Je 28. október 2024 pracovný deň?
Dobry, je prosim 28.10. sviatok, ze sa nepracuje alebo sa normalne pracuje. Lepsie ide sa do skoly?Alebo nejde sa do skoly?🙂
@doriiis mam 14 a nechce sa mi citat
A písať sem sa ti chcelo?
pozri školský kalendár https://calendar.zoznam.sk/school-sksk.php
Teda ženy,vy niektoré ste fakt vrchol empatie 🙄
Koľkokrát sa tu pýtajú aj dospelé osoby/matky na oveľa väčšie blbosti, a nikto im nenadáva.
Prečo mi niekto vymazal správu?
.do školy sa ide... aj do práce...
hneď potom budú prázdniny... naposledy pôjdeš do školy 29.10.
Na nasej ZS spravili jesenne prazdniny cely tyzden od 28.10.,takze uplne jedno ci je ten den sviatok, alebo nie je. Ja si mozem riesit, kde dam decka, ved ja som mater, mam sa starat. Koho zaujima, ze chodim do prace a som samozivitelka. Kedysi bol jeden den jesenne a teraz cely tyzden pomaly ako jarne.
@deti95060810 dakujem❤️
U nas sa nejde ani do skoly, ani do prace 🤷♀️
@jaja20 tak ty komentuješ aká generácia nám tu bude vyrastať, lebo maminky označia niekoho príspevok za blbosť (pritom väčšina príspevkov by pristála až po Tom komentári, že sa niekomu nechce čítať, to je tiež zaujímavá známka novej generácie) a zároveň ty vlastne zhodíš inú prispievateľku a pritom čítam príspevok tretí krát a nevidím tam to, čo si jej napísala, že ona napísala. Tak ako teda ty ideš vychovávať novú generáciu? Aby si vymýšľala a vynadala neznámej osobe za to, čo neurobila? 🤔
@ljzozv Jej príspevok nevidíš, lebo ho admin zmazal práve kôli tomu nadávaniu, čo napísala autorke. ODPOVEĎ BOLA ODSTRÁNENÁ
Tebe sa vždy všetko chce, pani dokonalá? A zdá sa ti normálne, že matka bez problémov povie svojmu dieťaťu, že je sprosté a lenivé kôli takej prkotine? Viď jej reakciu o 19 26.
A ešte jej to aj ďalšie matky lajkli. Mám dosť.
Moja najstaršia bude mať v novembri 13. Niekdy sa o niečom bavíme a na druhý deň sa opýta na to isté. Nenadávam jej do hlúpych a neschopných, lebo taká nie je, skôr možno prepocuje alebo zabudne. Ženy fakt ako, keď nechcem, nekomentujem.
@jaja20 neprežívaj to tak. Robíš veľký problém doslova z ničoho. Co ju mala pochváliť za to, ze sa jej nechce vyhľadať si info na nete o tom ??? Vsak to je len par sekund a ma odpoveď. Áno, to je ta dnešná generácia. "Ja nič robiť nemusim, však to niekto za mňa urobí ." Česť vynimkam samozrejme.
A k tomu ci by niekto tak povedal aj svojmu dieťaťu, tak sa hlasim. Ja som niekedy veľmi priamočiara a poviem co si myslím aj takýmto spôsobom 🤷♀️
@bessie12 Ty deti mať nebudeš,ako si tu už viackrát na fóre písala, takže to, že by si bola schopná svojmu dieťaťu hovoriť do sprostých, ani nekomentujem.
U nás v rodine sa správame inak.
Ale nesúhlasím celkovo s tou módou novej doby, že anonymni ľudia nadávajú a hejtuju na sociálnych sieťach. Potom to v spoločnosti aj tak vyzerá.
Dospelé ženy sa tu x- krát pýtajú, či bude Kaufland ( Lidl ... ) otvorený a tie sú zo starej generácie.
@jaja20 ľudstvo ide do sraciek.... Ak niekto ma potrebu obraňovať totálnu neschopnosť a lenivosť tak fakt si nič iné nezaslúžime. Sprostosť a lenivosť nás tu úplne prevalcuje.
Už XY krát tu ženské potom napísali, že im sa neoplatí nič si vyhľadať samým lebo vždy sa nájde niekto kto to nájde za nich.

5 sekúnd na googli
Od roku 2021 pribudol v kalendári ďalší štátny sviatok. Je ním Deň vzniku samostatného česko-slovenského štátu, ktorý pripadá na 28. októbra. Nebude však dňom pracovného pokoja.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22565122/v-kalendari-od-...