Je 175 cm na ženu moc?
Je podľa vás žena s výškou 175 cm príliš vysoká?
@pabla99 Aj ja počúvam komplimenty na moje nohy 🙈
Meriam 175 a nie, nie je to moc 🤷
mám 170 cm a keďže som vrcholovo športovala, celú mladosť som "trpela" tým (resp. počúvala som od trénerov), že som malá. Čo by som bola dala za tých +5 cm!
Co myslis, preco modelky musia mat 170+? 😉
to môžu hovoriť len zakomplexovaní ľudia..Ja som niečo podobné počúvala na ZŠ, odvtedy nikdy..Vyrovnaný človek nikdy nebude riešiť negatívne výzor druhého človeka, obzvlášť veci, za ktoré nemôže..Vysoké ženy sú podľa mňa sexi, a nielen podľa mňa..😉
Hm, čo mám povedať ja? ja meriam 153, manžel 183, ale aj tak nám ľudia vravia, že sme krásny pár, nerob si z toho nič, tvoja výška je priemerná.
Počúvala by si radšej výrazy liliputka, trpaslička, malé pivo? Nauč sa diplomaticky alebo narovinu poslať debilov do r**i a nerieš svoju výšku,je tak akurát 😘
Myslim si,ze mas akuratnu vysku.
Spolužiačka mala do 50.tky super figúru, sumernu a štíhlu a raz mi povedala, ze meria len 156...vzdy som ju vnímala, ako vyššiu.
Mám 185cm😀 Priateľa mám nižšieho, koľko narážok som na na to napočúvala. Takisto odmalička sa mi posmievali “obor, žirafa, aké je hore počasie?” atď… Už to ale úplne ignorujem a zmierila som sa s tým, nemám to ako zmeniť, tak som sa s tým naučila žiť🥰 jediný problém čo ešte mám, je kupovanie oblečenia a topánok, to je horor🤣🤣 podľa mňa je každá výška krásna☺️
Mam 180 a moju vysku milujem , mensich chlapov si ani nevsimnem ,aj ked mavali poznamky...ale co ja za to mozem ,ze nenarastli ? 😂...moj muz je vyssi ,aj ked pacnem opatky ..kupujem si tenisky na platformach ,lebo sa mi to paci...a ak niekomu pridem obrovska ...je mi to srdecne jedno...tak ako by mi to bolo ,keby mam 155 cm ,su to veci ,s ktorymi nenarobis nic a treba ich prijat ako su a vytazit z nich maximum...jedine co ma stve je velkost nohy , mam 41 a vytaca ma ,ze casto nezozeniem co by som chcela ,inak vsetko v poho 😉
úplne v pohode...
Vobec nie si príliš vysoká. Za mňa tak akurát.
Autorka, 175cm vela?? To pocujem prvy x. Bezna vyska. Keby si napisala 185 tak ok, to je vysoka zena. Ale 175? 😮
To ako človek pôsobí nezávisí len od výšky.. ja mám 1,73 ale celá úzka,chudá,všetci mi tipujú aj o 5cm viac.. sestra je nižšia o 2cm ale má väčšinu života okolo 60kg.. jej zas tipujú keď sme od seba že je oveľa nižšia odo mňa.. pri mojej váhe 51kg by som so 168cm bola spokojná.. ale čo uz, vydala som sa aj ako žirafa 😀
@zmrzlinka2021 aj podľana máme my vysoki problém.. ja mám 173 a nájsť na mňa gate je zázrak.. celý život mám s tým problém..
178cm a v zivote by som nemenila.🤩
Ja mám toľko :D a vôbec sa mi nezdá že som vysoká
Práveže poznám baby v mojom okolí čo sú ešte vyššie ..ale väčšinou som všade najvyššia ja 😁😁😁
Mam 178cm a nikdy mi nikto nepovedal nic.
Aspon nikdy som to nejako nepostrehla.
Podľa mňa je to úplne normálna výška 🤷🏻♀️ mám pocit, že 3/4 všetkých žien má minimálne toľko, ak nie ešte viac, lebo ja mám 168cm a všetkým som tak po ucho maximálne 🤣 tak aspoň muža som si našla nízkeho k sebe 😄
Ja sa asi pohybujem v kruhu dosť divných ľudí. Narážky mali v rodine, v škole, cudzí ľudia...proste všade.
Ja mám tiež 175cm a nikdy nikto nemal žiadne narážky alebo blbé reči 🙏 Oblečenie bez problémov, s tým som nikdy nemala problém. Skôr mám pocit, že mám konfekčnú veľkosť a všetko mi sedí. Jediné, čo obmedzujem, sú lodičky na vyššom podpätku.
Nie je to problém...ja mám 177 cm.
Díky baby za povzbudenie. Ja idem na oslavu narodenín a zíde sa celá rodina. No a určite budú riešiť moju výšku. Takže som zas akurát tak otrávená.
Ja mám 178cm a od toho mementu ako som zrazu vyrástla, začala som počúvať narážky ako spomínaná žirafa, nikdy som si z toho ťažkú hlavu nerobila ba dokonca som sa tomu zasmiala🙂 teraz ako som staršia som rada, že som taká vysoká, mám krásne dlhé nohy a s radosťou môžem povedať, že som na ne hrdá.. svoju výšku si nikto nevyberie, takže vôbec by som neriešila to čo druhý o mne hovorí, práveže by som sa pousmiala a ignorovala takéto narážky, veď predsa dospelý človek, plne vyvinutý takéto detinské narážky ani len nevypustí z úst a ak áno, s takýmto človekom by som nemala o čom..veď trocha inteligencie a zdravého rozumu neuškodí.. 🙂)
nie je to vela, vysoke zeny su atraktivne (ak maju dobru postavu)

@29simona29 Fakt? To ja už od detstva počúvam, že som moc vysoká, že to nie je normálne u ženy a tak. Do toho také tie výrazy, že žirafa, obor atď.