, len vazne problemy, vtedy aj toto spominala, ze ju cakal nejaky clovek pred domom, alebo zazvonil a ze hned videla, ze mu musi vyvestit, ze bol vazny problem. ozaj a kde stale beha?

minie88
19. sep 2015

@citronade Do zahraničia hlavne sa mi zdá, nejaké predstavenia ezoterické majú alebo ako by som to nazvala a tak neviem presne. 😒

scrolanka
20. sep 2015

@minie88 Ja za seba Ti dakujem za informacie. Vzdy som sem chodila a ocakavala, ze sa dozviem nieco pozitivne pre mna. Ale podla Tvojich sprav, to tak pre mna nevyzera, skoda ... Vies, precestovat celu republiku a nemat istotu, ze sa dostanem aj k nej ... skoda, ze sa prestala venovat ludom a uprednostnila show. Som dost sklamana, coby dost, velmi ... dufala som, ze je mojou nadejou. Podla mna, mam problem, ale nemusi to takto aj ona citit a co potom ? Vdaka minie88

myounghee
9. okt 2015

@ojjjjj mozem vas poprosit kontakt do Ip? Dakujem krasne

vanessa5555
7. nov 2015

Poslite mi prosim vas niekto na Izabellu dakujem

vanessa5555
7. nov 2015

Surne prosim

vanessa5555
7. nov 2015

@ojjjjj poprosik ta mohol by si mi na nu dat kontakt je to dolezite

simi05
16. nov 2015

ahojte, pridávam svoju skúsenosť s pani Isabellou, určite dar má, ale ja som sa k nej úplnou náhodou dostala teraz v máji a výklad skôr nevyšiel, skôr sa zameriavala na numerológiu, ale ja som sa pýtala iba na vzťah a potom niečo ohľadom mamči, ale nevyšlo. Skúšala som volať a raz to zdvihla a dohodli sme sa ešte v ten týždeň na stretnutí, ale nedá sa jej dovolať, to je pravda.

magduska111
2. dec 2015

Dobry den poprosim vas o tel.: kontakt na pani izabelu , uz nevladzem. Dakujem vam velmi pekne. petercapla@gmail.com

ducharina
5. dec 2015

ak vám smiem poradiť, jasnovidka Isabella má veľmi vela klientov a jediné ako je možné sa k nej dostať je nájsť niekoho, kto ju pozná. Treba sa vypytovať a skúšať. Jej schopnosti sú skutočne nadprirodzené, neuveriteľné.Je to veľmi dobrý človek a ona sama tvrdí, že ten kto sa má k nej dostať sa dostane, lebo vždy to nejaká "náhoda" zariadi

diana898
12. feb 2016

Kontakt: Izabella Csabaiova, B.G. 28, 940 78 Nove Zamky, Tel.: 0907 038 231 (od 6.00-6.30)