icon

Je bezpečný predaj maminke bez inzerátov, hodnotenia a príspevkov?

andreagajewska
6. jún 2021

Ahojte maminy a budúce maminy, na bazarik sa mi ozvala maminka, veľmi milá, fajn. Na koniku cca 10 rokov ale nema tam jedine hodnotenie ani inzerát, nemusím sa obávať? Predaj síce osobne ale je to pre mna zvláštne, že nemá za 10 rokov žiaden nákup ani predaj. Inak je veľmi príjemná, len s týmto som sa ešte nestretla. Máte niekto takéto skusenosti?

Strana
z2
andreagajewska
autor
6. jún 2021

@loginexistuje už je to zmazané preto to nevidíš, nie sú v tom žiadne čary neboj 🤣😂🤣😂

liusa82
6. jún 2021

Tak je to možno len taká sledovatelka alebo čítačka diskusii🙂 ja som tu už tiež mala jeden profil a dlhé roky.Potom som naňom dlho nebola zabudla som aj heslo a tam som v živote nič neokomentovala ani nepredala.Tiež som tam len diskusie chodila čítať.A ani tu neplánujem nič kupovať a ani predávať.A tiež nikoho ošmeknúť😀

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@liusa82 ďakujem za tvoj názor

makova333
6. jún 2021

@andreagajewska a napadlo ti aj, ze maminka mohla v pohode spravit 5 nakupov a nedostala hodnotenie? Nie kazdy hodnotenie dava.

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@makova333 áno napadlo mi preto som s tým úplne v pohode a len pre istotu som hodila otázku či ma s tým niekto skúsenosti 🙂. Peknú nedeľu Ti prajem 👋

h2
6. jún 2021

Ja som na koníku 8 rokov a nikdy som tu nič nekúpila, ani nepredávala, na bazár vôbec nechodím. Bola by som preto pre Teba nedôveryhodná?

makova333
6. jún 2021

@andreagajewska aj tebe peknu nedelu 🙂

taga
6. jún 2021

Skus napisat, coho konkretne sa bojis.. ved ked sa mate stretnut fyzicky, tak ty prinesies tovar, ona na to mrkne a bud vezme bud nie... co sa moze stat? Zaplati ti na ruku, inak tovar zostava tebe.. coho sa bojis? Ze ujde bez platenia? Ze ti da falosne bankovky? Alebo coho? Ak mas divny pocit, chod tam s muzom alebo tak.. a este, ma uz ta maminja naozaj deticky? Co ak je to jej prve a tym padom nemala este co predavat a ani pre koho kupovat? Inak, ja som tu tiez roky, ale bazarik ma nikdy nezaujimal. Kupila / predala som par malinko veci. A isto by som nikoho nechcela oklamat ani pri predaji ani pri kupe

kiwi3
6. jún 2021

predpokladam, ze si typ, co zvykne robit z komara somara. ked sa ti to zda take velmi cudne, tak chod s muzom alebo to rovno prenechaj jemu, nech to vybavi.

sissy27
6. jún 2021

@andreagajewska a kde je problém? Možno nakúpila x-krát a proste nikto nedal hodnotenie, bežná vec. Možno doteraz nič nepotrebovala. Možno nemá potrebu nič komentovať, len si číta. Alebo komunikuje len v súkromných skupinách a vtedy tuším nevidíš počet príspevkov. Ak je tu tak dlho, tak môže mať ešte súkromný profil a preto to pre teba vyzerá, že má nulovú aktivitu.
Veď príde, dá peniaze, ty dáš tovar a hotovo. Nepýta dobierku ani poslať rýchlo hneď skôr ako máš peniaze na účte, nechápem čoho sa bojíš alebo z čoho ju podozrievaš.

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@h2 máš niekoľko tisíc príspevkov v diskusii, nie si nedôveryhodná a mimochodom ani tá maminka nie je nedôveryhodná 🙂 len som sa opýtala či ma s tým niekto skúsenosti.

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@sissy27 prečítaj si ešte raz môj príspevok, nebojím sa ani neupodozrievam normálne sa jednoducho pýtam či s tým majú maminky skúsenosť

3009
6. jún 2021

@andreagajewska veď si z BA Petržalky a to sa bojíš niečo predať? Tak nepredávaj a nemusíš sa tu urážať.

tina4931
6. jún 2021

@andreagajewska veď nepredávaj a nekupuj keď sa bojíš.

sissy27
6. jún 2021

@andreagajewska ja stále nechápem kde vidíš nejaký problém, prečo vôbec toto riešiš 🙈 inak odomňa najlepšie nakúpila žienka čo nemala žiadne hodnotenia, prázdny profil, komunikovala veľmi stroho, len naklikala asi 15 vecí štýlom “aj toto”. Absolútne nezjednávala cenu, nepýtala poštovné zdarma, nepýtala premerať, jednoducho napísala čo chce, adresu hotovo, ja som poslala sumu, č.účtu, na druhý deň som mala peniaze. Absolútne som nemala potrebu riešiť či to je ok alebo nie - mohla max neposlať peniaze a ja by som neposlala balík.

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@sissy27 😂 nerieš to vôbec prosimťa, normálne som sa opýtala či s tým má niekto skúsenosť, nič za tým nehľadaj 😉, peknú nedeľu Sissy 👋

andreagajewska
autor
6. jún 2021

@tina4931 súhlasím s tebou, kto sa boji nemal by predávať ale moja otázka bola o niečom inom, nevadí, peknú nedeľu Tinuš

Strana
z2