icon

Je Bratislava naozaj jedným z najnudnejších miest?

15. apr 2024

Jedno z najnudnejších miest sveta. Bratislava dostala nelichotivú nálepku. Čo si o tom myslíte?
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/889997-rebric...

vroni
16. apr 2024

Bože, veď sa na ten zoznam pozrite. To nie sú hlavné mestá, veľké mesta, metropoly, to je proste pichnutie do mapy a kde padol prst, to napíšem do zoznamu. Sorry, ale porovnávať také Helsinki či Pisu s nejakou, prepytujem, dierou v riti v USA a tváriť sa, aký premakany zoznam som spravila, to nie je ani len ako vtip povšimnutia hodne.

fido69
16. apr 2024

@vroni Múdra žena. Máš potreh. 😉

nikoletta1712
16. apr 2024

Môj kamarát z Ríma, ktorý pochodil veľmi veľa miest, povedal, že v Bratislave sú dokopy dve ulice a nič…Vyjadril sa, že Bratislava je škaredá a nič tam nie je a ja musím s ním len súhlasiť, bohužial…

larena
16. apr 2024

Pre mňa teda BA nudná absolutne neni..momentálne žijem v zahraničí a teda v BA bolo programu až až..jasné BA je malá ale to neznamená že je tam nuda😀ale teda 100 ludi 100 chutí

tykat
16. apr 2024

@nikoletta1712 ja som sa tak o BA vyjadrovala pred 18 rokmi ked sme sa pristahovali z vychodu na dedinu pri BA. Za ten cas som zmenila nazor a milujem to tu. Moja sestra (zije dlhodobo vo velkej eu metropole) ked prisla tak sa jej napr. pacilo ze hocikde v strede mesta je park, jazero, detske ihriska, da sa tu sportovat, vsetko je blizko obytnych zon, netreba daleko cestovat, su tu zakutia ktore by clovek necakal, len sa mu zrazu ukazu medzi domami a mestskym ruchom... tichy parcik, socha, fontanka. Tiez zmenila nazor ked som ju zobrala na prechadzky do mesta, na miesta ktore z turistickeho vlacika a so sprievodcom neuvidis.
Ono ked namlsany turista pride do BA a ocakava, ze ho bude mesto zabavat a podkladat mu atrakcie tak moze byt sklamany. Nema dost uzasnych fotiek na IG a nudi sa.

klotildabazarik
16. apr 2024

Ze maju pravdu😂

martul
16. apr 2024

Toto bola včera taká zbytočná reportáž v správach, že až. Autor chcel byť trošku zaujímaný, užiť si trápnych 5 minút slávy. Akože povedzte mi akú má toto výpovednú hodnotu?! Sám autor /tuším autorka/ priznala, že tu v BA nikdy nebola!!!! Opakujem....NIKDY!!! Len sa nudila tak napísala zbytočný článok. A tie mestá, ktoré sa umiestnili spolu s BA na prvých priečkach!!!!! To je len na smiech.
Mňa napríklad neláka Paríž a francúzsky jazyk. Je Paríž nudné mesto?!!! Nie je. Milióny turistov ročne tam prídu a chvália si. A len preto, že mne sa to nepáči, tak teraz napíšem a uverejním nejaký rebríček?!

mclissa
16. apr 2024

V ramci Slovenska je BA ok. V porovnani vo svete, ano je nudna.

tana85
16. apr 2024

nemyslim si o tom vobec nic :D naopak sledujem par cestovatelov na YT, ktori prave taketo miesta ako je BA radi objavuju a miluju na nich tu kludnu atmosferu a menej ludi, to im uplne vyhovuje. nikde som sa nedocitala ci pani navstivila vsetky spomenute miesta a pise z vlastnej skusenosti, ale predpokladam, ze nie, tak neviem co bol jej zdroj. ale v zasade je mi to jedno, aj ked som z BA, ci je nudna vobec neriesim

bylinka25
16. apr 2024

Nie je, ja som chodila do školy v Bratislave, nezdá sa mi, že by sa tam niečo zmenilo. Staré mesto je stále plné čarovných zákutí, krásnej histórie.
Jediné, čo mi prekáža je tá ohyzdná budova Hlavnej stanice. Inak sa mi Bratislava páči.

nikoletta1712
16. apr 2024

@tykat V niečom máš určite pravdu🙂…

avicii18
16. apr 2024

Aj Žilina je nudná, ale aspoň tu nemáme tú rovinu. Ta ma fakt desí, keď cestujem smerom na západ.

milanemila
16. apr 2024

@avicii18 ale no mame Devinsku kobylu 514m :D

lienocka2808
16. apr 2024

@katka700 no len neviem čo mal napriklad Vallo spoločné s progresívcami prvé volebné obdobie? Môžeš mi to prosím vysvetliť? teraz sú od 11/2022 spolu v koalícii ok, čiže niečo vyše roka.

liusa82
16. apr 2024

mne sa tiež v Ba nikdy nepáčilo.Chodila som tam na vš takže viem porovnať za tie roky čo som tam strávila..čo som mala ale rada, boli tie spomínané lesoparky,medická,studienka atd.Aj tie zákutia ako Ondrejský cintorín,Kozia brána, alebo tak zašitý Mikulášsky cintorín..To boli skôr také historické cintoríny nie klasické.Rada som sa tam prechádzala.A z iných hlavných miest sú to hlavne Helsinky,Stockholm,Berlin,Londyn a Amsterdam.Tie mestá mám ozaj rada ale bývať by som nevedela asi ani tam.Len dovolenka,oddych a zase domov do Zm zapadákova😀

carolynka
16. apr 2024

Pre turistov, ktori nehovoria po slovensky je Bratislava nudna, to suhlasim. Malinke centrum, aj ked velmi pekne. Pre domacich/slovensky hovoriacich je tam vzdy co robit a kam ist, a ocenujem blizkost prirody.

stanulienkat
16. apr 2024

@katka700 tak ked sa ti nepaci, mozes sa vratit domov. A spomenut progresivcov je uz fakt na hlavu. Progres=napredovanie,pokrok. Vies, co to znamena? To slovo ma pozitivny zmysel. Fico vymyl mozgove bunky? Ak ovsem nechodis na koni a spravy neposielas po poslovi. Progres je aj to, ze jazdis autom,pouzivas elektrinu, auto, pc,mixer.....Takze ak nie si progresivec a nepouzivas tieto vymozenosti, tak gratulujem.

@sheila121 to nie su bratislavcania s nafuknutym egom. Zijem v Ba a bratislavcana pimaly uz ani nevidim. To, co.opusujes su vychodniari.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
katka700
16. apr 2024

@stanulienkat
Návštevníci Bratislavy sa neraz sťažovali že keď sa chcú ísť večer o 11tej najesť nie kde. Programy divadiel sú nastavené tak aby diváci stihli posledný spoj MHD. To sú fakty. Konseli sa hrajú na "veľkomesto" keď im to vyhovuje (zahusťovanie výstavby, mrakodrapy v tvare kukurice, spoplatnené parkovanie, cyklodialnice). Zároveň nariadeniami a zakazmi spôsobili že večer v Bratislave "skapal pes".
Keď sa mi dačo nepáči, môžem to kritizovat a frflat koľko chcem, ešte stále máme demokraciu.

simca06022011
16. apr 2024

@avicii18 a ja zbožňujem.roviny :D našťastie kedy si nájde to svoje u nás:D ak kopce aj roviny...

stanulienkat
16. apr 2024

@katka700 stazovat sa samozrejme mozes. Zrejme to na vychode mate lepsie. Len neviem, preco sa sem vsetci stahujete?🤔 Aj ked v niecom mas pravdu.

fido69
16. apr 2024

@katka700 Tak neviem koľko máš toho precestovaného, ale jesť o 23.00 je problém všade, nielen v Bratislave. Veď aj kuchári majú svoju pracovnú dobu. Ale kebab a pizzu si môžeš dať v pohode aj o pol noci v Bratislave,

Programy divadiel a MHD? To si kde nabrala takú koreláciu? To nie je pravda. Každé divadlo má iné časy, ktoré vyhovujú hercom aj obecenstvu. S MHD to nemá nič spoločné.

V Bratislave skapal pes? Koľko máš rokov, že si z klubu náročného gastro-disko turistu. Pred týždňom som šiel centrom o 22.00 a vôbec si nemyslím, že tu nejaký pes skapal. Naopak živo. Na druhej strane nepotrebujeme tu z toho robiť druhú Malorku. Opitých anglických turistov máme dosť aj tak. 😉

katka700
16. apr 2024

@stanulienkat Východniari sa do Bratislavy sťahujú kôli práci nie nočnému životu 😊

stanulienkat
16. apr 2024

@katka700 tak potom kde je problem? Mne sa paci ako vsetci vychodniari furt pindaju na Ba a "blavakov" a je ich tu uz viac ako domacich. Mne ked sa niekde nepaci, tak sa tam netrepem. Alebo som ticho a sucham nohami.

fido69
16. apr 2024

@avicii18
Za dve hodiny som krásne po diaľnici na lyžovačke v Alpách. Za 4 hodiny som v Salzburgsku, Tyrolsku, Štajersku, Korutánsku alebo v Slovinsku. Kde si zo Žiliny ty? 😅

katka700
16. apr 2024

@stanulienkat Diskusia sa zvrhla klasickym smerom blavaci versus Východniari😂 Téma bola prečo turisti považujú Bratislavu za nudné mesto.
Napísala možné dôvody, a niektorí ste ich zobrali osobne. Neklamme si, mladí cestovatelia majú radi aj nočný život. Pri prístupe akom má magistrát tu nikdy nebude nočný život ako napríklad v Berlíne.

h2
16. apr 2024

@sheila121 Áno. A? Výnimka je niečo, čo je ojedinelé, zriedkavé, málo sa vyskytujúce. Čiže tým si svoju urážku príliš nezmiernila.

h2
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená