icon

Je cvičenie jogy pre veriacich hriech?

3. aug 2024

Ahoj,
Otázka pre veriace
Som po 3 deťoch boli ma chrbát mám 33 rokov. Som veriaca na fyzioterapii mi bola odporúčaná jóga. Bola som tam bolo to skvele. Akože waw chrbat lepsi, pocit skvelý, relax. No počula som že jóga a kresťanstvo sa vylučuje že si pustíš do života niečo zle, okultizmus a bla bla.
Na joge neboli žiadne hindi sošky ani nič take, Mandala na stene bola.
Vie niekto objektívne povedať či je to hriech alebo niečo zle? Mám pred tým rešpekt. Na druhej strane keď to neuznávam ako božstvo a beriem len ako cvičenie a oddych, čo na tom môže byt zle. Nechcem sa zameriavať na tu duchovnu časť, neviem k tomu dohľadať kiahne žiadne odporúčania.

Dakujem

Strana
z17
sfet
16. nov 2024

@simsalabim tak tak, to si musíš vybrat. A jóga pomoze so vsetkym, len si vybrat to správne.

zaxinka
18. nov 2024

@bloger Chlapče ty máš dost. Teraz sa smejem. Áno, musel si upozornit, na riziká, ako pravý kresťan. Neviem teda aké presne riziká jóga má. asi žiadne. Si ako mama mojho našťastie už len bývalého, nechcela som sa zachránit tým, že sa vzdám jógy, radšej som sa vzdala ich.

bloger
18. nov 2024

@zaxinka Aj on má šťastie, že je už len tvoj bývalý.

zaxinka
18. nov 2024

@bloger No vidíš, to. Spokojnost na oboch stranách. Nič nie je horšie, ako ked jeden rozchod chce a druhý nech a len prežíva. Ja si možem cvičit jógu kolko len chcem a on sa nemusí báť, že bude žiť so satanom.

Strana
z17