icon

Jasnovidky, ako sa čistíte po výklade?

biba286
29. okt 2020

Ahojte,,prosim vas tie ktore vykladate karty ako sa cistite po vyklade od energii?

radiah
29. okt 2020

@biba286 a ty vykladas karty?

biba286
autor
29. okt 2020

@radiah ucim sa

twinflame
29. okt 2020

@biba286 ja sa nabijam dalsim vykladom 😉 cim menej nad tym premyslam, tym lepsie. Medzi vykladmi si dam prestavku a vyventilujem energie, odreagujem sa inou pracou, hoci aj domacimi pracami. Je pravda, ze existuje urcity limit, ked uz jeden citi, ze dalsi vyklad by uz bol s vypatim sil. A ked je den, kedy nemam ani jeden vyklad, chyba mi to 🙂

biba286
autor
29. okt 2020

@twinflame stalo sa mi ze ako som vykladalla sesternici tak ma druhy den mi zacali psychicke problemi ako uzkost,depresie,strach,nepokoj atd..tusila som ze to bude z vykladu..toto trvalo dva dni a potom som volala jednej pani vestici vysvetlila som jej situaciu a vylozila mi karty a vyslo jej ze to neni moj problem psychycky ale problem ,,nejakej zeny,,takze mojej sesternici ako somsa na nu napojila..poradila mi ako sa ocistit tak som to spravila a od vtedy dobre...aj jej som pytala radu ako a kedy sa ocistovat a povedala mi ze to je vseobecne,aka je situacia ze kazdy to inak citi v danej chvili,,,len ked ja sa ucim neviem presne co robit a kedy

janetinka27
29. okt 2020

@biba286 moj nazor ta nemusi zaujat,ale sama vidis ze je to nebezpecne.na tvojom mieste by som s tym nepokracovala a vzdala by som sa toho.nalepis si na seba take veci,ktore ta mozu stiahnut dolu.

snazilka_bio_mamka
30. okt 2020

každu jednu kartičku obtiahnut nad plamienkom z hora z dola

biba286
autor
30. okt 2020

@snazilka_bio_mamka ano karty cistim ale aky to ma suvis s clovekom,?

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená