Je Biden skutočne obvinený z pedofílie?
Dneska uz za pedofila oznacia hocikoho, bez dokazov, bez podozrenia. Za mna si myslim, ze obycajny bulvar.
Tak ja tiez dufam ze to nie je pravda.
Hovorí ti niečo PREDVOLEBNA KAMPAŇ?!
Za mňa by ten dedko mal už ísť na zaslúžený odpočinok na dôchodok a nie kandidovať za prezidenta USA. Ale tieto trápne obvinenia co sa akože náhodou objavia práve pred voľbami sú už trápne. Aj u nás, aj všade.
Článok, kde nie je podpísaný autor, a je tam viacero štylistických a gramatických chýb, by som absolútne nebrala vážne😃
A ak chces byt v obraze, radim citat media, ktore sa zaoberaju normalnym spravodajstvom a nie bulvar, kde najdes len skandaly, clanky o nehodach, smrti a pohreboch, ci o zvieratkach.
Hm, to by som tipla skor na Trumpa 😀 tal realne aj tusim padli nejake obvinenia
Si kukni aký rok si tu dala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bože. Aj čítaš,či len tliachas od buka do buka. Tieto články tu boli po voľbách.
Čím ďalej tým viac Pluska balansuje niekde na hranici bulváru a dezinformačných plátkov. Už som si to viac krát všimol.
@chodec15 Ok ,na dochodku by mali nyt obaja,ja sa cudujem ze nieje stanovena hranica.V 77-81r uz ani mevedia sa o seba postarat poriadne ,nie o krajinu.Uz aj ta povaha starych ludi sa meni,su skor ako male deti a nie vysoko postaveni ludia .Naozaj sa cudujem USA ze nema vhodnejsich kamdidatov.
@jozko_z_lesa A co teba do toho ,co ma trapi? Normalne sa pytam ci mozu byt tieto info pravdive!Nikoho nepodporujem,ci taku alebo taku stranu.Ja sa s nikym predsa nehadam,ze je Biden pedofil,ale sa pytam.
Ved to sa o nom vie uz davno. Uplny slizoun. Mas X videi kde prekracuje hranice vhodnosti.
@beata_k myslis Bidena?No tak vidis a ostatni v tom uz vidis propagandu a pravda to nakoniec moze nyt.Fuj ak je to pravda slizky humusak do basy a nie na palac.

Autorka, neviem co je to žart, teraz sa dá zostrihat a upraviť už takmer všetko.
Co však viem, že daný pan patrí skôr do domova dôchodcov, ako do prezidentského úradu.👌