Je Biden skutočne obvinený z pedofílie?
Ano Biden
inak tato tema mi zavana jednou pani, ktora je na MK znama az chorobnym zakladanim bizardnych tem.
@jozko_z_lesa A co ked usa je taka pokrokova,to Biden vsetko vymyslel,?Mas nelogicke argumenty.Ja netvrdim ze je pedo,ale ci moze byt na zaklade suskania,vies ako sa vravi,bez vetra sa ani listok nepohne.Putin bude zrejme pedofil,ked da pusu chlapcovi na brucho,to normalny chlap asi neurobi.A nehladam tu a i len dokazy ale debatu.
@kp7333 Zaujima ma ci sa trafis.
@jozko_z_lesa Jozko vrat sa do lesa a kto mi akoze plati?Naozaj verim bludom?ano mozes aj tak ma to zaujima ci je Buden pedofil.Ked to ty nevies nevadi,mozno ini si to toez myslia.Minimalne ten dedko by mal ist uz na dochodok.A dufam ze neublizil ziadnemu dietatu.a
@jozko_z_lesa trollovia sa nekrmia (komentovanim), trollovia sa nahlasuju. Minimalne v tomto pripade stracas cas akymykolvek logickymi argumentami
@iwesska kiska bol scientológ pred voľbami . Presne tak chudák pán korcok , vojnový stvac
@iwesska Biden starý aj mladý sú pedofili a ťažkí. Chodievali na Epstainov ostrov, kde sa znásilňovali maloleté a mladé dievčatá. To, že o tom neviete ešte neznamená, že to nie je pravda. Dôkazov je plný telegram. Na googli to nenájdete, lebo ten to blokuje. A Korčok je kandidát vojny. Sám sa usvedčil svojimi vyhláseniami. Je to všetko dohľadatelné.
@ankasek Google blokuje a telegram, ktorý spadá pod diktatúru, ktorá šíri hoaxy, a utajuje info, tak ten má pravdu. To nevymyslis. To je Putin.😂😂😂
celé toto vlákno je ukážkou hltania informácií. Ruská propaganda má na svedomí veľa. Aj teraz pri voľbe Trump Harrisová, pomôže ak sa budú šíriť informácie, že Harrisováí hento, Harrisová tamto. Do toho sa nalejú peniaze a americkí voliči budú v správnej chvíli znechutení z Harrisovej, tak dajú Trumpa. Lebo pre Rusákov je menšia hrozba Trump ako Harrisová. Pred predošlými voľbami sa informácie o tom, že Biden má pletky s deťmi, alebo je podozrivý šírili pred voľbami. Ale ľudia si ich začali viac všímať po voľbách. Myslím, že hlavne tí, čo nechceli Bidena sa cítili nahnevaní a tak začali pracovať s tým že je pedofil. Prekrúcanie verejnej mienky cez kampane a podvodné firmy sa dá pomerne ľahko, ako vidieť. Z Harrisovej je teraz tesne pred voľbami odrazu pytliačka a nalievajú sa do toho peniaze ako divé, len aby každý videl že je pytliačka. Druhá vec je, že nie je pytliačka. https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/vol...
Nehltajte ľudia pre boha všetko, čo sa síri sociálnymi sieťami. veď nedávno polovica mojej rodiny tvrdila, že Ukrajina si nezaslúži zachranovať, pretože Zelensky si kúpil Hitlerove historické auto. A pritom je to celé nehorázny výmysel. Širili to hlavní sprostí dezinformátori, ktorí sú presne z rovnakého tábora ako tí, čo bojovali proti čipovaniu. Tí čo volia smerohlas republiku, či skôr šialenosti typu Kotleba Republika Sns.Zelensky si nekúpil hitlerove auto a nedokázal tým, že je nacista a nedokázal tým, že si Ukrajina zaslúži vyhladiť, ako to dezinformátori konšpirátori tvrdili oduševnelo. Volá sa to hybridná vojna. Aktuálne aj dnes. Tfuj

@jozko_z_lesa som