Je Boris Kollár verný svojej aktuálnej partnerke?
Čaute, len tak ma napadlo takúto blbosť sa opýtať 😃
Čo si myslíte, je Boris Kollár verný tej svojej aktuálnej partnerke Laure Vizváryovej? Už sa celkom dlho ani neobjavilo žiadne nové dieťa na scéne 😃 že by sa na staré kolená konečne usadil?
Ako jej moze byt verny ked ma este dalsie dve ci kolko deti po ich spoločnom dieťati 🤔
@anonym_696994 o tom neviem
@anonym_autor Sa čudujes tej agresii na tak chuj....otázku 🫣aká otázka taka odpoved
@anonym_c5011f úplne normálna otázka na odľahčenie 😂 ale vidím, že ty si len ďalšia agresívna čo sa potrebuje vyvŕšiť a dokázať svoju nadradenosť a dôležitosť lebo téma nie je zrovna o jadrovej fyzike 😂
Som ja jediná komu príde tá Laura ako keby mala minimálne 41 a nie 31.
@anonym_ad9d7b nemá ona náhodou ešte menej rokov? Sa mi zdalo, že 28, či 29
@anonym_696994 o tom neviem
@anonym_autor stačí ked si zadáš do Google Boris kollar deti a mas cely zoznam aj s vekom. Ich syn nie je posledny
To posledné dieťa ktoré mu porodila Vanesa bolo v čase ked uz chodil s Laurou. Takze logicky Laura vie ze ju podvadza .
Som ja jediná komu príde tá Laura ako keby mala minimálne 41 a nie 31.
@anonym_ad9d7b To je normálna reakcia po plastikach a upravach. Ženy po úpravách vyzerajú staršie. A smiešne.
@anonym_autor Táto otázka ma pobavila 😂😂😂
To posledné dieťa ktoré mu porodila Vanesa bolo v čase ked uz chodil s Laurou. Takze logicky Laura vie ze ju podvadza .
@klara546 vanesa bola spoluziacka mojej najstarsej 9rokov ma zs. Uz v 13 tke to bolo teda cislo.
@anonym_autor stačí ked si zadáš do Google Boris kollar deti a mas cely zoznam aj s vekom. Ich syn nie je posledny
@anonym_696994 presne tak.Laura sa chválila koľko rokov sú spolu a počas toho obdobia splodil ešte niekoľko detí kým sa Laura oficiálne stala jeho partnerkou.ich spoločný syn není ani z ďaleka posledný len ona je posledná oficiálna partnerka.
@anonym_autor Si to ty Laura?
Minule som zaregistrovala nejaký rozhovor kde Kollár povedal že mu kontroluje telefón pritom vystupuje tak sebavedomo že keby ju podviedol tak by odišla.keby to tak bolo tak nemá ďalšie deti počas ich vzťahu a keby mu verila tak do telefónu mu nechodí. Neverím že je posledná aj keď im fandím.maly je zlatucky,nech si užije aspoň on tatina.
Minule som zaregistrovala nejaký rozhovor kde Kollár povedal že mu kontroluje telefón pritom vystupuje tak sebavedomo že keby ju podviedol tak by odišla.keby to tak bolo tak nemá ďalšie deti počas ich vzťahu a keby mu verila tak do telefónu mu nechodí. Neverím že je posledná aj keď im fandím.maly je zlatucky,nech si užije aspoň on tatina.
@anonym_a7adab veď toto, v hocijakých videách čo som videla, vystupuje strašne sebavedomo akoby sú idylická rodinka a vôbec ju nepodvádza a strašne sa lúbia a ona je žena jeho života. Tak potom nechápem, či hrajú len divadielko alebo čo.
@anonym_autor Laura si to ty?
@anonym_a7adab veď toto, v hocijakých videách čo som videla, vystupuje strašne sebavedomo akoby sú idylická rodinka a vôbec ju nepodvádza a strašne sa lúbia a ona je žena jeho života. Tak potom nechápem, či hrajú len divadielko alebo čo.
@anonym_autor presne. Veď ona tuším hovorila že sú spolu 8 rokov.neviem presne to číslo ale bolo vysoké. ostala som prekvapená že sú tak dlho spolu lebo ešte aj Richterova ktorá s ním má dve deti toho mladšieho má malého takže sa musel narodiť počas vzťahu s Laurou a ešte kopu detí veď Kollár mal to obdobie kedy sa každú chvíľu objavilo nové dieťa len o Laure sa nevedelo takže ak sú spolu tak dlho ako hovorila tak tých detí sa počas ich vzťahu narodilo dosť a ona sa tvári ako keby ju nikdy nepodviedol a bola posledná

Ako jej moze byt verny ked ma este dalsie dve ci kolko deti po ich spoločnom dieťati 🤔