icon

Je Brigitte Macron muž?

23. sep 2025

Aký nato máte názor? Podľa konspiratorov je Brigite vlastne jej bratom Jeanom Michaelom ,ktorý nebol uz dlho nikým videný, takmer od detstva . Kde ale teda je orava Brigite?

muzula
26. sep 2025

máš veľmi slabučké argumenty, vlastne sú to len útoky ad hominem. Krásny príklad Dunning Krugerovho efektu, ako z učebnice.

moonlight1210
26. sep 2025
@anonym_4a6008

@moonlight1210 hovorí sa, že trafená hus zagágala, ale v tomto prípade tu béka ovečka, pekný deň prajem.

@anonym_4a6008 prajem vsetko dobre v tvojej bubline, kde zijes s pocitom, ze ty a cely tvoj zivot a vsetko okolo teba je ovladane vyssimi mocnostami a nemozes proti tomu nic robit, len ticho suchat nohami.
Zjavne taky pocit k zivotu potrebujes, aby bol naplneny. 🙂

oliolijanka
26. sep 2025

@anonym_autor Je to srandovne, ako tu niektore utocia na autorku, ze co si to vobec dovolila nieco spochybnit. Rozmyslat nad niecim, uvazovat nad pricinami a dosledkami. Tolka drzost!!! Diskutovat na diskusnom fore!!!! 😀

anonym_4a6008
26. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_4a6008 prajem vsetko dobre v tvojej bubline, kde zijes s pocitom, ze ty a cely tvoj zivot a vsetko okolo teba je ovladane vyssimi mocnostami a nemozes proti tomu nic robit, len ticho suchat nohami.
Zjavne taky pocit k zivotu potrebujes, aby bol naplneny. 🙂

@moonlight1210 radšej v bubline ako v zaslepenom stáde oviec 🙂 béé

anonym_4a6008
26. sep 2025
@oliolijanka

@anonym_autor Je to srandovne, ako tu niektore utocia na autorku, ze co si to vobec dovolila nieco spochybnit. Rozmyslat nad niecim, uvazovat nad pricinami a dosledkami. Tolka drzost!!! Diskutovat na diskusnom fore!!!! 😀

@oliolijanka paradoxom je, že najviac urážajú a zosmiešňujú autorku osoby, ktoré nemajú o tejto kauze žiadne informácie, ale hneď skonštatovali, že sú to len konšpirácie. Hlavne, že Brigitte prehrala súd s novinármi, ktorých žalovala.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
anonym_a3b560
27. sep 2025

Stale som nedostala odpoved na otazku, ze aj keby bola preoperovany muz? Tak ako co? Nerozumiem. Ved to je jej/ich vec

kp7333
27. sep 2025

Ktovie, co by podaktori ludia robili, keby im od zajtra vypli internety...

eva8
27. sep 2025
@kp7333

Ktovie, co by podaktori ludia robili, keby im od zajtra vypli internety...

@kp7333 vies, co je hroza? Na Slovensku treba dorucit potvrdenia na jednotlive pracoviska , pretoze este stale nie su poprepajane. Ale mam stastie na zamestnankyne, su naozaj ustretove.

vevesh
27. sep 2025
@anonym_a3b560

Stale som nedostala odpoved na otazku, ze aj keby bola preoperovany muz? Tak ako co? Nerozumiem. Ved to je jej/ich vec

@anonym_a3b560 no celkom nie. Bola by to ich vec, keby ostali sukromnymi osobami. Ale ked reprezentuju stat, tam su ine latky a nemusime si hovorit, ze by macron prezidentom nebol, keby to bolo vopred zname. Takisto ako roosvelt by sa nikdy nestal prezidentom, keby americania vedeli, ze sedi na invalidnom voziku. Ono to velmi ovplyvni volicov taketo rosady (a ich buduce volicske preferencie), ze boli vodeni za nos, hlavne v politicky uvedomelejsich krajinach, kde si na imidzi stavaju kampane, co francuzsko jednoznacne je.

anonym_a3b560
27. sep 2025
@vevesh

@anonym_a3b560 no celkom nie. Bola by to ich vec, keby ostali sukromnymi osobami. Ale ked reprezentuju stat, tam su ine latky a nemusime si hovorit, ze by macron prezidentom nebol, keby to bolo vopred zname. Takisto ako roosvelt by sa nikdy nestal prezidentom, keby americania vedeli, ze sedi na invalidnom voziku. Ono to velmi ovplyvni volicov taketo rosady (a ich buduce volicske preferencie), ze boli vodeni za nos, hlavne v politicky uvedomelejsich krajinach, kde si na imidzi stavaju kampane, co francuzsko jednoznacne je.

@vevesh nesuhlasim…. Ale nechce sa mi dotahovat… 😃

slavik79
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9e126f ja som našla iba 1 jeho fotku,kde si ich ty našla viac a zomrel jej bývalý manžel,nie brat

@anonym_autor jej otec zomrel v roku 1994, jej brat v 2018... panebozee ako dokazete z kuchyne odhalovat najvacie tajomstva, konspiracie a tajne informacie ked neviete narabat ani s googlom.

anonym_4a6008
27. sep 2025
@anonym_a3b560

@vevesh nesuhlasim…. Ale nechce sa mi dotahovat… 😃

@anonym_a3b560 s googlom nevieš pracovať ty. Brigitte je jednou zo 6tich detí, má dvoch bratov. Jean Claude zomrel v 2018 a Jean Michel stále žije ako Brigitte, ty génius.

anonym_a3b560
27. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_a3b560 s googlom nevieš pracovať ty. Brigitte je jednou zo 6tich detí, má dvoch bratov. Jean Claude zomrel v 2018 a Jean Michel stále žije ako Brigitte, ty génius.

@anonym_4a6008 to si asi nechcela mne. Ja o gugli nic nepisem 😃

anonym_9e126f
27. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_4a6008 jasne, ten brat zije ako brigitte😆 a zem je plocha. Predpokladam ze presne tomu veris. Ale to s vami ide ruka v ruke. Jedna konspiracia strieda druhu a vy mate pocit, ze ste nieco objavili a dava vam to istu vyminocnost. Skoda energie na toto ozaj.

anonym_4a6008
27. sep 2025
@anonym_a3b560

@anonym_4a6008 to si asi nechcela mne. Ja o gugli nic nepisem 😃

@anonym_a3b560 prepáč, moja chyba 🙂 Chcela som označiť génia @slavik76

anonym_a3b560
27. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_a3b560 prepáč, moja chyba 🙂 Chcela som označiť génia @slavik76

@anonym_4a6008 v pohode

biba_18
27. sep 2025

mňa vždy fascinujú tieto konšpirácie… niekto má toľko peniazov aby riadil svet, ale je taký neschopný aby si vybral ako bábku niekoho total bezproblémového, aby sa na neho nedalo vyhrabať nič, proste aby to nebolo viditeľné - ale nie, ten niekto kto to chce nenápadne riadiť svet si vyberie rovno makronku… ale možno sa dozvieme, že aj to je zámer 🤷‍♀️

anonym_d2718e
27. sep 2025
@biba_18

mňa vždy fascinujú tieto konšpirácie… niekto má toľko peniazov aby riadil svet, ale je taký neschopný aby si vybral ako bábku niekoho total bezproblémového, aby sa na neho nedalo vyhrabať nič, proste aby to nebolo viditeľné - ale nie, ten niekto kto to chce nenápadne riadiť svet si vyberie rovno makronku… ale možno sa dozvieme, že aj to je zámer 🤷‍♀️

@biba_18 Ono vies, aj ta babka sa moze proti riaditelovi sveta postavit na odpor. Po case vzburit. Zacat presadzovat zaujmy niekoho oneho.
A vtedy je dobre mat nieco na tu babku, aby drzala hubu a krok (napr. Makronku). 😉

gribka1
27. sep 2025
@biba_18

@biba_18 Ja si ináč neviem predstaviť, ako sa dá riadiť svet, keď dvaja ľudia spolu si nemôžu veriť, lebo každý jeden chce rozhodovať. Všetci sú len ľudia, ale ľuďom toto vyhovuje, lebo aspoň sa majú na koho vyhovoriť za svoj spackaný život.

anonym_d2718e
27. sep 2025
@biba_18

@biba_18 Inac sa tomu aj hovori vybrat si niekoho na koho mam paky.
O tom je politika. Kazdy ma na kazdeho skyrte paky (milenky, videjka...za manzela chlapa...).

anonym_4a6008
27. sep 2025
@anonym_9e126f

@anonym_4a6008 jasne, ten brat zije ako brigitte😆 a zem je plocha. Predpokladam ze presne tomu veris. Ale to s vami ide ruka v ruke. Jedna konspiracia strieda druhu a vy mate pocit, ze ste nieco objavili a dava vam to istu vyminocnost. Skoda energie na toto ozaj.

@anonym_9e126f si trápna, opakuješ sa ako papagáj o plochej zemi, nevieš niečo lepšie vymyslieť ?
Candace má na to dôkazy a za sebou armádu právnikov, svoje " konšpirácie " môže dokázať na súde, inak by neriskovala svoju kariéru a majetok. Chce aby Brigitte verejne priznala oklamanému FR národu, že je Trans.

biba_18
27. sep 2025

@anonym_d2718e a teda makronka sa nemôže vzbúriť? iba tá bezproblémová bábka? ok 🤷‍♀️

biba_18
27. sep 2025

@anonym_d2718e teda tvrdíš že na niekoho MENEJ NÁPADNÉHO sa páky nedajú nájsť?

eva8
27. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_9e126f si trápna, opakuješ sa ako papagáj o plochej zemi, nevieš niečo lepšie vymyslieť ?
Candace má na to dôkazy a za sebou armádu právnikov, svoje " konšpirácie " môže dokázať na súde, inak by neriskovala svoju kariéru a majetok. Chce aby Brigitte verejne priznala oklamanému FR národu, že je Trans.

@anonym_4a6008 Owens však nie je presvedčená o konšpirácii vedenej Donaldom Trumpom, že za Kirkovu vraždu je zodpovedná organizovaná ľavica. Namiesto toho presadzuje alternatívnu teóriu, že Kirkova smrť je súčasťou rozsiahleho globálneho sprisahania, v ktorého centre stojí Izrael.
https://www.theguardian.com/us-news/2025/sep/24...
Kedze Macronova je muzom, je jasnym dokazom toho, ze "preoperovany a prehormonovany" chlap si zije spokojnym zivotom, kym ho nezacnu napadat pravicove (Owens je tam radena) osoby. A za to napadanie mozu vlastne liberali, lebo uznavaju slobodu slova

A este - preco oklamanemu francuzskemu narodu? Kto koho do toho, ci je niekto trans, alebo nie? Co koho do toho, ci je niekto homosexual, alebo nie? Az teraz mi plne doslo, preco sa organizuju duhove pochody

anonym_4a6008
27. sep 2025
@biba_18

@anonym_d2718e teda tvrdíš že na niekoho MENEJ NÁPADNÉHO sa páky nedajú nájsť?

@biba_18 ak nemajú páky, tak si ich zaobstarajú na to bol odborník Epstein. Pracoval pre mosad, natáčal politikov, členov kráľovských rodín... s deťmi v akcii, nie je problém nadrogovať človeka a strčiť mu do postele dieťa. V Hollywoode to robil Diddy, preto herci, speváci, komedianti... záhadne podporujú "len" politické kampane ľavice - svetových globalistov a kydajú na pravičiarov, inak by si v Hollywoode neškrtli.

anonym_9e126f
27. sep 2025
@anonym_4a6008

@anonym_4a6008 oklamanemu narodu?? Co sa ty vobec staras o francuzsky narod? Chces im akoze otvorit oci? No ale ok, tak sa prizna ze bola muz. Co sa bude diat dalej? Co dalsie ma ta moderatorka v talone? Zabudne sa na to a vytiahne sa dalsie sprisahanie, ktore budes rozoberat na konovi, len aby si niecim zila?? Kazdy kto vytahuje tieto nezmysly zaraba na vas a na vasej debilite. A trapna si ty, dookola opakujes to iste a odvolavas sa na nejaku konspiracnu teoreticku a len to co tvrdi ona, to je pravda. neviem si predstavit dospeleho sudneho cloveka slepo verit hocijakemu bludu a trvat na tom, keby co bolo. Ked sa zisti, ze vzdy bola a je zena, sa jej ospravedlnis? Dufam, ze raz sa dostaneme do stavu, kedy kazdy bude trestnopravne zodpovedny za podporovanie a sirenie bludov a nezmyslov. Tam by ale tvoja odvaha skoncila.

anonym_4a6008
27. sep 2025
@anonym_9e126f

@anonym_4a6008 oklamanemu narodu?? Co sa ty vobec staras o francuzsky narod? Chces im akoze otvorit oci? No ale ok, tak sa prizna ze bola muz. Co sa bude diat dalej? Co dalsie ma ta moderatorka v talone? Zabudne sa na to a vytiahne sa dalsie sprisahanie, ktore budes rozoberat na konovi, len aby si niecim zila?? Kazdy kto vytahuje tieto nezmysly zaraba na vas a na vasej debilite. A trapna si ty, dookola opakujes to iste a odvolavas sa na nejaku konspiracnu teoreticku a len to co tvrdi ona, to je pravda. neviem si predstavit dospeleho sudneho cloveka slepo verit hocijakemu bludu a trvat na tom, keby co bolo. Ked sa zisti, ze vzdy bola a je zena, sa jej ospravedlnis? Dufam, ze raz sa dostaneme do stavu, kedy kazdy bude trestnopravne zodpovedny za podporovanie a sirenie bludov a nezmyslov. Tam by ale tvoja odvaha skoncila.

@anonym_9e126f tie nezmysli sa volajú politika a týkajú sa nás všetkých, ale jednoduchý človek ako ty to nechápe však ?
Veľa Francúzov by Macrona nevolilo, keby vedeli, že žije s transom. Si predstav, že chlap zbalí v bare krásnu ženu a v posteli zistí, že má medzi nohami penis, tak isto sa cítia voliči Macrona oklamaní a podvedení.

biba_18
27. sep 2025

@anonym_4a6008 veď presne tak sa to robí - a nie že tam nasadím transku 🤦‍♀️