icon

Je 42 rokov príliš veľa na nové začiatky?

22. jún 2024

,amyslam sa,aké perspektívy sú v Tom veku.

deti95060810
22. jún 2024

podľa toho čo máš na mysli...
napr. na tehotenstvo aj dosť veľa...ale napr. na zmenu práce ešte pohoda.

autor
22. jún 2024

@deti95060810 ďakujem 😊 Áno,myslela som kariéru

viestta
22. jún 2024

Nie, do penzie este viac ako 20 rokov, konecne viem co je na svete dolezite a co nie a mozem sa venovat len tomu dolezitemu

autor
22. jún 2024

@viestta super

bublinka1426
22. jún 2024

@viestta presne. uplne si to vystihla.

pribinak
22. jún 2024

V tomto veku už asi nemáš maličké deti, skôr väčšie, takze máš priestor makat.
Do dôchodku máš viac ako 20 rokov takze nie si v pozícii že zajtra ideš do hrobu

Navyše máš už nejaké skúsenosti, vieš čo chceš a čo nie, poznáš samu seba a vieš čo dokážeš a čo je už priveľa

zitaje
22. jún 2024

Tak podľa čoho na čo. Ja mám o dosť viac rokov a teraz sa chystám ešte kariérne rozbehnúť, keď mi odrastú deti (posledné som mala v 43). Záleží aj ako si na tom zdravotne, aké máš možnosti (myslím teraz či sa netreba starať o deti/rodičov).

janickacrazy
22. jún 2024

@pribinak No kopec žien má v tomto veku malé deti, ja som mala napríklad 3-rocne. Kamoška novorodenca. Niektoré ženy už odrastené deti, je to rôzne.

ivik4
22. jún 2024

Hej presne, to je taky vek ked zena moze byt slobodna bezdetna, mama maleho dietata alebo matka uz dospeleho ,,dietata" 🙂 .
Ale celkovo je za mna 42super vek, zena je stale mlada ale ma uz cosi odzite a vie co je a nieje dolezite.

autor
22. jún 2024

Ďakujem Vám 😊

jenn7
23. jún 2024

Ja mam 44 a cca od 41 mozem povedat ze mam konecne pohodovy zivot. V praci som sa dostala kam som chcela a uz si len pokojne robim, dieta je uz partak, sice v plnej puberte ale ak ma byt takato cela puberta tak som stastny clovek, prestala som sa stresovat co si o mne alebo mojich pocinoch myslia ostatny a to je teda strasna ulava a vyselektovala som si zo zivota ludi, ktori mi viac brali ako davali. Ja osobne vy som uz nechcela mat este raz 20.

babulkomale
23. jún 2024

Určite nie je. Poznám niekoľko ľudí, ktorí vyštudovali v tom veku VŠ podľa seba a nie podľa rodičov ( podľa nich vyštudovali tú prvú) a venujú sa vysnívanému povolaniu. A nemyslím úradníčky, čo si robili Bc. kvôli tabuľkovému platu, ale skutočné povolanie.
Navyše, je to ešte minimálne 20 rokov do dôchodku ak nie si rentiér, takže je žiadúce byť ešte duševne aj fyzicky svieži.

mamina7070
23. jún 2024

este mas min 20 rokov do dochodku takze kludne sa da budovat kariera preco nie a zavisi od praxe najma a od prilezitosti co mas

yanni
23. jún 2024

@janickacrazy ja som mala v 42. rocne dieta. A este 4rocne.

tilly
23. jún 2024

Mám 42 a akurát mením prácu a uvažujem, že si urobím druhú výšku a začnem učiť ďalší jazyk... najprv ale musím bojovať s perimenopauzalnymi kilami

snowflakenel
23. jún 2024

Ja mam babo,ako,41.rocna. niekomu zacina prechod, ine otehotneju prirodzene( mame.prve eieta.cez.ivf) lekari vravia, ze.sa mi nastartovalo telo.
A na skolu si najdem tiez cas, robim si vš.