icon

Je 28. október 2024 pracovný deň?

30. sep 2024

Dobry, je prosim 28.10. sviatok, ze sa nepracuje alebo sa normalne pracuje. Lepsie ide sa do skoly?Alebo nejde sa do skoly?🙂

Strana
z2
doriiis
30. sep 2024

5 sekúnd na googli
Od roku 2021 pribudol v kalendári ďalší štátny sviatok. Je ním Deň vzniku samostatného česko-slovenského štátu, ktorý pripadá na 28. októbra. Nebude však dňom pracovného pokoja.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22565122/v-kalendari-od-...

autor
30. sep 2024

@doriiis mam 14 a nechce sa mi citat

doriiis
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
30. sep 2024

A písať sem sa ti chcelo?

jaass
Odpoveď bola odstránená
maranco
30. sep 2024
jaja20
30. sep 2024

Teda ženy,vy niektoré ste fakt vrchol empatie 🙄
Koľkokrát sa tu pýtajú aj dospelé osoby/matky na oveľa väčšie blbosti, a nikto im nenadáva.

h2
30. sep 2024

@jaja20 Ale nadáva! Vždy, keď sa niekto pýta "blbosť", obráti sa to proti nemu. Nehovor, že si to ešte nevidela. Navyše, tu nejde o otázku, ako takú, ale o to, že reakcia autorky na odpoveď je: neche sa mi čítať.

mirage
30. sep 2024

@jaja20 ale nadáva

doriiis
30. sep 2024

@jaja20 ....môj syn bude mať o mesiac 14 rokov.Kebyze mi povie to,čo autorka označím ho za blbeho a lenivého tiež.

doriiis
30. sep 2024

@jaass ...taký zvyk.🤷🏻‍♀️

jaja20
30. sep 2024

@h2
@doriiis
No,tak potom sa niet čo čudovať, že je všade okolo toľko hejtovania a nenávisti, keď toto napíšu matky, ktoré vychovávajú novú generáciu... 👎

h2
30. sep 2024

@jaja20 Čo také som napísala???

jaja20
30. sep 2024

@h2 Tebe to vážne príde normálne niekomu nadávať kôli tomu, že napíše nejakú "blbosť"?

jaass
30. sep 2024

Prečo mi niekto vymazal správu?

deti95060810
30. sep 2024

.do školy sa ide... aj do práce...
hneď potom budú prázdniny... naposledy pôjdeš do školy 29.10.

canany
30. sep 2024

Na nasej ZS spravili jesenne prazdniny cely tyzden od 28.10.,takze uplne jedno ci je ten den sviatok, alebo nie je. Ja si mozem riesit, kde dam decka, ved ja som mater, mam sa starat. Koho zaujima, ze chodim do prace a som samozivitelka. Kedysi bol jeden den jesenne a teraz cely tyzden pomaly ako jarne.

doriiis
30. sep 2024

@jaja20 ...ale prosím ta.To.si fakt jedno 14 ročné dieťa nevie vygooglit jeden deň?A ešte sa prizná,že sa jej nechce čítať?

autor
30. sep 2024

@deti95060810 dakujem❤️

jaja20
30. sep 2024

@doriiis A? To je pre teba dôvod,aby si cudziemu dieťaťu nadávala do sprostých a lenivých?

h2
30. sep 2024

@jaja20 Ja som niekomu nadávala? Napísala som tebe, že to nie je tak, že by tu dospelej žene nenadávali. Lebo ty si si myslela niečo iné, čo, bohužiaľ, nie je pravda. Ak si z tohto pochopila, že to považujem za normálne, tak za to ja naozaj nemôžem.

jaja20
30. sep 2024

@h2 Ok. Každý podľa svojho uváženia a svedomia.

diewcatqoo
30. sep 2024

U nas sa nejde ani do skoly, ani do prace 🤷‍♀️

ljzozv
1. okt 2024

@jaja20 tak ty komentuješ aká generácia nám tu bude vyrastať, lebo maminky označia niekoho príspevok za blbosť (pritom väčšina príspevkov by pristála až po Tom komentári, že sa niekomu nechce čítať, to je tiež zaujímavá známka novej generácie) a zároveň ty vlastne zhodíš inú prispievateľku a pritom čítam príspevok tretí krát a nevidím tam to, čo si jej napísala, že ona napísala. Tak ako teda ty ideš vychovávať novú generáciu? Aby si vymýšľala a vynadala neznámej osobe za to, čo neurobila? 🤔

jaja20
1. okt 2024

@ljzozv Jej príspevok nevidíš, lebo ho admin zmazal práve kôli tomu nadávaniu, čo napísala autorke. ODPOVEĎ BOLA ODSTRÁNENÁ
Tebe sa vždy všetko chce, pani dokonalá? A zdá sa ti normálne, že matka bez problémov povie svojmu dieťaťu, že je sprosté a lenivé kôli takej prkotine? Viď jej reakciu o 19 26.
A ešte jej to aj ďalšie matky lajkli. Mám dosť.

veronicka1901
1. okt 2024

Moja najstaršia bude mať v novembri 13. Niekdy sa o niečom bavíme a na druhý deň sa opýta na to isté. Nenadávam jej do hlúpych a neschopných, lebo taká nie je, skôr možno prepocuje alebo zabudne. Ženy fakt ako, keď nechcem, nekomentujem.

bessie12
1. okt 2024

@jaja20 neprežívaj to tak. Robíš veľký problém doslova z ničoho. Co ju mala pochváliť za to, ze sa jej nechce vyhľadať si info na nete o tom ??? Vsak to je len par sekund a ma odpoveď. Áno, to je ta dnešná generácia. "Ja nič robiť nemusim, však to niekto za mňa urobí ." Česť vynimkam samozrejme.
A k tomu ci by niekto tak povedal aj svojmu dieťaťu, tak sa hlasim. Ja som niekedy veľmi priamočiara a poviem co si myslím aj takýmto spôsobom 🤷‍♀️

jaja20
1. okt 2024

@bessie12 Ty deti mať nebudeš,ako si tu už viackrát na fóre písala, takže to, že by si bola schopná svojmu dieťaťu hovoriť do sprostých, ani nekomentujem.
U nás v rodine sa správame inak.
Ale nesúhlasím celkovo s tou módou novej doby, že anonymni ľudia nadávajú a hejtuju na sociálnych sieťach. Potom to v spoločnosti aj tak vyzerá.
Dospelé ženy sa tu x- krát pýtajú, či bude Kaufland ( Lidl ... ) otvorený a tie sú zo starej generácie.

janai1
1. okt 2024

@jaja20 ľudstvo ide do sraciek.... Ak niekto ma potrebu obraňovať totálnu neschopnosť a lenivosť tak fakt si nič iné nezaslúžime. Sprostosť a lenivosť nás tu úplne prevalcuje.
Už XY krát tu ženské potom napísali, že im sa neoplatí nič si vyhľadať samým lebo vždy sa nájde niekto kto to nájde za nich.

bessie12
1. okt 2024

@jaja20 kedy a kde som pisala, ze nebudem mat deti?? To máš odkiaľ??? Písala som, že ja s partnerom deti plánujem. Tak si nevymyslaj somariny 🙄🤷‍♀️
A povedala by som to nielen decku, ale aj dospelemu človeku.

Strana
z2